<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2008 20:58:02 |
|
|
Krásný večer... Já i Tsunamka děkujeme za přáníčka k uzdravení. Už je jí lépe, učí se chodit o třech nožkách... Jsem ráda, že hezky jí, ještě koupíme Probican, abysme trošku srovnali zažívání. I zadní tlapka se hojí hezky, máme tam poslední kousek nekrotické tkáně, kterou zítra na veterině odstraní a pak už může růst tkáň nová.. Jinak se zadní tlapkou cvičíme, aby nám nezlenivěla, jak jí má Tsunamka zlomenou v té kyčli, tak jí moc nepoužívá...
Jinak k pejsům... souhlásím s tím, co zde slečny či dámy psaly... a to jest, že když má pes doma své kočky, tak si je brání a ví, že jim nic udělat nesmí a když vidí cizí, tak je prožene... Je fakt, že Tsuna je cca dva měsíce po kastraci a až poté se nm začala toulat. Stalo se to asi třikrát a napočtvrté to takhle dopadlo... Takže asi vlezla, kam neměla, to nemůžu popřít, protože nevím, co a jak se vlastně stalo. Ale pořád jsme toho názoru, že by jednak utekla, jednak by jí ten pes asi jen tak nenechal.... Nevím, je těžký soudit, když nevíme, co a jak, kde...I když po tom, co jsem si dnes po telefonu vyslechla, že má teta viděla 4myslivce a jejich psy, jak je cvičí na cíl - a tím cílem byla prosím pěkně kočka!!! Tak bych nevěřila nikomu a ničemu. Když už i myslivci nechávají své psy trhat kočky... |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2008 21:32:57 |
|
|
Jé, tak to je super že je Tsunamce lépe, jsem si říkala co se děje, že jste se dlouho neozvala...
Jinak s tím majitele psa - je to otřesné, hlavně nechápu, proč Tsunamce nepomohl on (pokud ji viděl) nebo kdokoli jiný. Toto se hlavně může - bohužel - stát i komukoli z nás, kdo kocouře nechávají jen doma. Stačí nepozorná návštěva (já jsem na toto i paranoidní a za každým chodím jak ocásek aby nikde nenechal otevřené) nebo cokoli a je to...
Ať se Tsunamce daří! |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Tak jak je ??? Přitlapkováno: 12. 8. 2008 13:15:00 |
|
|
Prosím, jak pokračujete ? Doufám, že je vše v pořádku a rekonvalescence probíhá úspešně! |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 8. 2008 19:26:17 |
|
|
Taky jsem se chtěla zeptat jak to s vámi vypadá. Už jste se dlouho neozvali? |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 8. 2008 18:52:04 |
|
|
Krásný den, omlouvám se, že jsem zanedbala zpravodajství...
Tsunamce se daří dobře, vše se hojí tak, jak má. Už nebere antibiotika, takže se nám snad i srovná to pochroumané zažívání. Na převaz už nejezdíme denně, ale každý druhý den, v sobotu už možná dostane na zadní tlapku jen lehký obvaz. Už krásně ťapká, zadní nožička už se potahuje novou tkání a kůží a vše vypadá dobře. Jinak Vás všechny moc pozdravuje a děkuje za držení palečků |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 8. 2008 19:26:06 |
|
|
Erianka napsal: | Krásný den, omlouvám se, že jsem zanedbala zpravodajství...
Tsunamce se daří dobře, vše se hojí tak, jak má. Už nebere antibiotika, takže se nám snad i srovná to pochroumané zažívání. Na převaz už nejezdíme denně, ale každý druhý den, v sobotu už možná dostane na zadní tlapku jen lehký obvaz. Už krásně ťapká, zadní nožička už se potahuje novou tkání a kůží a vše vypadá dobře. Jinak Vás všechny moc pozdravuje a děkuje za držení palečků |
Tak to je skvělá zpráva |
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 8. 2008 20:27:49 |
|
|
jupí, to jsem ráda že je jí lépe. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 8. 2008 8:21:18 |
|
|
Tak to je skvělá zpráva, mám radost. Jen tak dál, ať jste brzy fit.
Zdraví Kačaba _________________ Kačaba |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 8. 2008 8:40:28 |
|
|
Holky držte se, teď už bude všechno jenom lepší. |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 8. 2008 11:34:16 |
|
|
Jsem moc ráda, že jste se ozvala a Tsunamce je lépe (tedy v rámci možností). Už jsem se bála, že nepíšete, protože máte pro nás jen tu nejhorší zprávu. Takže držíme tlapky i nadále ! Hodně sil ! |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 8. 2008 8:10:41 |
|
|
Krásný den... Tsunamce se daří čím dál lépe, na zadní tlapce už má jen lehounký obvaz, na veterině jsme teď pár dní nebyli, stačí jí tlapku převazovat dvakrát denně doma:) 26.8. máme konzultaci s panem doktorem o budoucí a snad už poslední operaci té zadní tlapky, tak doufam, ze i to se povede a Tsuny uz bude fit uplne |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: vše nejlepší Tsunamce Přitlapkováno: 23. 8. 2008 19:36:07 |
|
|
to je opravdu výborná zpráva, moc Vám to a hlavně Tsunamce za tolik trápení přeji - dále držíme tlapky, ať se s tím holka brzy vyrovná a ať se spraví i ta druhá nožka, aby ji mohla používat a dejte zase vědět, jak její léčba pokračuje. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2008 8:27:18 |
|
|
Krásný den, tak Tsunami s páníčkem se právě vrátili od veta, byl tam pan doktor Marada, který jí operoval a 18.9. máme termín poslední operace - budou jí ze zadní nožky vyndávat úlomek kosti, aby mohla pořádně chodit. Jinak nožička se hojí krásně, už má jen malinké jizvičky a zarůstá jí to chloupkama..Jinak v galerii jsou nové fotky:) |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2008 8:49:14 |
|
|
Hurá . Tsunami vypadá opravdu dobře, to jsem moc ráda, že to takhle dopadlo . _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
Alča
|
Předmět: Tsunami Přitlapkováno: 1. 9. 2008 9:06:34 |
|
|
Tak to je paráda. Vytrpěli jste si všichni. Tsunami i Vy. Tak teď už jenom vše dobré. Mějte se pěkně. _________________ Alča, Barča, Dorka a Rozárka |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2008 13:56:25 |
|
|
Ano, taky z toho máme šichni radost, že už je to vše v pořádku... Tsuny už ani nemusí být sama ve svém pokojíčku, na křeslo či pohovku vyskočí s přehledem, i sama sleze aniž by si dala na čumáček Takže už je vpuštěná do smečky ostatních koček a je mnohem spokojenější.. Ale vysvětlete jí, že na rekonvalescenci potřebovala klid a že měla na mále |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2008 13:59:24 |
|
|
Erianka napsal: | Ale vysvětlete jí, že na rekonvalescenci potřebovala klid a že měla na mále |
No hlavně, aby jí přešli ty výlety po okolí _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 9. 2008 18:54:19 |
|
|
Tak to je krásná zpráva ! Prohlédla jsem si fotky v galerii a je vidět, že Tsunamka už je v pohodě a spokojená. Takže budeme držet tlapky, aby poslední operace dopadla dobře a pak už si jen Tsunamka užívala spokojeného života té nejopečovávanější kočičky . Posílám jí podrbáníčko za ouškem a Vám díky za obětavost. Kéž by se každý majitel kočky o ni při problémech postaral jako Vy ! |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 17:52:41 |
|
|
Ahoj Tety a kočičí kamarádky. Tak dnes měla jít Tsuny na poslední operaci - vytažení úlomku kosti ze zadní tlapky, ale volali nám z nemocnice, že náš operátér, pan doktor Marada nám onemocněl, takže operace se přesouvá o cca 14dní. Jinak Tsunišce se daří perfektně, hopsá, baští, kamarádí se s ostatníma holkama i koťátky. Je v pořádku a my jsme hrozně rádi, že to tak dopadlo... |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 18:40:12 |
|
|
Tak to je dobře, že je to v podstatě za vámi a že se Tsunami má skvěle. Držíme palce i dále
Kačka a Betty |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 19:05:36 |
|
|
Zase přidám časem nějaké fotky, už jsme měli radost, že jí zarůstají ta vyholená místa a nevypadá jako opelichanec, teď bude mít zase další díru v kožíšku, ale snad už ne velkou
Jinak se nám holky zamilovali do proutěného košíku z Ikea, normálně u sebe nespinkaj, ale kvůli košíčku jsou i ochotný se tolerovat. Tsunča tam spinká běžně, občas si k ní lehne i její "adoptivní mamka" Tačetka, chvilku na sebe tak koukají, jako jestli se servou o koš nebo ne, pak zalehnou každá na jednu stranu, nedotýkají se snad ani jediným chlupem a jsou spokojené:) |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 10. 2008 18:25:17 |
|
|
Už má Tsunamka i po poslední operaci ? Prosím prosím o nějaké zprávy |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Pořád nic ? Přitlapkováno: 23. 2. 2009 21:30:31 |
|
|
Doufám Erianko, že jen nemáte čas chodit na Kocouře. Ovšem taky mne napadá, že to s Tsunamkou nedopadlo dobře a svůj boj prohrála ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 2. 2009 14:47:05 |
|
|
Krásný den... Nejdříve se chci omluvit, že jsem tu tááák dlouho nebyla, ne že bych na kocouře zanevřela, jen jsme měli nějaké jiné věci k řešení. Vidím, že jste se báli, jak to s Tsunaminkou dopadlo.... JE V POŘÁDKU Je z ní úplně zdravá kočičí holka, krásně baští a na třech nožkách drandí, jako by se jí ani nic nestalo. V pohodě skáče na křesla i pohovku, jen s broušením drápků má trošku prblém, takže drálky stříháme. Zrovna včera jsme jí příšerně týrali - trošku jsme jí česali kožíšek. Ale Tsuna to nesnáší a hned při prvním tahu hřebenem to je řev a vyhrožování, jak kdyby jsme jí trhali uši Takže nám pěkně sprostě vynadala, pokousala a poškrábala nás a pak se přišla přimazlíkovat, mrška. Má holt trošku pech s tím, že má hodně hustý kožíšek. Tak to bylo trošku novinek Jinak je opravdu v pořádku, vyholená místa v kožíšku už zarostla, jizvy nejsou vidět, ta poslední operace proběhla taky v pořádku, už se o nožičku krásně opírá a chodí s ní, byť v ní nemá kyelní kloub. Mám její fotku po operaci, přidám jí ji do alba a spáchám teď i nějakou aktuální, pokud nespí Tsunamka v boudičce. A děkuji za upozornění na to, že bych sem měla napsat:) |
|
|
Odpovědět
|
|
tasma
|
Předmět: Díky moc za zprávičku ! Přitlapkováno: 24. 2. 2009 14:58:49 |
|
|
To víte, jsem zvědavá ženská a tak jsem na Tsunamku vzpomínala. Jsem moc ráda, že je v pořádku a když i sprostě nadává, tak to je fit stoprocentně . Ještě jednou díky za zprávu a Tsunamce posílám podrbáníčko za ouškem. Mějte se všichni krásně! |
|
|
Odpovědět
|
|
Erianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 2. 2009 15:13:26 |
|
|
To tasma: Nic se nestalo, děkuji za "popíchnutí". Přece jenom, když jsem sem už jednou napsala, co se stalo, měla jsem to dotáhnout do konce a ne přestat před poslední operací:)
Tsuny už má i fotky v albu, zrovna spala, když jsem jí šla fotit, takže modrým očkem na Vás nemrkne, snad jindy:) Dlouho mě teď nechytila fotící vášeň, to je tím počasím, až bude sluníčko a hezky, bude se fotit o dost líp, takhle se musí s bleskem nebo fotky upravovat a zesvětlovat a to je hrozná pakárna:) Takže jakmile vysvitne slunce a my vypustíme to naše chlupaté stádo ven, nacvakám nějaké ty fotky a zaktualizuju našim mazlům albíčka.
Jinak přibyl ještě jeden mazel - tentokráte ne kočičí, nýbrž psí:) Po půlročním dohadování s pánem tvorstva a vymýšlení jestli psa ano nebo ne a jakého jsme si před cca 14dny přivezli labradorku. Jmenuje se Dyna, je to poděs jako každé štěně. Měli jsme trochu starost, jak se s tím Tsuna srovná, když to byl právě pes, kdo jí málem připravil o život, ale kupodivu s ní si to Dyna srovnala první a kamarádí spolu. Ostatní kočky jí taky berou, Kytka, Kokos a Ufon si s ní hrají a lítají po baráku jak demoliční četa. Lucinka, Štístko, Tačetka a Lája jsou tak nějak v neutrálním postoji, občas Dyně zanadávají nebo jí vytnou pohlavek. Ale jinak je u nás klid |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 2. 2009 16:13:00 |
|
|
tak to je paráda, to jste nás potěšila
Tsunamka si asi vychovává velkého psího ochránce, nebo spíše ochránkyni |
|
|
Odpovědět
|
|
GreyZ
Založen: 18.01.2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Velká Bíteš/Jihlava
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 2. 2009 18:33:01 |
|
|
Gratulujeme Tsunamce k úplnému uzdravení . _________________ GreyZ + Nikinek + Štulinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Kety & Bety
Založen: 10.05.2008 Příspěvky: 4 Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 2. 2009 20:29:51 |
|
|
Blahopřejeme k uzdravení a přejeme celé smečce hodně zdravíčka a vám pevné nervy. Katka+Bety+Čoky+Quin |
|
|
Odpovědět
|
|
|