<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Gabriela Halušková
Založen: 26.04.2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Košice, Slovenská republika
|
Předmět: Mačka kaká (pardon...) mimo záchodík Přitlapkováno: 18. 7. 2006 19:22:07 |
|
|
Zdravím vás všetkých.
Mám v poslednom čase veľký problém. Moja Fiona (tu ako Fiona2) napriek tomu, ze má záchodík čistý, alebo iba naozaj minimálne znečistený (jedna - dve hrudky po močení), kaká vedľa záchodíka na dlažbu. už to urobila tretíkrát za sebou. Neviem si vysvetliť, prečo to robí, keďže záchodík má čistý. Doteraz to vždy robila iba výnimočne, keď mala pomerne zašpinený záchodík. Ale teraz... Čo mám urobiť? Ako ju to mám odučiť? Poraďte mi, prosím vás. _________________ Odmalička som mačkofil. Mám britskú modrú krátkosrstú mačku, volá sa Fiona, má 4,5 roka a je rozkošná a veľmi múdra. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: Mačka kaká (pardon...) mimo záchodík Přitlapkováno: 19. 7. 2006 7:16:17 |
|
|
Gabriela Halušková napsal: | Zdravím vás všetkých.
Mám v poslednom čase veľký problém. Moja Fiona (tu ako Fiona2) napriek tomu, ze má záchodík čistý, alebo iba naozaj minimálne znečistený (jedna - dve hrudky po močení), kaká vedľa záchodíka na dlažbu. už to urobila tretíkrát za sebou. Neviem si vysvetliť, prečo to robí, keďže záchodík má čistý. Doteraz to vždy robila iba výnimočne, keď mala pomerne zašpinený záchodík. Ale teraz... Čo mám urobiť? Ako ju to mám odučiť? Poraďte mi, prosím vás. |
Ahoj, co zkusit přidat ještě jeden záchod? J. |
|
|
Odpovědět
|
|
kk.kacka
|
Předmět: Re: Mačka kaká (pardon...) mimo záchodík Přitlapkováno: 20. 7. 2006 4:54:12 |
|
|
Gabriela Halušková napsal: | Zdravím vás všetkých.
Mám v poslednom čase veľký problém. Moja Fiona (tu ako Fiona2) napriek tomu, ze má záchodík čistý, alebo iba naozaj minimálne znečistený (jedna - dve hrudky po močení), kaká vedľa záchodíka na dlažbu. už to urobila tretíkrát za sebou. Neviem si vysvetliť, prečo to robí, keďže záchodík má čistý. Doteraz to vždy robila iba výnimočne, keď mala pomerne zašpinený záchodík. Ale teraz... Čo mám urobiť? Ako ju to mám odučiť? Poraďte mi, prosím vás. |
Tak mě tak napadlo, že by se ji přestalo líbit chodit kakat do míst kde čurá??Snad by ten druhý záchůdek pomohl ).Nebo je taky možnost,ho zkusit přemístit..nedošlo k nějaké třeba malé změně?? A co vyzkoušet jiné stelivo, třeba s vůní ?? Usilovně nad tím přemýšlím a nic lepšího mě nenapadá. Držím palečky..snad něco z toho pomůže tlap Vám všem Kačka a Bidžoušek |
|
|
Odpovědět
|
|
Gabriela Halušková
Založen: 26.04.2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Košice, Slovenská republika
|
Předmět: Mačka kaká (pardon...) mimo záchodík Přitlapkováno: 21. 7. 2006 15:27:56 |
|
|
Ďakujem vám všetkým za doterajšie rady. Neviem, čo sa deje, ale Fionku to nateraz nejako prestalo bavit a je opäť poslušná mačička. Lenže ja ju poznám, je to malá (skoro šesťkilová...) mačacia potvorka a určite si tie fígle pre úspech ešte niekedy zopakuje... Budem premýšľať o dvoch záchodíkoch alebo o stelive s vôňou.
Ešte raz vám ďakujem. |
|
|
Odpovědět
|
|
|