<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
martinati
|
Předmět: ostříhání kočky Přitlapkováno: 19. 9. 2011 7:30:46 |
|
|
Ahoj
máme mainského 1,5letého kocourka, váží skoro 10kg. Je krásný, ale poslední dobou má hroznou srst, takovou jak zplstnatělou a na bříšku a pod packama a na boku má úplně cucky,taky dost líná. Když to vystříhám, tak pak vypadá hrozně a hlavně se bojím mu to stříhat, má to až skoro u kůže a bojím se, že ho stříhnu. Přemýšlela jsem, že bych ho nechala někde v salonu ostříhat celého, tedy mimo hlavy,pacek a ocasu. Je to kliďas a vrčení strojku mu vůbec nevadí. Koukala jsem i do kočkoalba na krásného mainského kocourka Amýse jaký má super sestřih.
Prosím poraďte mi jestli můžu kocourka nechat ostříhat, jestli to nevadí.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: ostříhání kočky Přitlapkováno: 19. 9. 2011 9:03:08 |
|
|
martinati napsal: | Ahoj
máme mainského 1,5letého kocourka, váží skoro 10kg. Je krásný, ale poslední dobou má hroznou srst, takovou jak zplstnatělou a na bříšku a pod packama a na boku má úplně cucky,taky dost líná. Když to vystříhám, tak pak vypadá hrozně a hlavně se bojím mu to stříhat, má to až skoro u kůže a bojím se, že ho stříhnu. Přemýšlela jsem, že bych ho nechala někde v salonu ostříhat celého, tedy mimo hlavy,pacek a ocasu. Je to kliďas a vrčení strojku mu vůbec nevadí. Koukala jsem i do kočkoalba na krásného mainského kocourka Amýse jaký má super sestřih.
Prosím poraďte mi jestli můžu kocourka nechat ostříhat, jestli to nevadí.
Díky |
Dobrý den,pokud jste koukala do alba kocoura Amíska,tak jste viděla,že Amís je stříhán už několik let po sobě.Nevypadá nešťastně,spíš naopak,vypadá velmi dobře a spokojeně,určitě je mu příjemněji,když je ostříhaný,než v zacuchaném kožíšku.Být vámi,tak neváhám a kocourovi nechám udělat pěkný,slušivý sestřih,který nebude jenom pro parádu,ale splní svůj účel.Tak přeji vám i kocourovi,atˇse vám to stříhání povede a ať mu to moc sluší a hlavně uleví od těch pucků:-).
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
martinati
|
Předmět: Re: ostříhání kočky Přitlapkováno: 19. 9. 2011 9:25:11 |
|
|
Děkuji za odpověď, já se právě docela obávala, jestli se to vůbec může, jestli mu spíš neublížím.
Tak to jsem ráda a zavolám do salonu, zda stříhají i kočky.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|