Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Pro množitelku Pavlu H. z Plzně

Fórum: Všehochuť

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
Darya



Založen: 25.01.2009
Příspěvky: 33

Předmět: Pro množitelku Pavlu H. z Plzně
PříspěvekPřitlapkováno: 2. 3. 2009 10:23:09
Odpovědět s citátem

Pokračování diskuse k množení koček domácích z tohoto vlákna
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2390&highlight=

Pavlo, dle formy (nikoli obsahu) svého psaného projevu vypadáté na inteligentního člověka. Proto se vás ptám, jak koresponduje váš požadavek na toleranci k vaší osobě s tím, že jste vymazala slušné Exclamation a věcné komentáře ke své činnosti na svém blogu? Nekoresponduje, že ano. Proto si zameťte před vlastním prahem, než se začnete ohánět kolem sebe.
Ve výše zmíněném vláknu se tak trochu posmíváte lidem, kterým umře bytová kočička ani ne ve věku 10 let. Ano, některým mladé kočičky umřou na různé nemoci, vám zase umřou na otravu, viz třeba Lucinka, nebo se prostě ztratí, viz třeba Mates, že? Určitý rozdíl vidím v tom, že lidé chovající bytovou těžce nemocnou kočičku trpí s ní, zaplatí ji veterinární péči, snaží se o její záchranu. Vaše Lucinka umírala možná u vás, možná sama, ale v těžkých bolestech z otravy (mimochodem dáváte jed na svou zahrádku, když tak vehementně tvrdíte, že máte kočičky s výběhem na zahrádku?), Mates s velkou pravděpodobnosti také už nežije, jak zemřel, ani nevíte. Proto buďte opatrné ve svých soudech o bytových kočkách.
Vaše tvrzení o tom, že žádné z těch desítek (nebo stovek?) vámi namnožených koťat nedopadlo špatně, je směšné. Co Piškůtek, kterého srazilo auto a hned jste oné paní byli ochotni dát nové koťátko? Ale co, auto, jed, to je prostě přírodní výběr, že.
Dále tvrdíte, že o chovu koček víte hodně. Nevíte, jinak byste nedávala z domu šestitýdenní kotě Honzu, protože budoucí majitelka byla už tak nedočkavá! Víte o tom, že podle nové právní úpravy jde kotě z domu až ve 12 týdnech (SCHK má dokonce hranici 13 týdnů)? Asi nevíte, nebo se tím neřídíte, protože vy jste přece zkušená chovatelka Laughing
To je asi tak vše, co jsem ještě chtěla dodat, dál s vámi diskutovat nebudu, je to ztráta času. Takže přeju vašim kočkám, aby přežily co nejdéle a aby se vyhýbaly kocourům, ono asi není jednoduché mít na krku tříměsíční koťata a už se starat o další týdenní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
nena



Založen: 21.09.2008
Příspěvky: 10

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 2. 3. 2009 11:05:21
Odpovědět s citátem

plně souhlasím s Daryou. Lidi jako vy Pavlo nemají nejmenší právo používat označení "chovatelka". Vy jste jen množitelka, která jen zhoršuje problematiku množících se nechtěných koček, protože produkujete další nečistokrevná koťata, jejichž potomstvo ale už těžko budete moci jakkoli ovlivnit, takže zakládáte další generace koček, které se budou muset prát o přežití, budou zase jen rodit, umírat na silnicích, venku se týrat nemocemi, nekastrovaná, neočkovaná, neléčená, hladová, zmrzlá. Jako by takových koček bylo málo! zkuste se místo svého skutečně trapně ambiciozního realizování v "pseudochovu" nečistokrevných koček více zajímat o problematiku opuštěných a týraných koček, kterých jsou přecpané útulky. Můžete jim také pomoci. Můžete si místo produkce dalších kočičích generací starat doma o ty, které jiní lidé jako vy vyprodukovali a následně vyhodili na ulici. Klidně vás můžu zásobovat každý týden celou řádkou takto nechtěných koťat a dospělých koček, které se perou o přežití, protože se o ně nikdo nechce starat. já funguji také jako depozitum pro útulek a dávám dočasný azyl těm nechtěným a týraným, které se ocitli v nouzi. Snažíme se jim hledat nový domov. Co děláte vy? sobecky produkujete další řádky koťat, jejichž potomky pak buďto nezachráníme, nebo zachraňujeme z vlastních sil, vynakládáme na to vlastní finanční prostředky, čas a energii. Přij´dte se někdy podívat na plody také své práce do útulku. Uvidíte koťata špatně živená, průjmující, zanešená parazity. Můžete jim poskytnout příbytek, nakrmit je a pečovat o ně a hlavně jim hledat nové domovy. To je totiž to, co kočky především potřebují, ne produkce dalších koťat, ale nalézt adekvátní domov těm, kterých je všude moc a nikdo je nechce. Jedině tak byste byla opravdu prospěšná, ale na to jste zřejmě příliš sobecká a zahleděná do své "iluze" o tom, jaká jste chovatelka. Jste opravdu trapná..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
anetka



Založen: 01.01.2008
Příspěvky: 33
Bydliště: Jesenice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 2. 3. 2009 18:40:37
Odpovědět s citátem

Plně souhlasím s nenou a Daryou. Ni c víc nemůžu dodat.
_________________
Expert na nemoci Čert, Profesionální kaskadér Miky a Profesor přírodních věd Matiáš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Arabika



Založen: 24.04.2008
Příspěvky: 31
Bydliště: Most

Předmět: množitelé
PříspěvekPřitlapkováno: 2. 3. 2009 22:36:04
Odpovědět s citátem

Taky mě to mrzí, já ze své vejplaty dávám co nejvíc na pomoc kočkám, tahám si nemocná koťata domu, pak svádim boj je udat, zadám jeden inzerát a na to mě převálcuje dalších 100 během hodiny od množitelů, kteří ještě vydírají tím, že koťata nechají utratit pokud si je někdo nevezme! Jsem omezená na 1-2 až po udání si můžu vzít další a mezitím bezmocně nacházím jedno mrtvé kotě za druhým a chce se mi brečet. Natož pak depozita, co jedou ve velkým a jsou odkázaný na milodary. Pak mě bere děsný vztek nad člověkem, co tvrdí, že kočky má rád a zvesela je nechává množit a přitom je 21.století a já si příjdu jako 100 let za opicema a ještě když na mě hodí ty jejich super odpovědi. Vždyť všechna koťata se maj skvěla, já sama ztrácím pomalu přehled a nevěřím, že by ho někdo měl o třeba 20 koťatech a víc, hlavně, že si myslí, že se mají skvěle, ale co pak jejich potomci, to už jde mimo ně a přitom, kdyby nenamnožili to kotě, co pak má další, co někde třeba umíraj je už pasé? Tím se nikdo neomluví. Nevyžívám se v kastracích, ale jen mi bylo dopřáno nahlédnout blíž do problematiky koček a nabídka hodně moc převyšuje poptávku. Natož pak udejte starou vysloužilou kočku nebo nějakého mrzáčka!Pani Pavla i kdyby jich zachránila třeba 10 dalších 20 si namnoží, to jí neomluvá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PavlaH



Založen: 26.02.2009
Příspěvky: 9

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 2. 3. 2009 23:46:17
Odpovědět s citátem

Děkuji za další urážky a nic již nekomentuji, slibuji, že dalších vašich diskusí se již nezúčastním a kočky se budu dál starat podle svého, evidentně jim to svědčí. Mimochodem, v péči o opuštěné kočky je město Plzeň docela daleko, kastrační program běží a kdyby to někoho zajímalo, též se tohoto zúčastňuji. Nikde jsem neřekla, že kočky nekastrujeme, jen tvrdím, že ne každá kočka to snáší dobře. Chovatelé čistokrevných koček s PP zcela jistě též všechny své kočky nekastrují. Starám se i o kočky opuštěné a spolupracuji v tomto s různými organizacemi, pokud to tu vůbec někoho zajímá. Dobře znám problematiku opuštěných nemocných koťat a nemám náladu se za cokoli omlouvat. Znovu podotýkám, že si nepřeji, aby někdo nevkusně komentoval můj blog. Lidé, kteří jsou tam popsáni, jsou velmi slušní a zaslouží si za své vlastnosti a za péči o kočky jen úctu, a to, že někdy kočku přejede auto je prostě realita, auto přejede i dítě či dospělého. Neznamená to, že o kočku se někdo dobře nestaral. Mimochodem, kdo tohle tvrdí, sám zřejmě nikoho nikdy neztratil, protože ztratit kočku je jako ztráta člena rodiny a v tomto případě to platilo dvojnásob. Nechápu, proč takovýmto zodpovědným lidem bych nemohla dát další koťátko pro radost, aby bylo všem dobře. To, že se ve velkých městech provádí deratizace krys je též realita, tak se prostě někdy kočička otráví i slušným lidem. A pokud někoho zajímají mé výdaje za VETERINU, jdou do tisíců, jenže mě to přijde normální, takže se tím nechlubím. Kočka je živý tvor a pokud je jí špatně, má svého doktora - mimochodem, naše mají každá jiného. Pokud by Mates přišel domů, zcela jistě je dosud živ. A mimochodem - byl to kastrovaný kocour a obrečeli jsme to všichni. Navíc starat se o 16 letou kočku také vůbec není bez výdajů a starat se o kocoura se sníženou imunitou vyžaduje téměř měsíční návštěvy veterináře. Zdravím všechny, kdo se o kočky starají a snaží se pomoci, za to jim patří dík. A žádám ty, kteří se chtějí zviditelňovat, aby tak činili na místech, kde je to potřeba. V mém případě nikoli, já pomáhám, jak to jde a také samozřejmě za své. Aby to opět někdo špatně nepochopil, myslím tím kočky opuštěné, toulavé a bezprizorní - krmím, odčervuji, uzdravuji a léčím, inzeruji, hledám domovy, spolupracuji s organizacemi pro opuštěné kočky v Plzni atd. O svých kočkách se již nehodlám bavit, to je pouze moje věc a nikdo o ně určitě nemusí mít strach. Až se příště narodím, chci být kočka v naší rodině. Díky za pochopení a přeji všem slušným lidem krásný zbytek týdne. PH
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Darya



Založen: 25.01.2009
Příspěvky: 33

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 8:45:25
Odpovědět s citátem

Pavlo, kdybyste nebyla k pláči, tak jste k smíchu Laughing Zamyslete se nad svou činností, na jedné straně sice úžasně pomáháte, na druhé straně vyrábíte adepty na tu velmi časově, citově i finančně náročnou pomoc! Myslete už proboha trochu logicky! Argument o tom, že dítě taky přejede auto, je úžasný Laughing Ano, kdybyste dávala své dítě k adopci někomu, kdo špatnou péči či nedbalostí zaviní jeho smrt, jistě byste mu dala velice ráda jiné Shocked A vůbec,přeju vám, abyste se opravdu narodila jako svoje kočka, hlavně ta 16letá stále rodící, budoucí obyvatele útulku produkující Mína. Je to stejný případ, jako byste vy rodila od svých 14 do 60 let každý rok (s několikaletou přestávkou, kdy byste užívala antikoncepci, po jejíž nepsrávné aplikaci by se vám sice narodilo postižené dítě, ale co, jinak ji přece skvěle snášíte Exclamation ). Pokud chcete argumentovat njakou přirozeností, že je přece normální, že kočka rodí 2-3x ročně, tak vězte, že to normální není. Divoké kočky tak často nerodí, protože jejich organismus sleduje přirozený cyklus ročních období a nejsou samozřejmě v tak dobré výživové kondici jako domestikované kočky. Pokud jsme tedy přichýlili kočky ke svým obydlím a zajistili jim jistý blahobyt, je i naší zodpovědností nenechat jejich tímto relativnám blahobytem trochu zmatený organismus plodit koťata každé mrouskání!
O zviditelňování pomlčte, protože jedině vy máte založený blog o svých úžasných chovatelských úspěších, kde se plácáte s podobně intelektuálně zamrzlými lidmi po ramenou (na vašem blogu jsou povoleny jen oslavné komentáře, btw víte, o čem je blog, že? Pokud tam máte kolonku komentář, neznamená to automaticky pochvalný komentář), ostatní zde přispívající dámy skutečně pro kočky potí krev a investují svoje peníze a nikde se tím neprezentují (pouze když je potřeba říct svůj názor lidem jako vy).
Abych tedy dostála vašemu nařčení z neslušnosti, neodpustím si souhlasit s legendárním výrokem dr. Štrosmajera, který vzhledem ke svému věku jistě znáte: "Kdyby blbost nadnášela....." Platí to na vás už jen proto, že svou rádobychovatelskou činností úspěšně maříte svou vlastní činnost zachráncovskou, vlastně ty tisíce investované do svých koček házíte do záchodu Laughing Jste opravdu k smíchu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
nena



Založen: 21.09.2008
Příspěvky: 10

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 9:48:44
Odpovědět s citátem

naprostý souhlas s Daryou. jediný, kdo se tady opravdu má ambice zviditelňovat jste vy Pavlo, tím svým trapným blogem o chovu domácích koček. Já se zviditelňovat skutečně nepotřebuji, měla jsem chovatelskou stanici 15let a chovala jsem čistokrevná zvířata se skutečnou znalostí genetiky, krevních linií, plemenitby a medicíny. Vy máte znalosti zcela povrchní a snažíte se hrát si na chovatelku. Místo toho, abyste se zamyslela, jestli je skutečně zapotřebí produkovat další koťata, když opuštěných koček a koťat jsou tisíce si hodíte nosánek nahoru, urazíte se jak malé děcko a prohlásíte, že se nehodláte už o tom bavit. Toto je skutečně vyspělý postoj. Místo, abyste tedy svými argumenty přesvědčila ostatní, že děláte dobrou věc-pokud jste o tom přesvědčená, házíte laciné povídačky o tom, jak město Plzeň má kastrační program a jak se stará a vy též. A jak je to za vašimi humny už vám je jedno? ukážu vám desítky jiných lokalit, kde je situace s opuštěnými kočkami katastrofická. Produkce dalších koťat kdekoli je zbytečná a svědčí o neschopnosti dohlédnout následků svých činů a o neznalosti problematiky.To, že si uvědomíme, že bezprizorní koťata NĚKDE jsou, ale vy se o svá postaráte, to nestačí. Místo produkce koťat na přestárlé kočce byste měla raději najít nový domov těm, která trčí v útulcích. kolik tisíců investujete do svých koček nás nezajímá, to je snad přirozené, že to dělá každý, kdo má svá zvířata rád a je zodpovědný, to přeci není potřeba zdůrazňovat. tady se bavíme o tom, kolik kdo investuje ze svého času, peněz a enrgie na záchranu jiných, než svých koček. Nebýt lidí jako vy, kteří mají svá zvířata jen pro své sobecké potěšení a vytěžují staré kočky, rvou hormonální antikoncepce do jiných, tak by se všem útulkům dýchalo lépe, tomu věřte. Všechno souvisí se vším. Kdybyste energii, kterou vynakládáte na bezúčelný nesmyslný chov koček domácích investovala např. do depozitování útulkových koček, tak byste byla opravdu prospěšná. Takto jste jen další hloupá tuctová slepice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Raika



Založen: 13.11.2007
Příspěvky: 214
Bydliště: Rožnov p. Radh.

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 11:24:14
Odpovědět s citátem

Ale dámy, je TOHLE - všechny ty urážky - OPRAVDU nutné??? Není snad smyslem tohoto fóra se takto vzájemně urážet!
_________________
Raika + Mína + Kira + Denny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Arabika



Založen: 24.04.2008
Příspěvky: 31
Bydliště: Most

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 13:03:58
Odpovědět s citátem

Raika napsal:
Ale dámy, je TOHLE - všechny ty urážky - OPRAVDU nutné??? Není snad smyslem tohoto fóra se takto vzájemně urážet!


To nejsou urážky, ale fakta, pokud máte zájem o větší zasvětcení problematiky koček, ráda Vám napíšu a přepošlu několik odkazů a příběhů. Pokud nejste zasvědcený člověk, nepochopíte. Znám několik depozitářek a lidí kolem toho, ale nikdo a nikoho by nenapadlo pomáhat kočkám a zároveň je množit, to je přeci paradox? Mám dohromady 7 koček, všechny z venku, něco od nemocného kotěte něco starší. Nenapadlo by mě ani na okamžit nechat aspoň 1 kočce koťata, když o pár metrů dál u školy to tam umírá Sad .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Darya



Založen: 25.01.2009
Příspěvky: 33

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 13:18:23
Odpovědět s citátem

Raika napsal:
Ale dámy, je TOHLE - všechny ty urážky - OPRAVDU nutné??? Není snad smyslem tohoto fóra se takto vzájemně urážet!


Milá Raiko, pokud vím, s tímto stylem debaty začala Pavla, když označila dámy depozitářky a záchranářky toulavých koček, které na jejím blogu korektně vyjádřily nesouhlas s jejím množením koček, za neslušné lidi a ironicky za "milovníky" koček.
Nemyslím si, že by tady padly nějaké vulgarity či urážky, je to pouze vyjádření názoru. Falešná pospolitost na fóru mi v tomto případě vhodná nepřijde.
Jak už napsala Arabika, informujte se více o problematice toulavých koček a jejich záchraně, pokud jste tak už neudělala. Existují weby a fóra k tomuto účelu přímo založená, tam by se i Pavla měla vzdělávat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
nena



Založen: 21.09.2008
Příspěvky: 10

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 3. 3. 2009 15:17:09
Odpovědět s citátem

pokud se někdo chová a jedná hloupě, pak o něm říct, že je hloupá slepice není urážka, nýbrž jen konstatování skutečnosti. Vám nepřijde hloupé "chovat" na 16leté kočce domácí??? je to můj názor, nikomu ho nevnucuji. Ano, pro mne je tato osoba zosobněním hlouposti a sobectví, které falešně vydává za lásku ke zvířatům. Ona si to samozřejmě nikdy nepřipustí, protože sama před sebou je přesvědčená, že dělá jen to nejlepší. Mě o tom nepřesvědčila, ba naopak, svými činy mě přesvědčila o pravém opaku. Proto si stojím za svým. Právo na obhajobu jí neberu, pokud mi ona, nebo někdo jiný vysvětlí, že tato její cesta je skutečně chvályhodná, pak se jí velice ráda omluvím Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
pazik



Založen: 07.10.2008
Příspěvky: 46
Bydliště: Plzeň

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 11:37:16
Odpovědět s citátem

Určitě neskončila v Glóbusu ve vitríně jako spousta britských modrých s PP od super chovatelů.

Nedá mi abych nekomentovala výše uvedená slova paní PavlyH. . Milá zlatá, ukažte mi jedno jediné tzv. britské kotě v Glóbusu či v jiných prodejnách, které má PP. Jsou to všechno koťata vyprodukovaná takovými chovateli jako jste bezpochyby vy sama. Britská koťata v těchto prodejnách už na pohled britská nejsou !!! to pozná každý chovatel a nemusí chovat zrovna britky a mimo jiné chovatelský řád jasně takovýto prodej zakazuje !!! Takže v Glóbusu můžete koupit tak maximálně svoje kotě ,ale kotě registrovaného chovatele určitě ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Fáster



Založen: 16.03.2007
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 12:33:24
Odpovědět s citátem

Takto jste jen další hloupá tuctová slepice.[/quote]

Z pohledu zákona ČNR č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně ust. § 49 odst. 1 písm. a) se skutečně o urážku jedná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Arabika



Založen: 24.04.2008
Příspěvky: 31
Bydliště: Most

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 13:24:29
Odpovědět s citátem

Fáster napsal:
Takto jste jen další hloupá tuctová slepice.


Z pohledu zákona ČNR č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně ust. § 49 odst. 1 písm. a) se skutečně o urážku jedná.[/quote]

Tak tady máme celkové znění § 49 Přestupky proti občanskému soužití

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo
a) jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch,

Neni tu specificky psáno, co mezi urážku patří, to je sporné, to jako když někdo řekne, že je dement, to je cizí slovo >> člověk postižený demencí; blbec, tedy je to odborný název, no sice to nemá od doktora napsaný, ale běhá jich po světě víc než dost.V posměch se dala paní Pavla H. sama a bez urážek svým tvrzením, jak konná dobro a jak obdarovává lidi koťátky pro radost. Chtěla bych se tam taky odstěhovat, když tam jdou její koťata + zachráněné kočky tak na dračku. Asi je tam strašně moc milovníků koček a nebo že by spíš kočky jen tak zmizí, jako zmizel z ničeho nic její kocour a už se nevrátil, zajímalo by mě kam teda mizej? Zřejmě někam za duhový most.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
tif



Založen: 15.02.2007
Příspěvky: 145
Bydliště: okres Nový Jičín

Předmět: re
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 13:36:35
Odpovědět s citátem

§ 49 odst.1 pís a) zákona 200/1990:
Přestupky proti občanskému soužití
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo
a) jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch
....
nikde tady nevidím definici, co to urážka je...
_________________
tif, Barča, Šebí a Mikča
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Darya



Založen: 25.01.2009
Příspěvky: 33

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 13:37:44
Odpovědět s citátem

to Fáster:
No tak to opravdu nevím, jestli by se dalo podobné vyjádření o anonymním členovi internetového fóra kvalifikovat podle podobné vágní definice Laughing Taky bych se mohla cítit uražena tím, že mě ona paní zahrnula do skupiny "neslušných lidí" Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Fáster



Založen: 16.03.2007
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha

Předmět: Re: re
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 14:10:34
Odpovědět s citátem

tif napsal:
§ 49 odst.1 pís a) zákona 200/1990:
Přestupky proti občanskému soužití
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo
a) jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch
....
nikde tady nevidím definici, co to urážka je...


Je potřeba využít komentáře k zákonu.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PavlaH



Založen: 26.02.2009
Příspěvky: 9

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 21:43:00
Odpovědět s citátem

Děkuji, Fáster, tento zákon znám a vážně uvažuji o jeho využití. PavlaH.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Arabika



Založen: 24.04.2008
Příspěvky: 31
Bydliště: Most

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 22:46:35
Odpovědět s citátem

PavlaH napsal:
Děkuji, Fáster, tento zákon znám a vážně uvažuji o jeho využití. PavlaH.


Tak to už by na přestupcích nedělali nic jiného než řešili podobné věci na internetu. Já jsem dostala třeba 100x horší urážky od lidí, ale řekla jsem si, že mi ani za to nestojí. Pokuď se Pavlo cítíte dotčeně nevím za co tolik řevu kolem, kdyby jste napsala něco logického, brala bych to, ale Vy jste se zatvrdila tím, že jste vlastně světice, co pomáhá a dělá radost okolí koťátky, co si namnoží + cpe do koček chemii, i když kočka je citlivá na játra a ledviny a ze zkušenosti jedné špatné kastrace po které kočka žije a když napíšete, že každá má jiného veta, no nevím. Ale jen Vy máte pravdu a podle ní se budete řídit a ostatní jsou jen nějací psychouši, co Vám lezou na stránky a odrazují potencionální uchazeče o Vaše krásná koťáta. Tak proč je jich tolik? Z mého okolí by Vám to řeklo víc lidí. AŽ BUDE MENŠÍ NABÍDKA NEŽ POPTÁVKA, TAK SE TŘEBA ZBLÁŽNĚTĚ, ALE KDYŽ VIDÍM JEN NA KOČKÁCH ONLINE.CZ TĚCH KOČEK A KOŤAT A SAMÁ PROSBA O POMOC, JÁ KAŽDÝ DEN ŘEŠÍM, JAK ZACHRÁNIT O 1 KOČKU VÍC, KAM JÍ DÁT, KDE NA TO SEHNAT, TAK PROSÍM. Zkuste to pochopit a trochu se zamyslet, pokud ne, tak to opravdu nemá cenu a to pojmenování výš by sedělo. Chyba opravena Wink


Naposledy upravil Arabika dne 5. 3. 2009 9:03:53, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PavlaH



Založen: 26.02.2009
Příspěvky: 9

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 22:55:38
Odpovědět s citátem

[quote]a to pojmenování víš by sedělo.[/quote]

No, nevím, nevím, možná snad to pojmenování výš...Nemám co dodat, mějte se na netu krásně...PH
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kittah



Založen: 04.03.2009
Příspěvky: 4

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 23:02:29
Odpovědět s citátem

Tož ať si využije zákon, od té doby co se dá podávat trestní oznámení online je jich takové množství, že to cajti hážou rovnou do smetí.

Už se mi stalo, že na mě jedna zvláštní osoba podala trestní oznámení za podněcování nenávisti ke skupině obyvatel (nebo jak se to správně jmenuje) když jsem napsala, že "lidské dítě bych v domácnosti nesnesla" Very Happy

Jestli chce paní Pavla podávat nějaká trestní oznámení, tak by si to měla dvakrát rozmyslet... protože tím hlodem o prodeji PP koťat v Globusu se dopustila pomluvy, a schopný právník by z toho vytloukl odškodné za ušlý zisk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kittah



Založen: 04.03.2009
Příspěvky: 4

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 23:03:38
Odpovědět s citátem

PavlaH napsal:
citace:
a to pojmenování víš by sedělo.


No, nevím, nevím, možná snad to pojmenování výš...Nemám co dodat, mějte se na netu krásně...PH


Áno, budeme se zabývat jednou hrubkou, a to nám umožní ignorovat zbytek sdělení.
Proč pěstování kočky domácí, hurá do Bruselu, né?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PavlaH



Založen: 26.02.2009
Příspěvky: 9

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 23:13:15
Odpovědět s citátem

Tak přátelé, toto se Vám nezdá jako urážky? Tento komentář dnes přišel na můj blog od paní Heleny a na základě toho slušně a naposledy žádám administrátory této diskuse o smazání mých příspěvků i jejich komentářů, jinak tyto nechutnosti budu řešit právní cestou. PavlaH

[i]Hele Pavlo... vadí ti označení "hloupá slepice"? Proč?
Protože to nedostatečně vystihuje jaká jsi odporná, samolibá, nenávistná lidská zrůda, hnusné smrduté hovado které má v hlavě jen sračky a nezná než množit množit množit, protože malinká koťátka jsou přece tak nyny, a že je za pár měsíců po nich nebo jsou odložené v útulku, to je fuk, protože už jsou méně nyny?
Anebo jsi fakt ochránkyně zvířat, a zastáváš se nebohé drůbeže, která byla uražena přirovnáním k takovému hnusu?

Nechápu, jak může existovat něco tak stupidního, něco tak odporného, takováhle hnusná sobecká bestie.
Chcípni v křečích, ty smrdutá prašivá čubko.

Přála bych ti, aby tě znásilnila banda Ukrajinců, a aby jsi musela porodit nechtěná paterčata, která by ti stát zabavil a nacpal je někomu, kdo je nechá zdechnout na nedostatek péče. A za půl roku zas a zas, až do padesátky. Jak by se ti to líbilo, ty zhnisaná dylino?

Nechápu, jak můžeš existovat.[/i]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Luci + 4



Založen: 12.08.2007
Příspěvky: 329

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 23:28:00
Odpovědět s citátem

Pro Pavlu H.

A co má sem vámi překopírovaný text z vašeho blogu společného s tímto webem Modrý kocouř?? Dala jste sem kopii, abyste se mohla dožadovat smazání? Jak chcete dokázat, že překopírovaný text opravdu na vašem blogu byl? A co má nějaká paní Helena společného s Modrým kocourem? Proč to sem vůbec píšete?

A když už se nacházím v tomhle vláknu - takže vám opravdu připadá normální a v pořádku, že kočka v 16 letech ještě má koťata, že občas porodí koťata mrtvá či polomrtvá, že vaše kočky končí otravou či kdo ví jak?? Že klidně dáte znovu kotě lidem, kterým nedlouho předtím přejeli jiné kotě od vás??
_________________
Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici...Sad Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Arabika



Založen: 24.04.2008
Příspěvky: 31
Bydliště: Most

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 4. 3. 2009 23:33:02
Odpovědět s citátem

Ano je to přehnané a k ničemu to nevedlo. Ale jsou tu i ostatní, co neuráželi a chtěli by slyšet proč množíte ty kočky, když jste taková milovnice koček a pomáháte? Proč nemáte jednoho pořádného veta, co by udělal kastaci bez problémů a když máte oslabenou kočku neizolujete jí, nevyléčíte a necháte kastrovat? To radši do ní nastrkáte antikoncepci a budete doufat, jestli zabere či ne? Něco jako pokusný králík, sama uznáváte, že kočka po druhým vrhu je oslabená a necháte jí v tom pokračovat? Opravdu odborné a poučné. Škoda, že už mám všechny kočky kastrované, určitě by takovéto postupy braly radši. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PavlaH



Založen: 26.02.2009
Příspěvky: 9

Předmět: Pro Luci a Arabiku
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 3. 2009 0:01:24
Odpovědět s citátem

Dobrý večer, ráda Vám vše vysvětlím a zodpovím soukromým mailem či telefonicky. Kdo má zájem o zodpovězení jakýchkoli otázek, tomu se budu věnovat soukromě, avšak při dodržování pravidel slušného chování. Můžete mě kontaktovat přímo, zaslat své kontaktní údaje a můžeme si vše vyjasnit. Z Vašich dotazů vidím, že jsem zřejmě popsala vše zkratkovitě a mé sdělení bylo pochopeno nesprávně, nicméně jistě chápete, že trendu sprostých internetových diskusí se nehodlám podřídit, a proto další urážky budu řešit právní cestou. Uvedený příspěvek na mém blogu je výsledkem této diskuse a stále tam je, pouze jsem ho skryla, aby neurážel slušné lidi, kteří se na web kouknou. Zdravím Vás a končím tuto neetickou diskusi, o jejíž smazání administrátory žádám i přímo a písemně. Těším se na Váš soukromý mail, PavlaH
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Luci + 4



Založen: 12.08.2007
Příspěvky: 329

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 3. 2009 0:09:14
Odpovědět s citátem

Pokud jste svůj příspěvek k atc v této formě , obsahu , rozsahu a detailech zveřejnila, musela jste počítat i s veřejnými reakcemi.

Odkaz na váš blog je také veřejný. Takže? Proč dál soukromě?

Hrubosti obsahuje pouze příspěvek, který jste sem překopírovala vy, z vašeho blogu.
_________________
Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici...Sad Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kittah



Založen: 04.03.2009
Příspěvky: 4

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 3. 2009 5:37:27
Odpovědět s citátem

Koukám, že je to nějaká hysterická attention-whore, takových příspěvků ve kterých píše že odchází navždy a sbohem Very Happy

A vážně si to vymázlo myslí, že tohle je jediný web, na kterém je odkaz na její blog? Sorry, ale když je na netu něco úchylného, tak se odkaz šíří lavinovitě, sama jsem ho poslala hromadným mailem.

Asi se též budu soudit, neboť nejhorší urážka která v této diskusi padla jsou právě ti zauvozovkovaní "milovníci".

Jinak žádám administrátory, aby smazali všechny diskuse na tomhle webu, protože mi dnes přišly dva spamy nabízející Viagru. Jsem si naprosto jistá, že to má co dělat s touto stránkou!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Alena V.



Založen: 23.02.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Praha

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 3. 2009 7:04:03
Odpovědět s citátem

Jen tak mimochodem, Pavlo, když už jsme u toho porušování zákona tak vaším "chovem" také porušujete zákon konkrétně vyhlášku č. 192/2004 Sb., o ochraně zvířat při chovu, veřejném vystoupení nebo svodu, podle které je mimo jiné možné využívat k chovu kočky do ukončeného devátého roku a koťata mají být předávána do nových rodin ve 12 (do loňského roku v 10) týdnech. Tato vyhláška není závazná pouze pro chovatele koček s PP, ale pro všechny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
April



Založen: 08.11.2004
Příspěvky: 2716
Bydliště: Praha

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 5. 3. 2009 7:17:13
Odpovědět s citátem

PavlaH napsal:
Tak přátelé, toto se Vám nezdá jako urážky? Tento komentář dnes přišel na můj blog od paní Heleny a na základě toho slušně a naposledy žádám administrátory této diskuse o smazání mých příspěvků i jejich komentářů, jinak tyto nechutnosti budu řešit právní cestou. PavlaH


Marně přemýšlím, co má příspěvek z cizího blogu společného s webem Modrého kocouře. Odkaz na tento (Váš) blog byl uveden nejen ve Vašem profilu zde, kde jste jej, jak jsem si všimla, již smazala. Ale odkaz je rozšířen různě po netu, včetně webu Adélky. A jen dodám, že jste jej vypsala i do inzerátů na bazarech a inzertních webech, kde nabízíte svá koťata. Na rovinu - máte ho nacpaný po netu všude možně, že opravdu obvinění a výhrůžky, které hážete na Modrého kocouře v souvislosti s tímto nevhodným příspěvkem, jsou naprosto bezpředmětné.

Pokud se pohybujeme ve virtuálním světě a poskytujeme o sobě informace, musíme počítat s tím, že si je každý může kdykoliv najít. Je to riziko internetové existence, kterou na sebe bereme v okamžiku, kdy připojíme náš počítač do sítě. A riziko stoupá v případě, kdy začneme prezentovat svoje názory. A když prezentujeme svoje názory, musíme brát v potaz, že ne každý s nimi bude souhlasit a bude je obdivovat, ale musíme počítat s kritikou. Kritika se může podat slušně - a zde na webu probíhaly komentáře ve vší slušnosti (výraz tuctová slepice či holubička v pojetí dr. Štrosmajera opravdu za výraznou urážku může považovat někdo extrémně přecitlivělý). To co, se odehrálo na Vašem blogu je čistě věc Vašeho blogu. Modrý kocouř nemůže jakkoliv ovlivit něco, co se odehrává mimo tento web.

April
moderátorka
_________________
Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   





Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (42x)
2
Naléhavě hledáme dobrovolníka pro pomoc ... (17x)
3
Kočičí graffiti (17x)
4
Kočky ve znamení Raka (16x)
5
Seznam hřbitovů pro zvířata, krematorií ... (14x)
6
Editorial 19. června 2006 (14x)
7
Přinesení (14x)
8
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (13x)
9
Osmnáctá poznávačka vyhlášena (13x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top