Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Lily - Margot Modrá Lentilka*CZ

Lily - Margot Modrá Lentilka*CZ

Lily - Margot Modrá Lentilka*CZ

*1. 4. 2009 V Litovli

Lily - Margot Modrá Lentilka*CZ: ČíhámPlemeno:
Ruská modrá

Adresa pelíšku:
Zlín Malenovice

Místo na spaní:
Pelíšek, odpočívadlo

Nejoblíbenější místo:
Moje vysoké škrabadlo, mám tam přehled, hovím si tam celý den a pozoruji co kdo kde vymňaukne :-)

Nejoblíbenější místo na spaní:
S páníčkama v posteli a když je mi zima tak zalezu pod peřinu. Ale když se chtějí mazlit zrovna, když se mi chce spát, jdu si pohoršeně lehnout do pelíšku!

Nejoblíbenější činnost:
Spinkání, škrábání, lov, lezení do výšek, škrábání a mazlení páníčkova batůžků

Nejoblíbenější hra:
Číhání a lov mávátek, myšiček, paniččiných papučí, vlastního stínu, ocásku... Ale nejraději lovím můry, mouchy a jiné poletující vetřelce. Dokážu být potichoučku jako myška a i hodinu číhat. Panička je z toho nervózní, jaký je doma klid, čičikuje a volá: Bydlí tu s námi vůbec nějaká kočička?! To se pak usmívám, jak jsem je přelstila :-)

Nejoblíbenější rošťárna:
Škrábání páníčkova batůžků a lezení na nejvyšší skříň, kde pak nešťastně mňaučím, dokud mě někdo nesundá, abych se tam mohla za pět vteřin vyškrábat znovu.
Taky se ráda škrábu po paničce a dělám jí drápkomasáž, když telefonuje (nikdy jindy to nedělám), ta potom blaženě heká a vyje a chlubí se někomu do telefonu, že má doma kočičku :))


Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Moje dvě škrabadla, ale občas vyzkouším i sedačku a páníčkův batůžek

Nejoblíbenější jídlo:
Nejsem žádný velký jedlík, navzdory tomu, že se mi panička snaží podstrojovat. Občas zobnu granulku, a když mě panička moooc přemlouvá, slíznu i trochu kapsičky. Na pamlsky mě neužije, držím si linii. Ale proč mám vedle mystiček květník s trávou, to jsem nepochopila... Že by dekorace?!


Jsem moc hodná milá kočičí princezna. Mám velký dům a tak nechávám u sebe bydlet dva dvounožce. Občas chodí po domě a volají nějakou malou Loupežnici, Tygříka, Lotrandu nebo Turbokočku, ale já tu zatím nikoho takového neviděla. Zřejmě jsou chudáčkové trochu pomatení, ale někdy je s nima docela legrace, tak si je tu asi nechám, mňau!



Tato stránka využívá kočkostyl Pink Panther 3D

Adresa: http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=2432
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena.