Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Veterináři v Praze

Fórum: Veterináři

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
milanf74@gmail.com



Založen: 05.10.2012
Příspěvky: 1

Předmět: František Břeň nám zabil kocoura
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 10. 2012 13:16:18
Odpovědět s citátem

Pan doktor je možná sympatický ale zdaleka není odborník. 8 letý kocourek měl špatné ledviny (pár let s tím ještě mohl žít), tenhle pán mu dal 250 ml infuzi během necelé půlhodiny. Beny do 4 hodin po strašných bolestech umřel. Podle veterináře na pohotovosti ho zabila právě ta infuze. Nechápal, jak mu mohl dát takovou dávku v tak krátkém čase. Měl prý zavodněné plíce a jeho oběh to nezvládnul. Na internetu jsem se dočetl, že 250 ml infuze by měla trvat 4 hodiny. Benyho nám už nikdo nevrátí, nenechte se ošálit jeho výzorem a chováním. Tohle je neomluvitelná chyba
_________________
Milan Fischer
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
zmrz_lina



Založen: 29.11.2011
Příspěvky: 11

Předmět: Re: František Břeň nám zabil kocoura
PříspěvekPřitlapkováno: 11. 10. 2012 16:42:58
Odpovědět s citátem

Za sebe mohu vřele doporučit MVDr. Sedláčka z Kliniky Anima (http://www.klinikaanima.cz/.

Dostali jsme na něj doporučení od kamarádů, specializuje se na dermatologii a náš kocour trpěl na vyrážku na spánku, kterou si vždy brutálně rozškrábal. Náš veterinář řekl, že to je buď stres nebo alergie a doporučil okamžitě testy za cca 5-6 tisíc.

MVDr. Sedláček kocoura vyšetřil a celý problém začal řešit od největších banalit a heuréka! U prvního pokusu jsme prozatím skončili, kocour nemá už 3 měsíce po vyrážce ani stopu (ťuk,ťuk,ťuk). Více o našich problémech píšu ve spešl vlákně.

Navíc je pan doktor moc milý, kocoura si nejdřív pochoval, pohladil, popovídal si s ním a až pak vyšetřoval. Koudy se u něj vůbec nebál (na předchozí veterině se klepal strachy už v boudičce), dokonce u něj vrněl.

Přemýšlím, že k panu dr. převedu i psa (labrador) a budeme chodit už jen k němu. A to i přesto, že to k němu na Barrandov máme 55 km (jsme z Rakovníka).

Jinak ale klinika má ordinaci nejen na Barrandově, ale také na Arbesově náměstí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
cermij



Založen: 14.01.2013
Příspěvky: 1

Předmět: Veterinární klinika MVDr. Pánek
PříspěvekPřitlapkováno: 14. 1. 2013 12:20:25
Odpovědět s citátem

Dobrý den,
je mi líto, že jsem si tyto recenze nepřečetla dříve :( Ale bohužel v tu chvíli nebyl čas. Na Vánoce 2012 mi onemocněl pejsek. Hledali sjme nejbližší pohotovost mezi svátkama a narazili jsme na doktora Pánka :( 25.12.2012 jsme se tam vydali. Pejsek začla mít 24. teploty a našli jsme ji pod krčkem velké boule, do toho přestávala jíst. Vyrazili jsme tam. Pan doktor nás vyšetřil. Zjistilo se že má velký záýnět močového měchýře, málo hormonů ve štítné žláze, hnisavý zánět v krku a nemocnou slezinu. Dostali jsme antibiotika a prášky na štítnou žlázu. Pejsek se takhle léčila 17 dní, pak jsme šli 9.1.2012 na kontrolu. Bylo nám řečeno že spodek je už dobrý a že boule na krku ji krásně splaskávají a že vypadá už lépe a že už ji je vidět konečně obličej a že příští sobotu uděláme vyšetření znova krku a vysadíme kdyžtak antibiotika. Tak jsme odešli domu... jenže pejskovi se do druhého dne hodně přitížilo a pan doktor tam zrovna ten den nebyl. Tak sjme zašli k panovi doktorovi, ke kterému jsme chodili déříve s jiným pejskem a než jsme se přestěhovali a byli jsme sním vždy spokojený. MVDr. Naxera nás okamžitě přijal a jen po hmatu nám zjistili že je to špatné, že boule na krku nebudou otázkou krku, že na nožičce má velikou bouli (které si pan Pánek nevšiml). Na to nám udělali nový krevní obrazec z kterého zjistili že i přes antibiotika jsou hodnoty horší než byli v krevním obrazci od Pánka ze dne 26.12.2012 a na to okamžitě udělali rentgen ze kterého během půl hodiny zjistili, že je to špatné a že má pejsek po celém břísku a pod páteří rakovinu... metastické uzly atd. :( Takže kdyby pak Pánek udělal okamžitě rengen jako t ento, zjistil by že je to špatné a pejsek by se nemusel 3 týdny trápit :( je jasné že by ji nemohl už nikdo pomoci ale netrápila by se :((( Takže pan doktor Naxera 10.1. provedl euthanasii :((( Bylo to strašné :( Pak Pánek prostě pochybiůl. Druhý den jsme okamžitě za panem doktorem Pánkem jeli a on s arogancí a bez nějaké líétosti řekl že retgen nebyl potřeba ( vždyť z něho zjistili to nejduležitější!!!!) a když jsme mu řekl i že si budem stěžovat, tak ať tam pozdravujem a nezakopnem a takové řeči. Bylo mu to úplně jedno :((( Takový člověk tam přeci nemá co dělat!!!!! Jak mu tohle může procházet???? Proto se snažím nějak bojovat a píšu všude možně na veterinární komoru, ochranu zvířat apod. Aby takovýmu člověku protsě sebrali licenci :( snad nějak pochodím :( nejde n ám o ty penízky které vlastně ji ani nepomohli a pan doktor má extra nechutně vysoké ceny. A K ČEMU???? Ale jde nám o to aby to nedělal.Takový člověk tam nemá prostě co dělat :(( Takže mě mrzí že jsem si tyto věci od vás nečetla dříve. jenže v tu chvíli to prostě bylo tak rychlé a někoho jsme potřebovali že nebl čas řešit recenze :( ale mockrát děkuji za utvrzení že je to špatný člověk a doktor. Přeji hezký zbytek dne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
levka



Založen: 29.12.2009
Příspěvky: 31
Bydliště: Praha

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 6. 3. 2013 15:34:09
Odpovědět s citátem

tatiana napsal:
Páni, když tady čtu ty ceny, tak si obzvlášť považuju svých veterinářů v Přešticích.

Cena za vyšetření=0, kastrace kocoura (psa) cca 350-400 Kč, orientační vyšetření moči přístrojem-30 Kč, odborné poradenství-0, vstřícnost, zájem o zvířata, láska k nim-sami mají doma kde-co, vybavení maloměstské ordinace na velice slušné úrovni, velmi dobré odborné znalosti-chodím k nim se svými zvířaty k mé naprosté spokojenosti již přes 35 let.

Jsou to manželé Kaslovi, oba veterináři, kteří svým řemeslem žijí. Doktorka Kaslová pomohla mému Adamovi s kožním problémem, s kterým jsem jako blbec jezdila na kožní kliniku do Plzně a bylo to čím dál tím horší, stálo mě to plno peněz, a ona na kocoura koukla, pravila že má těžký zánět kůže, dala mi za pár peněz ATB a nějakou vodičku na potírání-a už druhý den po aplikaci bylo vidět zlepšení a do týdne byl v pořádku. Mohla jsem si ušetřit spoustu nervů, času i peněz, kdybych se i v tomto případě obrátila rovnou na ni. Psa mi zachránila při infarktu z klinické smrti, je fakt hodně dobrá. ¨Taky mi kdysi stáhla hrobaři z lopaty kocoura. Nedám na ně dopustit.

A přitom nevím o nikom, kdo by byl tak levný.



Tak to vám fakt v dobrém závidím, mám pocit, že Praha je na tohle hrozná. Kdyby člověk alespoň platil přiměřenou cenu za kvalitu, ale většinou je to kvalita pofiderní a cena neskutečně přemrštěná. Člověk pak má tendenci přestat věřit tomu, že to ti lidé dělají hlavně z lásky ke zvířatům, která by asi u téhle profese měla být na prvním místě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Paula.Blue



Založen: 07.08.2019
Příspěvky: 1

Předmět: hledám veterináře
PříspěvekPřitlapkováno: 7. 8. 2019 17:23:57
Odpovědět s citátem

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo nedoporučil veterináře v Praze Řepy, či v jejím okolí, který by neměl tak přemrštěné ceny. V dosahu pokud možno MHD, nevlastním auto. Z toho co jsem zatím našla na internetu je mi jen ouvej a nestačím valit oči.

A také bych se ráda zeptala na doktora Krále z Dejvic? Zda ještě ordinuje a jaké jsou ceny?

Zajímá mne to hlavně ohledně kastrace. Očkování chápu, že se ceny mění podle ceny vakcín.

Děkuju za odpovědi.

Paula.Blue
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (39x)
2
Tristis eris, si solus eris - Bude Ti teskno, ... (19x)
3
Seznam hřbitovů pro zvířata, krematorií ... (18x)
4
Mňoukání a štěkání (17x)
5
Britská krátkosrstá kočka (15x)
6
Je libo pouzdro na telefon s kočičím zadečkem? (14x)
7
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (14x)
8
Kočičí jména (12x)
9
Proč se kočky nerady koupou, ale fascinuje je ... (12x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top