Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Belami

Belami

Belami

*26. 5. 2004 U Stuttgartu/Německo, den přivezení k Pascha Mami (26.05.2014)

Belami: Belami Plemeno:
Evropská krátkosrstá - červený mourek

Adresa pelíšku:
U Stuttgartu/Německo

Počet kočkovitých spolubydlících:
1 - Pascha

Místo na spaní:
Momentálně Paschův pelíšek, židle pod stolem v jídelně.

Nejoblíbenější místo:
Dito

Nejoblíbenější místo na spaní:
Zpočátku spal v nejzazším koutku ložnice pod radiátorem, objevil i úzké místo v regálu v kanceláři, později na židli pod jídelním stolem. Teď konečně spí i v noci v bývalém Paschově pelíšku v ložnici - jednoduše ho znárodnil a Pascha zpočátku jen nechápavě koukal, ale potom jen mávnul tlapkou. Má vystaráno v posteli u Mami.

Nejoblíbenější činnost:
Papání, poslední dobou objevování balkonu

Nejoblíbenější hra:
Honění s Paschou, lovení šňůrky (zatím si moc nehraje, teprve se rozkoukává)

Nejoblíbenější rošťárna:
Zatím žádná.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Vzorně na škrabadle.

Nejoblíbenější jídlo:
Zatím všechno co dostane, ale dostává jenom to nejlepší jako Pascha.


Životopis do jeho 6ti let neznámý, skončil v útulku. Odtud ho před 3 lety vyzvedla jeho dosavadní panička. Ta ho měla 3 roky, jako společnici měl starší a mrzutou kočku,
proto si asi neumí hrát. Panička žila jenom se synem a dcerou (tenkrát 13 a 10 let). Syn už žije delší dobu u otce, dcera se teď také rozhodla, že půjde k otci. Panička pracuje až do pozdního odpoledne, tak byl kocour celé dny sám (ta stará kočka již před delší dobou umřela). Proto se rozhodla pro inzerát, že dá kocourka do dobrých rukou.

PaschaMami už delší dobu přemýšlela, že by měla Paschovi opatřit kamaráda. Myslela přitom na mourka jako Pascha, ale zrzečka. A jak se říká, že náhoda je blbec, zrovna ten den jí padl do oka ten inzerát. Dlouho se nerozmýšlela a poslala mail. Telefonicky se pak dohodly, že paní přiveze kocourka (bydlí ca. 20 km od nás). Bylo jí ukázáno vše co
je pro kočku důležité a oba kocouři se procházeli po bytě. Byla přímo nadšená, mluvila o kočičím ráji na zemi a myslela to doopravdy. Celkem se přihlásilo ještě 9 osob, ale hned se rozhodla pro PM. Kocourek je taky pouze bytový, takže nebude problém. Přivezla sebou hned pár jeho věcí, ale ty on zvysoka ignoruje.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál

Adresa: http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=3267
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena.