Jak dlouho trvá vydání PP
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
chinga
|
Předmět: Jak dlouho trvá vydání PP Přitlapkováno: 23. 3. 2017 16:48:30 |
|
|
Dobrý den, mám v plánu si pořídit kocourka. Jsou mu 2,5měsíce, ptala jsem se chovne stanice jaké má jméno. Ona mi odepsala ,že žádné zatím nemá ,protože PP ještě nedorazili,protože se jedná o zahraniční krytí. Je to možné ,že je ještě nemá nebo mě chovatelka taha za nos a prodá mi kocoura bez PP s příslibem ,že PP dodá. Mám si ho za 14dní přijít prohlédnout a za dalsich 14dní vzít. Takže opravdu to trvá tak dlouho? Nerada bych naletěla. Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Re: Jak dlouho trvá vydání PP Přitlapkováno: 23. 3. 2017 17:48:56 |
|
|
chinga napsal: | Dobrý den, mám v plánu si pořídit kocourka. Jsou mu 2,5měsíce, ptala jsem se chovne stanice jaké má jméno. Ona mi odepsala ,že žádné zatím nemá ,protože PP ještě nedorazili,protože se jedná o zahraniční krytí. Je to možné ,že je ještě nemá nebo mě chovatelka taha za nos a prodá mi kocoura bez PP s příslibem ,že PP dodá. Mám si ho za 14dní přijít prohlédnout a za dalsich 14dní vzít. Takže opravdu to trvá tak dlouho? Nerada bych naletěla. Děkuji |
Naozaj je to mozne. Zálezi aj od toho, ktora organizacia ju zastresuje. FIFe, CFA, TICA, WCF,..... |
|
|
Odpovědět
|
|
|