Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Chovna stanice


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
beta.1



Založen: 20.06.2007
Příspěvky: 640

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 7. 2009 22:28:57
Odpovědět s citátem

Chodím na tento web už více jak dva roky a to denně.Tento web,má podle mého názoru velmi vysokou úroveň.Pročítám ho denně celý,dávám fotky do alb svý čičin a také čtu problémy,potíže,a následné rady v DF.Přestože nemám naháčka, tam si čtu i v tomto foru o naháčcích,jsou to také čičinky.Do tohoto fora,jsem nikdy nepsala,ale už mi to nedá.Proboha lidi,vzpamatujte se,copak tohle je o čičinách?!Pokud jste si nevšimly,tohle patří čičinám,lidské problémy se řeší někde jinde!Bolí mi srdce,když čtu kolik zloby je v milovníkovi čičin.Nepište mi nikdo,že to nemám číst,ale spíš se zamyslete nad tím,že to sem VY nemáte psát!!

Proto prosím adminy ať tuto diskuzi zamknou a přimlouvám se za výmaz celé téhleté hrůzy. Bětka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Scarface



Založen: 05.05.2007
Příspěvky: 99

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 7. 2009 22:38:32
Odpovědět s citátem

DevilishLucy napsal:
Ahoj všichni, Kido Děkuju ale je to pravda Paní Kraut Laughing nemá to cenu směju se a mám pusu od ucha k uchu už mě to ale nebaví. Opravdu toho mám dost a pro to sem dám mojí konverzaci s paní Rufenachtovou. Ať si každý udělá obrázek a hlavně nebojte se lidi a řekněte pravdu. Nebaví mě číst tady rady jejích rádoby právníků. To obhajování tatiany je také k smíchu prý zdravý kočky Adam je naprosto zdravý co tatino vůbec si si ho nebrala z přehřátý místnosti a nebála se jeho kašlíku a nemá náhodou adam broblémy s močovým měchýřem? Opravdu je tohle strašné pokrytectví. Nevím co bych si o tom měla jiného myslet. No OLdo velice vtipné s tím množením až na to že to opravdu není pravda nebo jsme snad všichni chovatelé??? Jinak Paní rufenachtová Já světu jsem prospěšná dost přispívám každý měsíc na greenpeace, vozíme jídlo a potřeby do útulků a mnohé další... Jinak čím přispíváte vy kromě množení koček??? S tím vegetariánstvím jsem to nepochopila omlouvám se. Jinak vašepříspěvky mě vždycky rozesmějí zní tak sofistikovaně Laughing Laughing .
Ráda si vyslechnu další vaše moudré rady děkuji.



A ceho mate opravdu dost?Vzdyt se tak vsichni smejete od ucha k uchu.
Obezni lide vetsinou vegeteriani nebyvaji,tudiz si myslim ze asi konzumujete maso ve velkem mnozstvi a chudaci zvirata ktere musi na jatka.Jo mnozeni ubohych zvirat na maso,pred tim se dneska nikdo nezastavi.
Soukrome e-maily jste tady jiz zverejnovala,tak si posluste znovu.Kazdy Vas za to jen odsoudi,protoze je to podle.Ani uz nevim,co jsem Vam vlastne psala.Nevytykala jsem Vam nahodou ty tluste nohy na Vasich strankach?Slo mi hlavne o to,ze jste zmarila fotku tomu Sphynxovi.Mozna jsem mela jeste namitku na Vase tlusta potetovana zada,ale to by melo byt vse.Vy jste me ale k tomu musela nejak vyprovokovat,ano uz si vzpominam!Stale jste me bombardovala e-maily a vynucovala si odpovedi,presto ze jsem Vas nescislnekrat napominala,at me nechate laskave na pokoji!Mozna mi proto pripadalo,ze by se mohlo jednat o urcite psychopaticke projevy.Jinak jeste pro zajimavost,Sphynx Adam nebyl ode mne,ale od moji matky z chov.stanice Di Dato.Nyni uz pokracuje ve stejnem chovu moje sestra v chov.stanici Dargento.Ze Skopalovou si hodne rozumite,protoze toho mate asi hodne spolecneho.Mozna jak rika Tom, jste dostaly konecne od nekoho poradne na PRDEL!!!!!Nehlede na Vase mindraky a hysterie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
tatiana



Založen: 30.09.2007
Příspěvky: 2163
Bydliště: Plzeňský kraj

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 7. 2009 22:43:29
Odpovědět s citátem

Já už se odmítám jakkoliv vyjadřovat k čemukoliv - vše je zde zcela mimo mísu a nikomu to nic kloudného nepřinese.

A pokud někdo z vás touží po zveřejnění své soukromé korespondence (což považuji osobně za neodpustitelnou hnusárnu nejhrubšího zrna) - piště si s pí Klicperovou a máte záruku, že se vaše korespondence dočká zveřejnění v tom momentu, kdy uděláte nebo řeknete něco, co se paní K. nebude zamlouvat. Změna názoru na podkladu zkušeností se netoleruje a je nazvána "pokrytectvím".

Toto byl můj poslední příspěvek do této "diskuse".
_________________
Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz


Naposledy upravil tatiana dne 12. 7. 2009 23:11:04, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
DevilishLucy



Založen: 04.12.2007
Příspěvky: 125

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 7. 2009 23:08:59
Odpovědět s citátem

Milá Beto 1 myslím že se tu kočky řeší řeším tu chovné stanice a chovatelství vůbec a to se koček týká si myslím... No a paní rufenachtová já vám slušně psala a ptala se a dostala jsem jen slova typu že jsem tlustá hloupá závistivá trapná psychopatická neštastná atd... Můžete mi tedy vysvětlit proč jste mi neodepsala na ty otázky na které jsem se vás slušně zeptala?? A vy jste vegetariánka ? Jo a tatiano a oldo je to sice podlé ale vaše pokrytectví taky a změna názoru no o tom už jsme se tady bavily... Jo a ještě pro bezinku ty klece myslela jsem pana navrátila i když má já on tvrdí klece podle norem. Takže děkuji za lynčování ale stále se ptám? Rolling Eyes
_________________
DevilishLucy Surprised)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Scarface



Založen: 05.05.2007
Příspěvky: 99

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 7. 2009 23:44:44
Odpovědět s citátem

Pro Klicperovou:Ja Vam tak nerada odpovidam,jste totiz tak vycerpavajici a unavujete me neustalymi otazkami,ale budiz. Kastrovala se uplne zdrava kotata Sphynxu,bez jakychkoliv vad.Pricinou byl strach z rozmnozeni,protoze by padly ceny a tak i zisky.Nikdo je nerozdaval zadarmo,naopak ceny byly nehorazne!!!Na me bylo podane varovani do celeho sveta,aby mi nikdo neprodal dalsi Sphynxe,nebot jsem byla od sameho zacatku proti odporne a predcasne kastraci.Slo jen o penize,ale to Vam pri Vasi inteligenci zatim nedoslo.A s tou plisni u pani Slivkove to bylo trochu jinak,psala mi ze to byl falesny poplach a ze to byla potravinova alergie..Doufam ze jste si konecne dalsim zverejnenim soukromych emailu ulevila.Ani jsem si nevsimla, ze jsem Vam tak dobre radila a pobizela ke sportu?Zdali pak jste si vzala mou radu k srdci,mozna mi jednou podekujete.Ja sice nejsem vegetarianka,ale moje dcera ano a to jenom z lasky ke zviratum.Ja jim maso velmi zridka a chtela bych prestat uplne.Hnusi se mi produkce zvirat na zabiti a tam by jste se mely mile damy a milovnice zvirat vice zamerovat,takova zvirata opravdu trpi!!Ne moje kocky na zahrade.A ze maji obcas kotata?A proc ne,vzdyt je to jejich radost a take moje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
RadkaK



Založen: 17.07.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko

Předmět: UKONČENÍ DISKUSE
PříspěvekPřitlapkováno: 13. 7. 2009 8:27:05
Odpovědět s citátem

Takže reaguji na to, co se tu děje a co se opět zvrtlo tam, kam nechceme, jak se v pravidlech tohoto fóra píše. Nebudu nic z toho mazat, aby se to někoho nedotklo, ale toto téma uzamykám a žádám všechny, kteří sem chodí, aby příště vážili svá slova. Děkuji Radka Kašparová
_________________
Radka a kočičáci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (39x)
2
Tristis eris, si solus eris - Bude Ti teskno, ... (19x)
3
Britská krátkosrstá kočka (19x)
4
Seznam hřbitovů pro zvířata, krematorií ... (18x)
5
Mňoukání a štěkání (17x)
6
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (15x)
7
Je libo pouzdro na telefon s kočičím zadečkem? (14x)
8
Značkování u kocourů a koček (13x)
9
Kočičí jména (12x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top