<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 6. 2009 15:33:33 |
|
|
Nám odpuzovače nezabírají. Ne, že by kočce voněly, ale rozhodně jí nevadí. Ale je to asi individuální.
Řekla bych spíš zabavit a utahat kocourka co nejvíc přes den. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 6. 2009 6:55:08 |
|
|
Což utahání na něj působí, sice tak do čtyř ráno, ale lepší než aby činil celou noc. Ale na to škábání sedačky a koberce asi utahání nepomůže. Ale to je jedno, to tu nebudu řešit, objevila jsem, že se to už řeší v jiném tématu tak aby to tu nebylo Off topic. |
|
|
Odpovědět
|
|
J.
|
Předmět: Re: Veru Přitlapkováno: 27. 6. 2009 22:58:44 |
|
|
adelnik napsal: |
P.s. co Fugo, nějaké nové zprávy? |
Mám velikou radost, bo jsem dnes na kočičí výstavě v Brně úplnou náhodou objevila Fuga ! Od doby, co jsem mohla poznat maiňáčka osobně, jsem se právě dívala pouze po nich a semotamo (když mě nějaký zaujal) se dala s jeho chovatelkou do hovoru. A páč mám v oblibě jenom 'velké' kousky, zastavila jsem se u jednoho spícího. Paní už od prvního dojmu byla VELMI VELMI (!) sympatická, příjemná a vstřícná. A tak moje první otázka byla jasně že na váhu - tak prý něco přes 5,60 kg (ovšem ležící byl fakt obří ), zaujal mě pěkně široký nos, a tak jsem se ptala, jestli když si ho vybírala jako kotě, jestli neměl náhodou velké tlapky. A to mi odpověděla, že neví, že ho dostala už jako dospělého ... a řekla, že ho dostala od paní, která s ním měla nějaké potíže u burmilek ... no BINGO, tak jsem špitla: "Jak se jmenuje? Není to náhodou Fugo?" No, jasně že ano, paní mu prý ale říká Maine, protože ho s takovým jménem dostala. A tak jsme si trochu povídaly, řekla ještě, že ho párkrát zkusila oslovit jeho původním jménem, a že si myslí, že na něj ještě pořád slyší ... a že má špatné svědomí, bo slíbila poslat fotky, ale že to určitě napraví (!). Jo, a taky ještě řekla, že je Fugo strašně moc hodný, že si neumí představit, že kdysi býval za demoličního kocouře a taky že má u ní prostor a možnost jít do zahrady, zalovit si v jezírku ... no prostě se má DOBŘE!
Znovu připomínám, že se mi paní moc líbila a tak si troufám říct, že u ní bude mít Fugo už svůj konečný a poslední domov : ! _________________ J. a její společenstvo ...
mňau! |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2009 23:09:10 |
|
|
To je super zpráva!! Happy end . _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2009 0:41:11 |
|
|
Tak to mne také moc potěšilo,hlavně kvůli Fugovi,už je určitě spokojený
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2009 10:12:00 |
|
|
Fugův příběh jsem taky se zájmem sledovala. A je moc fajn, že teď víme, jak to nakonec dopadlo.
Jak je vidět, většinou se nic nejí tak horké, jak se uvaří - a řada zdánlivě neřešitelných situací se časem vyřeší.
Paráda, že jeden velký problém byl s konečnou platností vyřešen k dobru všech stran. Hurá! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2009 9:21:30 |
|
|
Jé tak to jsem moc ráda za tyto zprávy. Paní změnila zaměstnání a když jsem ji psala email, tak mi odepsali od ní z bývalé práce, že má nový email. Na ten jsem ji napsala snad 5 emailů a ani na jeden mi neodpověděla, tak jsem si myslela, že už o něm nikdy neuslyším. Tak jsem moc ráda, že alespoň vím, že je v pořádku . Jen bych moc ráda viděla jak vypadá, musí to být krasavec.
Jinak k tématu: Dominik sedačku vůbec neškrábe. Moc jsem se toho bála, ale je to fakt andílek, takže vše je v pořádku. V bytě už si zvykl, ale pořád ho sem tam vyděsí nějaký zvuk co v bývalém bytě neznal. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 6. 2009 9:24:09 |
|
|
Verunka napsal: | Jé tak to jsem moc ráda za tyto zprávy. Paní změnila zaměstnání a když jsem ji psala email, tak mi odepsali od ní z bývalé práce, že má nový email. Na ten jsem ji napsala snad 5 emailů a ani na jeden mi neodpověděla, tak jsem si myslela, že už o něm nikdy neuslyším. Tak jsem moc ráda, že alespoň vím, že je v pořádku . Jen bych moc ráda viděla jak vypadá, musí to být krasavec.
Jinak k tématu: Dominik sedačku vůbec neškrábe. Moc jsem se toho bála, ale je to fakt andílek, takže vše je v pořádku. V bytě už si zvykl, ale pořád ho sem tam vyděsí nějaký zvuk co v bývalém bytě neznal. |
edit: nedá mi to a musím ještě zde poděkovat paní J. Její zpráva mi opravdu udělala moc velkou radost. U paní Miklišové opravdu našel přesně to co potřeboval a tímto ji velice děkuji za to, že mu dala krásný domov. |
|
|
Odpovědět
|
|
|