péče o srst ragdolla
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
luczinka
|
Předmět: péče o srst ragdolla Přitlapkováno: 1. 9. 2008 17:29:16 |
|
|
jaké jsou nejlepší šampony nebo pudry a jak často se musí vyčesávat a pudrovat ragdoll? a před výstavou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2008 17:41:38 |
|
|
Tohle je dost těžké, každá kočka může mít trochu jiný typ srsti a tak je zapotřebí si vše vyzkoušet. Poradit by vám měl i chovatel od kterého kotě máte. |
|
|
Odpovědět
|
|
Minkli
Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 22 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: péče o srst ragdolla Přitlapkováno: 31. 12. 2008 15:21:30 |
|
|
luczinka napsal: | jaké jsou nejlepší šampony nebo pudry a jak často se musí vyčesávat a pudrovat ragdoll? a před výstavou. |
Mě se osvědčil Čistící pudr Gimpet...před výstavou jsem svoji kočku nekoupala, nevěděla jsem kdy a pak už bylo pozdě Před posuzováním jsem do ní nasypala spoustu pudru, hodně do ocasu a do límce a pak ji vyčesala...je pak krásně nadýchaná a ani neni třeba ji mýt |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Re: péče o srst ragdolla Přitlapkováno: 31. 12. 2008 16:03:25 |
|
|
Minkli napsal: | luczinka napsal: | jaké jsou nejlepší šampony nebo pudry a jak často se musí vyčesávat a pudrovat ragdoll? a před výstavou. |
Mě se osvědčil Čistící pudr Gimpet...před výstavou jsem svoji kočku nekoupala, nevěděla jsem kdy a pak už bylo pozdě Před posuzováním jsem do ní nasypala spoustu pudru, hodně do ocasu a do límce a pak ji vyčesala...je pak krásně nadýchaná a ani neni třeba ji mýt |
Souhlasím..na pudr Gimpet nedám dopustit. |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozár
|
Předmět: Re: péče o srst ragdolla Přitlapkováno: 1. 5. 2013 14:08:34 |
|
|
Ahoj
náš dvouapůletý Barny je takový trochu opelichaný, srst má jakoby nečesanou(ač je česaný), trochu do pramínků, když ho vykoupu, nezlepší se to..Na krku má malinký stroupečk-těch má míň,spíš má šupinky suchý kůže..Občas se drbe..Krmila jsem Iams a Applaws, v domnění, že jde o alergii (to říkal vet, dostali jsme lososový olej na zlepšení srsti a pak nějaký vitaminový tablety) jsem přesedlala na hypolaergenní Calibra Hair Care 35...Zatím nějaké zlepšení nevidím..Nevíte, co by mu mohlo být?
Díky moc! _________________ Bárný, Charlie |
|
|
Odpovědět
|
|
|