Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Eliza

Eliza

Eliza

*21. 8. 2009 Habartov

Eliza: Co to tam je?Plemeno: Britská bicolor

Adresa pelíšku: Kamenné Žehrovice

Počet kočkovitých spolubydlících: 1 - Sugar

Místo na spaní: Panička my koupila takový krásný pelíšek ale já v něm nechtěla být.Když jsem vyrostla tak mne to baví nejvíc někde po výškách kde mám výhled a klid.

Nejoblíbenější místo: Tak nejraději si vlezu na špajz od linky..také když je sluníčko tak jsem ráda na okně kde se sluním.

Nejoblíbenější místo na spaní: Když jsem byla kotě tak jsem nejraději ležela u krbu,nebo ne s paničkama ale přímo na nich,oni tak krásně hřejou.No a taky jsem zabrala mému Sugarovi pelíšek je tam taková měkkoučká kožešinka.
Již jsem velká kočka tak spím na židli.

Nejoblíbenější činnost: Když jsem byla malá,tak jsem hodně spala protože mě dost utahal další kocouří čtyřnožec Sugar a to nemluvím o tom když jsem se potkala se čtyřnožcem ale ten nám se sugarem není vůbec podobný.(RTW)

Nejoblíbenější hra: Nejraději mám myšky hezky chrastí a mají takový chlupatý ocásek.
Na škrabadle si taky zaskotačím.Pak se mě líbí když můj čtyřnožec hýbe ocáskem tak ho pozoruji a pacičkou zkouším co ten sugar vydrží.Taky už chodím se Sugarem na průzkumy.

Nejoblíbenější rošťárna: Jsem klidná zatim jsem na žádný lumpárny nepřišla.Občas si zablbnu ze sugarem ale to mě brzo unavý.Nebo dostanem hlad a jdem si posilnit bříška.Kort když panička zacinká s mističkama tak víme že je něco dobrýho.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků: No přeci škrabadlo my dámy jsme pečlivé a tam si i můžu hrát s nějakou roztřepenou bambulí a občas si tam i odpočinu.Jinak žádná činost není nejoblíbenější jak řiká má panička jsem dost důležitá a vážná kočka ..

Nejoblíbenější jídlo: Já mám nejraději granulky ty mám celý den k dispozici.Konzervičky,ale když panička udělá rybičku s mrkvý to mám boule za ušima.Nebo hovězí srdce a masíčko mňamka.No a občas sčíhnu co maj oni v těch svých divných miskách a nebo co má můj čtyřnohý přítel sugar ,ale ten si to mooc hlídá,drží si to masíčko v zubech a ještě stačí na mě vrčet.


No a to tady s náma je ještě taková divná obluda s velkou hlavou furt ke mě strká ten velký čumák ,sice má čtyři nohy ale vůbec nevoní jako my kočičky no už chodím na průzkumy po baráku ale radši se držím Sugara,ten už ji má v malíčku.


Adresa: http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=2530
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena.