<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Bianka
|
Předmět: DEWEY kocouř z knihovny Přitlapkováno: 17. 6. 2011 21:31:44 |
|
|
No nevím,do kterého tématu to dát. Zkusim sem.
Ahojte. Nevite někdo, jestli už je dokončen film Dewey - Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět podle Vicky Myron? A jestli eventuelně vyšlo DVD v češtine? Na netu všude odkazy,že Meryl Streep hraje knihovnici, atd., ale film jako takový nemůžu nikde najít. Možná se jmenuje jinak, třeba tam byl uveden jen pracovní název:..? _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2011 9:13:04 |
|
|
Tak o tom jsem ani neslyšela. Knihu jsem přečetla jedním dechem, ale ten konec Z toho jsem se nemohla vzpamatovat několik dní. Nevím jestli bych to chtěla ještě vidět "na živo". Ale jo, určitě jo, ale vypla bych to před koncem Takže si taky ráda přečtu jestli někdo něco ví.
Na Deweyho stránkách jsem našla, že loni vyšla další kniha, ale o filmu jsem nic nenašla, ale moje angličtina není nic moc, takže jsem to možná přehlédla
http://www.deweyreadmorebooks.com/index.php _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2011 9:34:16 |
|
|
No já ji taky četla celou noc, stridavě jsem brečela a na konec knihy jsem si dodávala odvahu par dni a skrz slzy jsem neviděla. Kdo má rád kočky,tak tu slzu prostě neudrží, napsala to moc poutavě. A o tom, že vyšla druhá kniha nevím. Nevyšel jen dotisk? První zmínky o filmu jsou už z roku 08, tak asi trenuji kocouře na hlavní roli. Nebo to u nás nevyjde vůbec. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2011 10:06:54 |
|
|
Hned na první straně z toho odkazu co jsem dávala, je ta nová kniha. Jmenuje se Dewey's Nine Lives. U nás se dá koupit zatím jenom v angličtině. Teda aspoň tak jsem jí našla na netu. V češtině ne. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: DEWEY kocouř z knihovny Přitlapkováno: 18. 6. 2011 19:01:41 |
|
|
No o tom filmu se psalo v r. 2008, co jsem tak prošla filmové databáze a články, tak od té doby nic, takže zřejmě realizován nebyl. Ono sedí to do doby, kdy se objevil film Marley a já, takže bych i tipla, že psi vs. kočky vyhráli psi. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2011 22:31:12 |
|
|
Jo, tak ta nová kniha bude děsná. Cetla jsem o čem je a už dopředu si chystám kapesníky Jestli ji ovšem u nás někdo vydá. April je fakt, že jsem našla jen zmínky o tom, že podepsali práva a Meryl podepsala smlouvu a pak ticho. Ale anglicky neumim, překládám pomocí překladače a projela jsem anglický odkazy jen tak na přeskáčku, a nenašla jsem nic jako premiera filmu či něco podobného. No uvidíme. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|