samonavíjecí vodítko
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Sisinka
|
Předmět: samonavíjecí vodítko Přitlapkováno: 23. 4. 2009 16:17:48 |
|
|
Dobrý den, mám kocourka který je zvyklí na kšírky a vodítko. Ale vodítko které jsem kupovala s kšírky je strašně krátké. Máte někdo zkušenosti se samonavíjecím vodítkem? Je vhodné pro kočky? V obchodech sem viděla takové jenom pro psy a nejmenší myslím pouze pro psy do 12kg. Náš kocourek má 3,8kila. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: samonavíjecí vodítko Přitlapkováno: 23. 4. 2009 16:41:47 |
|
|
Sisinka napsal: | Dobrý den, mám kocourka který je zvyklí na kšírky a vodítko. Ale vodítko které jsem kupovala s kšírky je strašně krátké. Máte někdo zkušenosti se samonavíjecím vodítkem? Je vhodné pro kočky? V obchodech sem viděla takové jenom pro psy a nejmenší myslím pouze pro psy do 12kg. Náš kocourek má 3,8kila. |
No já myslím že vodítko do 12 kg je určené i pro menší psy, vídám na nich i yorkšíry, kteří mají cca 2 kg takže je určitě vhodné i pro kočku. Jen pozor aby se s ním někde nezamotala. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 4. 2009 14:33:16 |
|
|
Přesně jak píše Alena V. je-li vodítko určeno pro psy do 12kg, ani ne 4kilový kocourek ho mít může. Těch 12 kilo to je maximální váha psa, u kterého se toto vodítko může používat. To je proto, aby se z vodítka neutrhl, když sebou hodně škubne. Některá flexi vodítka mají délku 8m(obyč 5m). |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 4. 2009 15:15:04 |
|
|
Děkuji za odpovědi,takže vodítko poletím koupit a hned půjdeme na vycházku. Viděla jsem ted ještě vodítko do 8kil ale to je tak maličký že se mi tam taktak vlezla ruka,a přítel by to asi neocenil.. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 4. 2009 23:18:37 |
|
|
Já taky používám samonavíjecí vodítko na své objevitele-přicvaknu ho na vodítko od kšírků a tak ještě prodloužím akční rádius kocouře. Pak ale musím dávat pozor,aby se nazamotal a být s ním venku a případně vymotat. Takže dávám jen když jsme venku i my. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|