<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
gwen
|
Předmět: Kočičí časopisy Přitlapkováno: 26. 8. 2016 20:55:13 |
|
|
Zajímalo by mě, jestli někdo kupujete kočičí časopisy. Jestli ano, které?
Kdykoliv jedu na výstavu nebo na kočičí akci, je tam Haf a mňau, nabízejí to zlevněně nebo dokonce ke vstupence zadarmo.
Je o to vůbec zájem? |
|
|
Odpovědět
|
|
Maud
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 8. 2016 21:04:15 |
|
|
Přesně Gwen, na výstavě koček v Praze Letňanech tak před třemi lety jsem si vzala Kočičí planetu a od té doby ji odebírám. Kromě poučných článků a krásných fotek je tam pravidelně humorný příspěvek od Bertranda. Je to dvouměsíčník v předplatném na rok vyjde na 249 Kč. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 8. 2016 21:11:51 |
|
|
Maud napsal: | Přesně Gwen, na výstavě koček v Praze Letňanech tak před třemi lety jsem si vzala Kočičí planetu a od té doby ji odebírám. Kromě poučných článků a krásných fotek je tam pravidelně humorný příspěvek od Bertranda. Je to dvouměsíčník v předplatném na rok vyjde na 249 Kč. |
Maud,
jsem ohromena. To jako opravdu. V době internetu a informací na něm, jsem překvapená, že opravdu někdo odebírá kočičí časopis.o))
Je faktem, že já si někdy koupím Reflex, většinou, když někam jedu, abych měla co číst, protože nesnáším číst na tabletu nebo notebooku.
Tady na těch akcích bylo myslím Haf a mňou a nikdo to nechtěl. Já ho prolistovala a zajímavýho tam nic moc nebylo. No, nepředplatila bych si ho.
Pak jsem tuším někde viděla nabídku nějakýho čtenějšího časopisu na předplatné+ jako bonus právě nějaký zvířecí časopis.
Myslím, že budete tak 1 z mnoha, mnoha.o))
Bertrand, to je kocour?.o)) Nebo člověk?
Jsou to humorné články? Komiks nebo vtipy?.o)) |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 8. 2016 16:34:25 |
|
|
Předplatné časopisu Naše kočky mám snad od začátku, co vychází. Každý měsíc se na něj těším. Před lety vycházel jen jednou za dva měsíce. Ty starší ročníky, které mám pořád doma, mi připadaly pravda lepší, dnes je to hlavně reklama na to pravé a nejlepší krmení, ale předplatné zatím rušit nebudu. Je to jediný časopis, který mi chodí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Maud
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 8. 2016 20:12:20 |
|
|
No Betrand a Willard, naši MK kocouři přece, myslím, že pár deníčků tu bylo... Ten časopis je fajn, jednou za dva měsíce je to tak akorát dávka a já mám co na cesty a na dovolenou. L |
|
|
Odpovědět
|
|
|