Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

varovani pred koupi!!!


<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
mafimafi



Založen: 03.07.2008
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha 5

Předmět: varovani pred koupi!!!
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 10:30:35
Odpovědět s citátem

Dobry den vsem zajemcum o nove kotatko sphynxe,
po dlouhe uvaze jsem se rozhodla, ze napisu tot velke varovani pred pani Zdenou Bilkovou ( CHS Bilpark.fci ) z mesta Toušen. Jeji chovani je podivne, pri kazde navsteve obdrzite jine informace o kotatech, ktera jsou k prodeji, o jejich cene, o jejich zdravi. Osobne jsem zazila, ze vsemozne zamlzovala o zdravi kocourka a natahovala jeho odber, protoze dle jejich slov mel nemocnou pacicku a nakonec to dopadlo tak, ze mi napsala, ze je ji lito, ale posila mi penize zpet a kocourka si odvezl jeji syn, kteremu se strasne moc zalibil. Toto se vleklo vice jak mesic. Kolegyni z prace zrusila dvakrat rezervaci z duvodu, ze je kote nemocne a slabe a ze si ho radeji ponecha, nakonec opustil domov jako prvni a kolegyne dostala kocicku, kterou si sni nezarezervovala. Kotata jsou slaba a maji snizenou imunitu. Jedno umrelo a dve jsou na antibiotikach. Lidem je dala v deseti tydnech a to uz kotata byla par dni bez matky, jelikoz ji prodala. Je to na dlouhe povidani a je to smutny pribeh, bohuzel jsem neposlechla rad zkusenejsich a nechala se zlakat skvelou cenou.
Edelkatze, kde je pani evidovana je take na prd, pry s jejim postupem souhlasi...samozrejme, ze souhlasi, kdyz nic neproverili!!!!!
_________________
Martina, Nick, Skipy, Arkas a Buci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
tatiana



Založen: 30.09.2007
Příspěvky: 2163
Bydliště: Plzeňský kraj

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 15:31:41
Odpovědět s citátem

Tak řeči typu "prý s jejím postupem souhlasí" miluju ze všeho nejvíce!

Milá Mafimafi, anonymně se to upozorňuje a obviňuje! Jmenovat někoho a sám se skrývat za nickem, to mám také moc ráda.

Nechci hájit někoho, o kom nic nevím a odsuzovat činy, o kterých nic nevím jen proto, že jedna paní povídala, že....

A házet hned špínu na celou organizaci, protože nějaká jedna paní povídala, že "je to normální", tak to mi pěkně dovede hnout žlučí. Kdybyste si aspoň dala tu námahu a přečetla si na veřejně přístupném webu BOEC stanovy organizace, kde je jasně napsáno, co se smí a co ne. Je-li pravda to, co popisujete, tak to NENÍ NORMÁLNÍ ani u naší organizace, stejně jako u FIFe.

Všechno je jen a pouze v lidech, ať chovají pod jakoukoliv organizací. A házet všechny do jednoho pytle, když se najde nějaký syčák, tak to je prostě šupárna. Já jsem také členem BOEC, za žádný nick se neskrývám, všichni mě znají, a tak se mě to dotýká osobně. Informovala jsem paní Balíkovou, která očividně o ničem nevěděla.

A jen tak na okraj, pokud se díváte jen na to, aby váš nákup kamaráda, kterého máte mít spoustu let, byl za co nejméně peněz, tak si prostě nestěžujte. Za málo peněz bývá i u koček málo muziky. Čest výjimkám.

Tatiana Hošťálková
_________________
Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
fofo177



Založen: 08.09.2007
Příspěvky: 972
Bydliště: České Budějovice

Předmět: Re: varovani pred koupi!!!
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 16:49:19
Odpovědět s citátem

mafimafi napsal:
Lidem je dala v deseti tydnech a to uz kotata byla par dni bez matky, jelikoz ji prodala. Je to na dlouhe povidani a je to smutny pribeh, bohuzel jsem neposlechla rad zkusenejsich a nechala se zlakat skvelou cenou.
Edelkatze, kde je pani evidovana je take na prd, pry s jejim postupem souhlasi...samozrejme, ze souhlasi, kdyz nic neproverili!!!!!


Jen tak na okraj, sdružení Bohemians Edelkatze, e. V. v tomto případě těžko může s postupem souhlasit, poněvadž podle čl. VIII chovatelského řádu je možný prodej koťat o stáří minimálně 12 týdnů.

Je otázkou, zda vůbec byla na organizaci nějaká stížnost zaslána, podotýkám PÍSEMNĚ, pokud ano, pak by mě reakce výboru tedy zajímala, jinak je vše v rovině JPP (jedna paní povídala), což samozřejmě nevylučuje že je nějaký rádobychovatel vykuk a nechová se tak jak má. Pokud si na něco stěžuji, je třeba postupovat dle pravidel, jinak je to o ničem Wink
_________________
Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
fundog



Založen: 07.01.2008
Příspěvky: 274

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 19:49:58
Odpovědět s citátem

Jsem trochu v rozpacích. Zkuste si pročíst diskuzi o trochu níže je to zajímavé
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=57643
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
bílpark



Založen: 22.02.2011
Příspěvky: 2

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 20:42:53
Odpovědět s citátem

Dobrý den,
dovolím si na základě zprávy paní Koudelíkové Martiny alias nick mafimafi reagovat í,aby jste si sami utvořili svůj názor.Pravda se dá snadno přizpůsobit,ale co je psáno,to je dáno.Jediným,čím jsem se prohřešila je podlehnutí nátlaku zájemců o vydání koťátek před ternmínem stáří 3 měsíců.Pustila jsem je o 14 dní dříve i z důvodů předpokládané mé hospitalizace v nemocnici.
Paní Koudelíková si odvezla ode mne kočičku Barunku Bílpark s očkovacím průkazem a PP, s kupní smlouvou a s výsledky negativních testů rodičů na FIV a FeLv,tak jako každý majitel mých koťátek.Barunka kypěla a kypí zdravím,alespoň do dnešního dne nepřišla jediná zpráva,že by Barunka měla jakékoli problémy,naopak,paní Koudelíková byla nadšená,jaká je Barunka raubíř a jak skvěle zapadla do smečky!
O úmrtí kocourka Barona Bílpark jsem paní Koudelíkovou i ostatní majitele mých koťátek informovala a vyzvala je,aby neprodleně nechali koťátka vyšetřit na HCM.Zmíněné kotě bylo očkováno a vyšetřeno a nezjistila se žádná vada.Po 14-ti dnech přišla od nové majitelky zpráva,že jejich veterinář diagnostikoval u kocourka srdeční vadu a kocourek byl utracen.Na základě tohoto prohlášení jsem paní majitelce okamžitě vrátila s omluvou kupní cenu.Je toto nefér jednání?
Rovněž mě nikdo neinformoval,že by některé z koťátek bylo ,po odvezení ode mne ihned na antibiotikách,naopak,zprávy zněly,že jsou mí odchovanci v pohodě ,veselí a zdraví.
Ke zranění kocourka Borise došlo při divoké hře s druhým kocourkem,kdy v zápalu hry došlo k pádu ze šplhadla.Na rentgenu veterinář zjistil velkou naraženinu v kolenním kloubu,bohužel.Nemohla jsem přece prodat kulhající kotě!!!Nemohla bych se jí podívat zpříma do očí!Zájemce má nárok za své peníze dostat kotě zdravé a paní i zdravé kotě vyžadovala,ale to Boris již nesplňoval!Před týdnem jsem jí proto poslala její zálohu na kotě zpět!Nabídla jsem zájemkyni za to marné čekání zdarma dospělou zdravou kočičku,která u mě jako jediná z chovu zůstala.Několikrát jsem kamarádku paní Koudelíkové vybízela,aby hledala jiného chovatele,kde by kotě koupila a doporučila jsem ji paní Laitnerovou,špičku v chovu sphynxů.
Přijel můj syn a do kulhajícího Borise se zamiloval a kocourka si odvezl.Kamarádku paní Koudelíkové jsem ihned informovala o mém rozhodnutí.Teď vidím,že to byla má největší chyba,akorát jsem rozvířila zlou krev!Jednala jsem vždy se všemi narovinu a o to hůř pro mne!!!
!Zlobně jste hodila zlý náhled na BOEC a to mi vadí nejvíc,protože jste tak učinila neprávem!!!
Paní Koudelíková alias mafimafi,nevydávejte se za svou kamrádku a kolegyni z práce paní Blábolilovou,neboť vy máte ode mne kočičku Barunku Bílpark a je naprosto zdravá,jak jste mi několikrát potvrdila! Vám jsem tedy žádné zálohované kotě neodmítla,peníze vám nevrátila a ani o mém synovi,že si Borise odvezl,jsem s vámi nemluvila!!!To věděla jen paní Blábolilová!!! Mám pokračovat v odhalování vašich nepravd a lží tím,že zde uveřejním veškerou naší korespondenci a korespondenci mou s paní Blábolilovou?Jak je ctěná libost !!! Ale neotírejte se o BOEC!Paní Balíkové nesaháte ani po šnerovadla u bot!Ona by se nikdy nesnížila k tomu,co jste zde ventilovala vy a původně jako anonym,jen pod nic neříkajícím nickem!
Z vážných zdravotních důvodů jsem pod cenou prodala nejen koťata,ale i chovný pár a jen proto,aby se dostali do dobrých rukou,aby na ně dosáhl relativně každý obdivovatel tohoto úžasného plemene kanadský sphynx.Bílková Zdeňka
_________________
lidi nelžou,jen si pravdu přizpůsobují k obrazu svému
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
tatiana



Založen: 30.09.2007
Příspěvky: 2163
Bydliště: Plzeňský kraj

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 2. 2011 22:09:08
Odpovědět s citátem

Jak se říká, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
_________________
Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Štefaniková



Založen: 23.02.2011
Příspěvky: 1
Bydliště: Plzeň

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 23. 2. 2011 19:54:30
Odpovědět s citátem

Nestačím se divit a zírám co se tady najednou děje. Schodou okolností mám co do činění s vrhem B paní Bílkové Bílpark. Vlastně patřím taky mezi ty ,,potrefené,, které si zamluvili, zazálohovali a posléze i koupili a odvezli jedno z koťátek vrhu ,,B Bílpark,,. Takže jsem se seznámila se všemi koťátky, při vybírání toho pravého. Nejvíce se mi zalíbil kocourek BADÍK, je stejně jako jeho sourozenci nádherný, úžasný, akční, hravý, čiperný a hlavně zcela zdravý.
Seznámení s koťaty, prohlídka, informace o růstu, chovu, péči, krmení, koupání, čištění oušek, zkrátka všechny informace i co se týká případných rizik chovu se mi od paní chovatelky dostalo měrou vrchovatou. Vzhledem k tomu, že paní Bílková nebyla jedinou chovatelkou SPHYNXů, které jsem navštívila nebo kontaktovala ohledně koupi koťátka, mohu s čistým svědomým tvrdit, že její přístup a i její chov patřil k nejlepším.
Takže vážená paní mafimafi vůbec nechápu jak můžete takto špinit tuto chovatelku a zastřešující organizaci BOEC, o jejich fungování nemáte ponětí. Lžete nehorázným způsobem, paní Bílková upozornila i mne o úmrtí jednoho z koťátek na srdeční vadu, nechala jsem proto Badíka vyšetřit na specializované klinice a je zcela zdráv a bez vad. Takže váš příspěvek, ve kterém se opíráte o znalost vrhu B mi přijde mírně řečeno zavádějící, nepravdivý a vyprošuji si, aby jste vrh B, do kterého můj kocourek také patří, nezneuctívala lživými pomluvami.
_________________
Štefaniková
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
bílpark



Založen: 22.02.2011
Příspěvky: 2

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 24. 2. 2011 11:56:23
Odpovědět s citátem

Vážení diskutující a čtoucí,musím nyní dát na správnou míru osobu paní Blábolilové,která se se mnou skontaktovala a vysvětlila mi,že s příspěvkem mafimafi nemá nic společného.Dovolím si ocitovat část její zprávy:
Zdeno,

nerada se s někým rozcházím ve zlém, na stránky modrého kocoura jsem nikdy nepsala, nemám důvod tam psát. Jediné co jsem udělala bylo, že jsem Váš mail přeposlala paní Koudelíkové, jelikož se mě vyptávala jak to vypadá, tak mi přišlo snažíší jí to poslat než něco přetlumočovat.
To že tam psala nebylo na můj popud bylo bez mého vědomí, nemám za potřebí někoho popuzovat a když budu chtít někomu něco sdělit, ráda to řeknu sama, od toho mám pusu, hlavně se pod to podepíšu.
Nemám důvod na někoho házet špínu,nikdy jsem to nedělala a dělat nechci, ráda si s lidmi věci vyříkám a nepíšu to bůhví kde, tudíž to co napsala paní Koudelíková byla aktivita pouze její ne moje.
Co mohu udělat, je požádat paní Koudelíkovou,aby to v jejím zájmu smazala.
Táňa B.
Děkuji paní Blábolilové,že se mi postavila čelem ! Toho si velmi cením. Přede všemi se jí omlouvám za to,že jsem jí nedokázala prodat kulhajícího kocourka,protože mi to svědomí nedovolilo.Vím,že jí to velmi bolí a mrzí.Bílková
_________________
lidi nelžou,jen si pravdu přizpůsobují k obrazu svému
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   





Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top