Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Kubík (3)

Kubík (3)

Kubík (3)

*5. 2. 2006 Bohumín

Kubík (3): Zasněný:)))Plemeno
Kříženec-perský tatínek+poloviční britka maminka

Adresa pelíšku
Bohumín

Počet kočkovitých spolubydlících
1 - Matýsek

Místo na spaní
Polštářek (ten mám rád), pelíšek (tam stejně nespím) a ještě se mi líbí ve skříni, tam se uhnízdím vždycky, když ji zapomenou úplně zavřít.

Nejoblíbenější místo
Na okenním parapetu. Koukám na auta a lidi a ptáčky a koukám dlouho až kolikrát usnu. Ale mám tam svúj polštářek, tak nespím na tvrdém.

Nejoblíbenější místo na spaní
To je právě ten parapet a ještě v křesle. Většinou se tam stočím, když mi ho někdo vyhřeje. Taky začínám spávat v pelíšku z Matýskem, asi po roce co jsem ho obcházel velkým obloukem. Teď tam spávám s Matýskem a moc se mi tam líbí:)

Nejoblíbenější činnost
Spaní, běhání (to, když mně chytne šílená pětiminutovka, pak všichni koukají co provádím a smějou se mi, že mi to po podlaze v zatáčkách klouže), lov na myšky (pořád mi musejí kupovat nové, protože ty co nerozcupuju ztratím) a papaníčko, jó to je moje. A teď co mám doma kamaráda, tak se spolu naháníme po bytě a kočkujeme se a máme se rádi, tak to se mi taky moc líbí.

Nejoblíbenější hra
S myškou (hračka), pak ještě rád šplhám po novém škrabadle, co jsem dostal k vánocům. Je až do stropu a já z něho skáču na obývací stěnu a koukám, jak mým přítulníkům vstávají hrůzou vlasy na hlavě, že se mi něco stane.

Nejoblíbenější rošťárna
Pinkání si s víčkem od pet lahve v noci po podlaze. To dělám vždycky, když je mi v noci smutno, že všichni spí. Páníček totiž vždycky vstane a běhá se mnou, protože mi chce to víčko vzít, ale já mu ho nechci dát a tak si chvilku hrajeme, a když se mu podaří to víčko chytit tak ho sebere, schová, přitom jsme vždycky v nejlepším.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků
Patrové škrabadlo. To mám moc rád. Je z něho prima rozhled.

Nejoblíbenější jídlo
Hills, Acana, Royal Canin, Proplan, Mastery chutná mi tohle všechno. Mám 7 misek a moje přítulkyně říká, že se mám jako prasátko v žitě :))


Mazlíček rodiny, ikdyž se moc mazlit nechci. To jenom v noci přijdu sám, když všichni spí a pošlapu je a předu a strkám do nich hlavičkou a chci se mazlíkovat. Přítulníčci jsou hodní, tak jim to nevadí a hladí mně až usnu.



Tato stránka využívá kočkostyl Red Wine

Adresa: http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=923
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena.