Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

krása lidská nebo kočičí?


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
Kateřina Urbanová



Založen: 02.01.2008
Příspěvky: 92

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 12:43:14
Odpovědět s citátem

Už nemám sílu na něco tady reagovat. Měla bych hodně co napsat, ale je to stále dokola. A Bezinko tento svět je tvrdý a opravdu tu není místo na lítosti. Napsala jsem to pouze na váš popud, když bych měla znova rodit já a něco se ve mě šprajclo no tak jsem vám napsala že můj porod nebyl taky procházka růžovou zahradou, ale šla bych do toho znova i přez to vše okolo, ale bohužel. A chov pro mě opravdu není prioritou za každou cenu. Je vidět , že mě opravdu neznáte.
A co se týče organizace BOEC, tak musíme dodržovat stejné stanovy jako u Fife. A pokud je někdo nedodržuje je to jen jeho věc. Já je dodržuji a nemám s touto organizací sebemenší problém. Hezký den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Sfinxie



Založen: 03.07.2009
Příspěvky: 267
Bydliště: Österreich

Předmět: 4 Katka:
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 12:51:37
Odpovědět s citátem

Kateřina Urbanová napsal:
A co se týče organizace BOEC, tak musíme dodržovat stejné stanovy jako u Fife. A pokud je někdo nedodržuje je to jen jeho věc. Já je dodržuji a nemám s touto organizací sebemenší problém. Hezký den


Katko, u vsech organizaci jsou stejne stanovy? Nebo se to nekde lisi?
_________________
Marketa Kraut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
fofo177



Založen: 08.09.2007
Příspěvky: 972
Bydliště: České Budějovice

Předmět: jen pár postřehů...
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 12:54:54
Odpovědět s citátem

Jejda lidi, nač ty přemrštěné emoce??? Wink

Já nevím, ale mě ta diskuse připadne stále dokola a stále dokola se tu dělá zločin z toho, co zločinem není a co je pouze věcí názoru a různého úhlu pohledu, ať již ze strany chovatele, tak či ze strany budoucího kupce. Stále dokola se tu vyžadují odpovědi na otázky, ze kterých je apriori odvozováno že je druhá strana lump, ale ono to tak přece není...

KASTRACE: žádná studie neprokazuje škodlivost časné kastrace a NIC ji nezakazuje a pokud ji již někdo provádí, je to jeho věc a věc kupujícího, zda na dané podmínky přistoupí nebo ne. Otázka zda se mi to líbí je jiná...

HCM: nic nenařizuje na tuto nemoc testovat. Přečtěte si téma o HCM, neexistuje spolehlivý test, zda je kočka nositelem genu a zda je nemocná. Vyšetření odhalí až následek, nikoliv příčinu, mohu na kočce spoustu let chovat, onemocnět nemusí, nic méně, geny se šíří dál... Otázka že je testování doporučeno je jiná...

CHOVNÉ KOČKY: pokud někdo prodává chovné kočky, či kočky bez chovného omezení, kočky s PP, či kočky bez PP, je to jeho věc a také to neznamená automaticky že je lump, tady bych se soustředil spíš na to, v jakých podmínkách jsou zvířata chována, zda jsou zdravá a zda chovatel poskytuje chovatelský servis tak jak má... Pokud má někdo pocit že je svět zaplavován sphynxy, tak já říkám NO A CO? Tak ať je, je to věc nabídky a poptávky. K námitkám že je spousta koček příbuzných a je pak problém sehnat krytí či nepříbuzného kočičáka do páru, k tomu mohu říci zase jen jedno. Je to věc kupujícího, ten kdo si kupuje mazlíka na gauč, tomu je to fuk, jakou má krev, pokud chce někdo chovat, měl by mít určitý chovatelský plán a podle toho se zařídit a své chovné páry si vybírat...

NESNÁŠENLIVOST mezi diskutéry zde na fóru, podle toho zda má někdo kočky od tyrellu, scarface či čert ví odkud.... Kdo pozorně čte mé příspěvky, dobře ví, že jsem vždy trval na tom, aby se diskuse zakládaly na realitě a osobních zkušenostech a ne dedukcích a toho, aby někdo mluvil za někoho. Pokud si vezmu nějaký příklad, tak když já napsal zkušenost s koupí svých koček v Magic Dream a Scarface, tak se kvůli Scarface ztrhla taková mela, že bylo fórum raději uzamknuto, že však reagovali povětšinou diskutéři kteří s touto stanicí nemají nic společného, je věc k zamyšlení.... Nyní napsal svoji zkušenost s CHS Scarface Tom, doufám že jste zaregistrovali, že jsem ani nepípl nějaké nesouhlasné stanovisko, je to Tomova osobní zkušenost a já ji plně respektuji a vážím si toho, ale nemohu za to, že já mám s paní Ivanou zkušenost dobrou, prostě ji takovou mám, já mám od ní kocoura, já tam byl, viděl jsem co jsem viděl a tečka.

DISKUSE obecně: když je tu nějaké kontroverzní téma, viz výše, to se tu vyrojí diskutujících, že člověk málem nestačí odpovídat, pokud však probíráme témata jiná, jak jsem již psal, například jen tak namátkou: péče o zoubky..., očkování..., proč to dělá..., hlásím se..., krmení..., slabší čich..., hnědnutí..., tak za půl roku žádný příspěvek, stále tatáž jména. Předpokládám že když tu jsou všichni specialisti na chov a chovatelské stanice, měli by mít i nějaké zkušenosti ze zmiňovaných oblastí, ne? Zde musím ovšem říci, klobouk dolů před RadkouK, ta je k radě ochotná vždy....


Tož asi toto jsem měl na jazyku... Wink
_________________
Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
tatiana



Založen: 30.09.2007
Příspěvky: 2163
Bydliště: Plzeňský kraj

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:12:27
Odpovědět s citátem

April a fofo177- naprosto s tím souhlasím.

Pojďme se konečně bavit věcně, vyměňovat si zkušenosti a názory a ne hned každého za jeho názor-ba i zveřejněnou osobní zkušenost-hned lynčovat, pojďme být trochu více tolerantní k názorům jiných a nezařazovat je hned do kolonky buď potenciální nebo přímo "LUMP".

Pojďte se přestat urážet, vždyť to krom zvednutého adrenalinu k ničemu nevede! Kdybych byla neustále napadána, také nebudu ochotná odpovídat na dotazy, navíc jak už bylo řečeno-není to ničí povinnost odpovídat.

Díky všem, kteří se snaží být věcní-jen tak to má tady nějaký smysl, jinak je to o ničem.
_________________
Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
bezinka



Založen: 02.03.2009
Příspěvky: 35

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:20:35
Odpovědět s citátem

tatiana napsal:
Bezinko, dobře víte, pokud MK sledujete, že já rozhodně nepatřím mezi ty, co Ivanu kamenují, právě naopak. Já jsem se ozvala první, když tu Sphynxí omylem označila její CHS za nedůvěryhodnou. Já vás určitě nechci kamenovat-naopak, často jsem tady terčem i já, protože nezastávám zde jediný přípustný názor, že CHS Scarface nemá místo na slunci a já tvrdím, že má. Je to můj NÁZOR, na který mám prostě právo.

Někteří lidé jsou tady prostě natolik zaujatí, že vůbec nejsou schopni normálně komunikovat. Scarface, Rufenachtová nebo Ivana je pro ně totéž jako mávání rozzuřenému býku muletou před hlavou, prostě nevidí neslyší nemyslí a jedou a jedou a pořád dokola.

Když už si člověk myslí, že je tomu konec a že se bude věcně diskutovat, tak někdo znovu naběhne a znovu začne, i když to už troufnu si říct nikoho tady nebaví, pořád dokola tytéž otázky-když někdo odpovídat nechce, má na to právo, není to jeho povinnost zodpovídat dotazy, které jsou navíc zle už míněny. Žádná odpověď by nebyla dobrá a každá by šla použít proti odpovídajícímu. A to myslím padni komu padni.

Tak můj příspěvek prosím vás neberte osobně, že vás chci nějak kamenovat za váš názor-nechci, jen bych byla moc ráda, kdyby to už tady zůstalo ve věcné rovině a pokusili jsme se bavit normálně bez strachu, že cokoliv řekneme (napíšeme), bude okamžitě použito proti nám.

souhlasím s vámi, mám ráda vaše názory,rady,příspěvky,asi jsem v odstavci,kde jsem napsala tatino... měla použít místo "ale načali jste toto téma....-ale načalo se toto téma...,nebylo tomyšleno proti vám ,to se omlouvám za špatnou formulaci. -týká se to tohoto odstavečku-(tatiano,a ostatní,tady bych si tu radši psala o kočkách,jak jsou to skvělí tvorečkové, ale načali jste toto téma, v už uzavřené diskusi, znovu ho p. Leit.obnovila,co čekala,to si opravdu myslí, že všichni jsme takoví.. a budem tady ničit zminěnou chovatelku,jenom proto aby jsme tady byly vítání....)

pro p. Urbanovou-nespojila jsem vás v mém přízpěvku s těmi nezodpovědnými z boec,kteří využívají mírnější pravidla pro použití koček (nejen sph!)do chovu s pp.,prosím přečtěte si to znovu.

celkově děkuji za reakce na můj min.přísp.,plno kvalitních názorů,s kterými i já souhlasím, ale pokud se tu něco "rozvrtá,je potřeba to nějak dořešit,uzavřít,(mám na mysli téma.P. Rufenachtová),nejde to nechat , samo se nic neuzavře.
a prosím devili....,začtěte se hlavně do svých předchozích příspěvků, a pak hodnotte způsoby reakce jiných,děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kateřina Urbanová



Založen: 02.01.2008
Příspěvky: 92

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:26:55
Odpovědět s citátem

Katko, u vsech organizaci jsou stejne stanovy? Nebo se to nekde lisi?
_________________

Nemohu mluvit za jiné organizace, ale u naší to tak je.
Máme stejný chovatelský řád jako u Fife a my ho dodržovat musíme. Jak je to u jiných organizací venku to opravdu nevím. Nějak jsem se oto nezajímala.
Pokud někdo porušuje, tak je to jen a jen jeho věc. Můžeme na všechny výstavy pořádané Fife, jsou nám uznány všechny tytuly. Jen se nesmíme zůčastnit nějakých vybraných výstav venku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
libuse



Založen: 14.04.2009
Příspěvky: 46

Předmět: Re: Je to tak:
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:45:13
Odpovědět s citátem

..no vidíte a já Vás prosila o radu a pomoc naprosto soukromě a bez urážek,předsudků a nevraživosti a vymetla jste se mnou jak s " malým Jardou"
a hledala jsem vlasně jen radu pro vyléčení v podstatě maličkosti-několika pupínků- u kotěte,který je vnukem nevím přesně které Vaší kočky nebo kocoura
- já to opravdu nezkoumám a neřeším,jen jsem prosila o pomoc zkušeného chovatele.
Nepomohla jste a byla velmi odměřená a neochotná.
Jaký si má udělat obrázek člověk,který se mezi milovníky sphynxíků dostane díky tomu,že si splnil svůj letitý sen mít doma mimozenšťana
a to opravdu z vlasního rozhodnutí jen na mazlíka.
Nemám žádné konkureční ambice ve vztahu k Vám chovatelům.
Udělala jsem si hned na poprvé bohužel názor který ........................
Lidi okolo spynxů jsou jiní než ti co mají chupáče??????????
Fakt si to mám myslet? Zatím to tak vypadá. LK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
April



Založen: 08.11.2004
Příspěvky: 2716
Bydliště: Praha

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:55:43
Odpovědět s citátem

bezinka napsal:

celkově děkuji za reakce na můj min.přísp.,plno kvalitních názorů,s kterými i já souhlasím, ale pokud se tu něco "rozvrtá,je potřeba to nějak dořešit,uzavřít,(mám na mysli téma.P. Rufenachtová),nejde to nechat , samo se nic neuzavře.


Nikdo nic nevyřeší a nikdo nic neuzavře. Protože to vyřešit nejde, oba tábory mají svou pravdu, oba tábory svěřepě trvají na svých názorech.

Pí R. má své zastánce i odpůrce.
Pí L. má své zastánce i odpůrce.

Chcete to uzavřít? Jak si to představujete? Že se tu někdo sám od sebe najednou obrátí na tu "pravou" víru? Která je ta pravá?! Přijde mi, že se každý snaží toho druhého přesvědčit o své pravdě. Po přečtení x stránek, x vláken tady si troufám říct, že obě strany jsou bez šance.

Každý tady by v sobě měl najít sílu na to, aby si řekl - už dost. I s vědomím, že to "dost" bude jen dočasné příměří. Žij a nech žít.
_________________
Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kateřina Urbanová



Založen: 02.01.2008
Příspěvky: 92

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 13:57:55
Odpovědět s citátem

Libuško, kdo vám neodpověděl? Myslím, že vás někde někdo odkazoval na vlákno kde jsou tyto problémy popisovány. My ted zase zápasíme s lupy Smile
Musím si napsat paní Karolíně o nějaký mejdlíčko, prý jsou bezvadný. Na šampony jsem už pomalu zanevřela. Nám pupínky naskákaly bud po Purině , kterou jsem namíchala do RC nebo ze šamponu. Ale asi z krmení, protože jsem zase najela jen na RC a pupínky byli fuč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
DevilishLucy



Založen: 04.12.2007
Příspěvky: 125

Předmět: ???
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 14:18:24
Odpovědět s citátem

a prosím devili....,začtěte se hlavně do svých předchozích příspěvků, a pak hodnotte způsoby reakce jiných,děkuj

Prosím Vás Bezinko můžete mi to vsvětlit, já to nechápu odpověděla jsem na vše a slušně ale paní R na nic podívejte ani paní Libuši se neozvala, Mě už nebaví a leze mi to krkem. Přijde mi že občas chcete čísta vidět je to co chcete. Může mi Bezinko tedy odpovědět.
_________________
DevilishLucy Surprised)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Tomtom



Založen: 15.07.2008
Příspěvky: 94
Bydliště: Praha 9

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 14:34:45
Odpovědět s citátem

V tomto vlákně končím! Myslím, že by možná bylo fajn ho uzamknout, je tam toho až dost a myslím, že by bylo asi dobré abychom se nedostali ještě do větších sr...k
Také bych rád poprosil moderátory, jestli by se dalo nějak udělat, aby byla nutnost připojit podpis, nebo něco co zabrání psát příspěvky úplně anonymně? Možná by se lidi k sobě chovali slušněji a rozmysleli si co a jak budou psát.
A než mě někdo napadne, že i já vystupuji jen pod přezdívkou - mám v profilu stránky, kde jsou naše webové stránky s celým mým jménem, adresou a telefoním číslem
Věci jako boxy klece atd... by se dali určitě přeložit do vlákna ... rady s odchovem koťat, kde by se dalo zajímavě pokračovat
_________________
Tom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
adelnik



Založen: 12.06.2007
Příspěvky: 289
Bydliště: Myšlín

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 15:29:57
Odpovědět s citátem

Vážení diskutující,

zanechte chvíli hašteření a pojďte poradit sem:

http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=3465
_________________
adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
polakova



Založen: 06.04.2009
Příspěvky: 7

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 20:03:03
Odpovědět s citátem

Ahojky,
souhlasím s Tomem a s Karolínou se ztotožňuji přesto, že ji neznám. Myslím si, že by bylo opravdu dobré tyto diskuse ukončit. Pokud chce někdo někoho špinit je lepší vyříkat si to z očí do očí (popř. mejlíkem)a né se osočovat na veřejném fóru. Kruci, jste jenom lidi a kočičky máte pro radost. A hlavně, život je krátkej na to pořád se dohadovat. A jenom na závěr: Já také nejsem proto, aby se nechala kočička strhnout a pořád rodila koťata. To je lepší udělat 2 kvalitní vrhy (během 2 let) s kocourky s testovaných chovů. Je to jen můj pohled na to ce se tu na fóru poslední dobou děje.

Tak všem hezký večer
AP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Balisek



Založen: 07.12.2007
Příspěvky: 74

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 7. 2009 21:06:01
Odpovědět s citátem

April to shrnula stručně a moc pěkně:
April napsal:
Pí R. má cíl - zpřístupnit sphynxe masám.
Pí L. má za cíl - zkvalitnit a posunout chov sphyxů dále, upevnit typ.

Oba cíle mají své fanoušky, oba cíle mají opodstatnění, pokud se především myslí na kočky.


Nahatky dnes lze pořídit v relativně širokém cenovém rozpětí, od různých chovatelů v různé kvalitě a je pouze na budoucím majiteli, komu/čemu dá přednost. A myslím, že je to tak dobře - samozřejmě pokud jsou respektovány potřeby a nezbytné životní podmínky koček. Jestli někdo hledá kočku do chovu, pravděpodobně zavítá spíše ke Karolíně a připlatí si. Kdo chce jen mazlíka na gauč, zajde na Moravu k paní Rufenachtové (mimochodem napočítala jsem u ní pouze 3 plemena, nikoliv osm či deset) pro kotě z levnější cenové kategorie. Jak jsem pochopila, u obou se mají kočky dobře, jsou opečovávané a relativně zdravé.

Koupě kotěte je dobrovolný akt. Proto tak úplně nechápu lidi, kteří si jej nejdříve pořídí (nejčastěji za cenu na dolné hranici cenové nabídky) a pak vypisují po fórech, jak byly podmínky u chovatele špatné a koťata v dezolátním stavu (prosím Sphinxie, nemyslím to osobně na Vás - ať nevznikne zas nějaký konflikt kvůli nedorozumění:-). Jistě nikdo nikomu nedržel pistoli u hlavy a nenutil ho kotě převzít - vždy se dá "jít o dům dál".

Budoucí majitelé by si měli uvědomit, že odpovědnost není jednosměrka, která leží pouze na bedrech chovale. Tím filtrem, který vytřídí ty špatné a dobré chovatele, jsou právě kupující. Pokud o koťata od množitelů nebo z nevyhovujících podmínek nebude žádný zájem, budou si muset najít nějakou jinou "zábavu".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Brussinka



Založen: 18.07.2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Ivančice

Předmět: ...
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 7. 2009 11:39:24
Odpovědět s citátem


Nechápu, proč házíte hnůj na lidi, se kterými jste se v životě nesetkali. Já sama mám od paní Rufenachtové tři kočky- dvě sibiřky a jednu mainskou mývalí. Když jsem si mazlíčky odvážela, pokaždé jsme dostali na cestu vitamíny, aby byli po převozu v pořádku. Posledního kocoura od paní R nemáme. Když jsme měli problémy, mohla jsem paní R zavolat klidně v 11 hodin v noci a ona mi pomohla a poradila dokonce i v případě kocoura, který nepocházel od ní. I když nemám přímo sphynx, vím, jaké péče se všem kočičkám v této CHS dostává. Nikdy v životě jsem nepoznala člověka, co by zvířatům dal ze sebe tolik... A když jsem si tu přečetla příspěvky od některých z vás, občas mě to i pěkně pobavilo. Třeba například paní Leitnerová a její "špatná formulace na stránkách". Jestliže si na jejích stránkách přečtu, že nevykastrované koťata na mazlíky neprodavá, jak si to mám vyložit? Pokud byla tato formulace opravdu špatná, proč už není dávno změněná? Paní Leitnerova, před vámi bych se neuklonila, ani kdyby mi spadla na zem šrajtofle. A to bych mohla mluvit i o jiných lidech tady, ale nemám zapotřebí se v tom babrat a napadat vás, tak, jak to děláte vy jiným. Je mi vás opravdu líto. Chováte se jako mafiáni. Vstoupit do vašeho světa a prodávat sphynxe (nedejbože že levněji) znamená nechat do sebe kopat a to se mi nelíbí. Nejste snad ani lidi, to není možné, aby vás ani nepálilo svědomí. Opravdu. Mrzí mě, že něco tak nevinného, jak jsou kočky si odnáší vaši malichernost....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
RadkaK



Založen: 17.07.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko

Předmět: Re: ...
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 7. 2009 12:37:06
Odpovědět s citátem

Nechápu, proč házíte hnůj na lidi, se kterými jste se v životě nesetkali.

Brussinko tady si teď trochu protiřečíte. Napíšete hned na začátek, proč házíme hnůj na lidi co neznáme......a hned v zápětí ho začnete házet na pí. Leitnerovou, kterou vůbec neznáte.
Já mám od ní několik koček a je to ten nejobětavější a nejbáječnější člověk, kterého znám.

Ta nešťastná věta je na jejích starých www a protože člověk který je tenkrát dělal je nedostupný, nelze to nijak změnit. Je to už hodně staré a nefunkční a pokud se podíváte trochu pozorněji, tak má dávno nové www.
_________________
Radka a kočičáci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Brussinka



Založen: 18.07.2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Ivančice

Předmět: Re: ...
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 7. 2009 14:11:18
Odpovědět s citátem

RadkaK napsal:
Nechápu, proč házíte hnůj na lidi, se kterými jste se v životě nesetkali.

Brussinko tady si teď trochu protiřečíte. Napíšete hned na začátek, proč házíme hnůj na lidi co neznáme......a hned v zápětí ho začnete házet na pí. Leitnerovou, kterou vůbec neznáte.
Já mám od ní několik koček a je to ten nejobětavější a nejbáječnější člověk, kterého znám.

Ta nešťastná věta je na jejích starých www a protože člověk který je tenkrát dělal je nedostupný, nelze to nijak změnit. Je to už hodně staré a nefunkční a pokud se podíváte trochu pozorněji, tak má dávno nové www.



Mluvíte za paní Leitnerovou jako jeji sekretářka. Vím, že už má nové stránky, dnes jsem si je prohlížela, taky tedy vím, že tam to napsané není, ale na starých stránkách to stále je. Z toho jasně vyplívá, že koťata kastrovala. A člověk, který jí stránky dělal je teď možná nedostupný,ale tenkrát dostupný jistě byl a pokud došlo k chybné formulaci, proč to paní Leitnerová okamžitě nereklamovala? Nebo se snad na své stránky už potom nikdy nepodívala? To neni házení hnoje, ale realita.
Zmenit dvě věty na stránkách by jistě šlo,ale kastraci už nikdy nevrátíte...
_________________
Klára Řezáčová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
DevilishLucy



Založen: 04.12.2007
Příspěvky: 125

Předmět: Re: ...
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 7. 2009 18:18:27
Odpovědět s citátem

Bože můj, tady je to samá bezinka nebo brussinka kam na to lidi chodíte?
NO ráda bych se vyjádřila k vašemu postoji k paní Laitnerová docela jste mě nadzdvihla, nechápu jak jí můžete soudit nikdy jste se s ní přeci nesetkala. Její příspěvky zde na MK jsou vždy srozumitelné a věcné a nikoho nenanapadají, kdežto paní Rufenachtová napadá, neradí vubec nikomu ozve se vždy jen když potřebuje někoho urazit. Zajímalo by mě proč jste se zrovna dnes přihlásila na MK a máte jen dnešní dva příspěvky nepožádal vás náhodou někdo když už tady byla řeč a srovnávání Radky K. k sekretářce....? Jen by mě zajímalo co jste myslela tím klaněním? Karolína nepotřebuje aby se jí nikdo klanic opravdu to nemá zapotřebí. Ona tady neprohlásila "JSEM NA SVÉ DÍLO HRDÁ A KONEČNĚ SE MI DOSTALO ZÁSLUH A POKLONY KTERÉ JSEM SI PRÁVEM ZASLOUŽILA....,, To nebyla Karolína kdo tu uráží a napadá ostatní. Víte když už jsme u toho klanění já bych se nesklonila pře p.R ani kdyby mi uřízli nohy padla bych radši na druhou stranu... Takže nechápu proč jste se tu objevila a děláte dusno tak z čista jasna ???? Rolling Eyes. No a můžete vyřídit paní R že jsou tu stále nezodpovězené otázky JEJÍ! Jo a prosím vynechme ty řeči o kastrování. Už je to trapné...je to pořád do kola...

Vím že teď je to tu samá hádka a nejspíše nedojde konce jen čas nám ukáže co je správné... A kdo je na tom s chovatelstvím lépe bud paní Laitnerová se svým promyšleným a liniovým cílem. A nebo paní Rufenachtová ktéré je to jedno hlavně že vychrlí kočky.

Víte je mi naprosto jasné proč musela paní R zlevnit nejde vůbec o nějaké přizpůsobení masám jde o to že množila a množila a měla doma mnoho a mnoho koček a tak zjistila že za normální cenu pro ní 25 tisíc kluk A 30 tisíc holčička už neprodá nebylo by tolik majetných lidí a tak aby se jí neválelo doma tolik kotat musela s cenou dolů.
_________________
DevilishLucy Surprised)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Silvie OK



Založen: 08.03.2008
Příspěvky: 479

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 7. 2009 18:20:58
Odpovědět s citátem

Vážení diskutující!

Vzhledem k tomu, že tato diskuse nevede k ničemu podstatnému, vlákno uzamykám.

Je opravdu škoda, že se nedokážeme sami v podobných debatách zastavit a že je potřeba se uchylovat k uzamykání.

Podobné debaty jsou evidentně nesmyslné a nevedou k žádnému dořešení. Nehledě na to, jak už jsem psala několikrát - škodíme tímto sami sobě, škodíme sphynx foru a sphynxům obecně. Je to ostuda.

Nehledě na to, že vše, co diskutující chtěli k tomuto tématu sdělit, už sdělit dávno mohli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (53x)
2
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (27x)
3
Britská krátkosrstá kočka (24x)
4
Seznam hřbitovů pro zvířata, krematorií ... (22x)
5
Mňoukání a štěkání (22x)
6
Tristis eris, si solus eris - Bude Ti teskno, ... (21x)
7
Mrouskání kočky (říje) (18x)
8
Fotočlánek: Kočičí tetování trochu jinak (18x)
9
Kočičí jména (17x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top