<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: BRITSKA KOCICKA V ZIME VENKU Přitlapkováno: 5. 1. 2009 12:21:02 |
|
|
AHOJ vsem,
chtela bych se zeptat, o vikendu bych chtela jet na jeden den na chatu, ktera je zazimovana, vezmu caj to termosky a tak budeme muset byt hodne obleceni,ale moje otazka je jestli si s sebou muzu vzit kocicku ,aby se probehla po zaharadce??nebude ji v netopene chalupe cely den zima???
dekuji moc za radu
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
mant
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 1. 2009 14:30:35 |
|
|
Pokud je kočka dospělá nebo aspoň odrostlá, zdravá, přiměřeně chlupatá a zvyklá pobývat venku, nedělal bych si starosti, pokud si bude mít kam zalízt (pelíšek s dekou nebo tak něco). Naše kočky jsou teď venku kolikrát i celou noc a vypadají spokojeně.
U čistě bytové kočky bych se asi trochu bál, ale spíš z nedostatku zkušeností. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 1. 2009 14:35:01 |
|
|
TO MANT:
Dekuju za odpoved, prave, ze kocicka je pouze bytova, akorat v lete je s nami prave na te chate a poustime ji probehnout,ale pouze pod dozorem, tak nevim, myslim, ze by se ji na snehu a vzduchu libilo,ale aby nenastydla.
jinak ona vylozene nesnasi teplo,ma rada chlad leha si nejradeji na studenou dlazbu, myslim, ze je to tim, ze ma husty kozisek |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 1. 2009 20:44:04 |
|
|
U čistě bytové kočky bych si já osobně experimenty tohoto druhu odpustila-nemusely by se vyplatit. I když má ráda chladněji, tak CO JE TO CHLADNĚJI doma? Určitě ne -x stupňů. A hlásí tvrdé mrazy na příští dny! Bytová kočka je prostě choulostivá, doma máte určitě aspoň 20oC a venku mrzne. Dle mého mínění to není dobrý nápad. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 7:56:22 |
|
|
Hezky den Tatiano,
dekuji tak takovy primy nazor jsem potrebovala slyset, mate pravdu nebudu ji radeji brat ven nanejvys k rodicum , tam si muze libovolne na balkon, dekuji moc
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: BRITSKA KOCICKA V ZIME VENKU Přitlapkováno: 6. 1. 2009 11:25:37 |
|
|
Tak, tak. Já kocoura sice na chalupu beru i teď, ale okamžitě topíme, v přepravce má deku, do které se může schovat, než se pořádně zatopí, ven na sníh nepůjde vůbec. Když větrám, a to i doma, rád přiběhne chvíli větřit do otevřeného okna, ale to je sotva na pár minut. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:06:32 |
|
|
AHOJ alamko,
my mame bohuzel chatu zazimovanou,ale v lete a na jare se kocicce na vzduchu a travicce libi,ale moc od domu nejde je nejradeji na dlazdenych studenych schodech a pozoruje prirodu |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:08:25 |
|
|
PAVITA napsal: | AHOJ alamko,
my mame bohuzel chatu zazimovanou,ale v lete a na jare se kocicce na vzduchu a travicce libi,ale moc od domu nejde je nejradeji na dlazdenych studenych schodech a pozoruje prirodu |
Já mám panickou hrůzu z útěku ( i když k němu kocour nejeví sklony) a z kontaktu s venkovními kočkami - cizími, takže i v létě jen na postrojku a na kontrolovaná místa |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:14:05 |
|
|
ja jsem chodila na zahrade na chate s emmou take na voditku,ale to ji moc nebavilo,ale ona je takovy srabek, jakmile slysi divny zvuk hned stahne ocasek a leti do baraku, ma otevrene dvere,ale ja samozrejme sedim na lavicce a pozoruji a hlidam ji,kdyz nejsem venku je s nami uvnitr. |
|
|
Odpovědět
|
|
|