<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BáraP
|
Předmět: "JEN KOCOUR" Přitlapkováno: 26. 5. 2012 13:20:06 |
|
|
JEN KOCOUR ... Čas od času mi lidé říkají: " halooo, je to "JEN KOCOUR", nebo "je to hodně peněz JEN za KOCOURA". Nechápou ujeté kilometry, strávený čas, výdaje vynaložené na "JEN KOCOURA". Některé z mých nejpyšnejších okamžiků patřili "JEN KOCOURŮM". Kolikrát byla moje jediná společnost "JEN KOCOUR", ale ani jednou jsem se necítila bezvýznamná. Některé z mých nejsmutnějších okamžiků přinesl "JEN KOCOUR" a v té době tmy a... smutku, jemný dotyk "JEN KOCOURA" mě uklidnil a dal mi důvod zdolat tento den. Pokud si i ty myslíš, že je to "JEN KOCOUR", pak budeš pravděpodobně rozumět i frázím "JEN PŘÍTEL", "JEN VÝCHOD SLUNCE" nebo "JEN SLIB". "JEN KOCOUR" přináší do mého života skutečnou podstatu přátelství, důvěry a čisté nespoutané radosti. "JEN KOCOUR" přináší soucit a trpělivost, které mě dělají lepším člověkem. Proto kvůli "JEN KOCOURŮM" budu dříve vstávat, dlouho se procházet a toužebně hledět do budoucnosti. Pro mě a lidi, jako jsem já, to není "JEN KOCOUR", ale ztělesnění nadějí a snů o budoucnosti, něžných vzpomínek na minulost, a čisté radosti okamžiku. "JEN KOCOUR" odhaluje to, co je dobré ve mně a odhání moje špatné myšlenky a starosti dne. Doufám, že jednoho dne lidé pochopí, že to není "JEN KOCOUR", ale to, co mi dává lidskost a nedovolí mi být "JEN ČLOVĚK". Tak když příště uslyšíš frázi "JEN KOCOUR", jen se usměj, protože oni prostě "JEN nechápou" _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 5. 2012 15:34:17 |
|
|
To je tak krásné..... |
|
|
Odpovědět
|
|
Emily
|
Předmět: Re: "JEN KOCOUR" Přitlapkováno: 27. 5. 2012 19:41:07 |
|
|
Naozaj krásne |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: "JEN KOCOUR" Přitlapkováno: 28. 5. 2012 5:33:00 |
|
|
Mám z toho, jak je to pravdivé a nádherně napsané, příjemnou husí kůži. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 5. 2012 8:34:54 |
|
|
Páni, to je krásně napsané! Mohu to zkoppírovat a dát na FB? Pokud se autor přihlásí jménem, tak pod jeho jménem? Myslím, že tohle by měla číst spousta lidí, čím víc, tím líp! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 5. 2012 20:04:39 |
|
|
tatiana napsal: | Páni, to je krásně napsané! Mohu to zkoppírovat a dát na FB? Pokud se autor přihlásí jménem, tak pod jeho jménem? Myslím, že tohle by měla číst spousta lidí, čím víc, tím líp! |
mě to poslala kámoška...odkud to má neutuším, každopádně sdílet určitě můžete...její svolení mám... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
carol0
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 5. 2012 22:50:00 |
|
|
nádherné...kdyby to cítilo více lidí. |
|