Stolice potažená hlenem
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
barilka
|
Předmět: Stolice potažená hlenem Přitlapkováno: 29. 10. 2017 11:28:09 |
|
|
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda-li se někdo setkal u kočičího bobku, že by byl potažen takovým průhledným (hodně tenkým) lepkavým hlenem? Přirovnala bych to jako když nafouknete bublinu ze žvýkačky, tak takový hodně tenký a průhledný obal. Na konci(či začátku?) bobku je trochu takového krémového hlenu, pevný elastický (pardon jestli zrovna jíte). Je to normální?
Krmím ji syrovým masem a kvalitními granulemi. Je to 6měsíční kotě a s veterinářem jsme dlouho řešili střevní problémy. Už když jsme si ji vezli v autě domů z útulku, tak jí trápila plynatost a měla pak doma měkčí bobky. Odčervili jsme na Isosporu, ale pořád přetrvávala plynatost a měkčí bobky, tak nám dal antibiotika po kterých se rozjel průjem a trval dlouho. Byla na veterinární Hills stravě. Nic nepomáhalo, žádné probiotika, zkoušeli jsme vyloučit taky alergii. Nic. Pak jsem zkusila dát syrové maso a zázkrak - má pevné bobky. A plynastost je pryč. Ale teď tam občas vidím ten hlen/sliz. Nevím co by to mohlo být? Nemá s tím někdo zkušenost? Půjdu za veterinářem se o tom pobavit, ale tuším, že mi moc neporadí.
Přemýšlím jestli celkově ty problémy, co jsme řešili nesouvisí se slinivkou, parazitem (ačkoli trus byl už v pořádku po několika testech) či stravou. Opravdu nevím.
Děkuji za každou odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
|