<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
Předmět: Ostravský kočkosrazík nejen pro Ragdolláky :-) Přitlapkováno: 1. 2. 2009 10:48:46 |
|
|
Dobrý den,
jsem v kočičí komunitě nováčkem, tak bych se chtěla zeptat jestli by nebyl zájem o srazík v Ostravě. Ráda bych poznala ostatní kočkomaniaky Můžeme dát čajík, popovídat si o našich kočičích láskách a třeba i navázat přátelství Budu se moc těšit. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Re: Ostravský kočkosrazík nejen pro Ragdolláky :-) Přitlapkováno: 4. 2. 2009 19:44:03 |
|
|
Izzy napsal: | Dobrý den,
jsem v kočičí komunitě nováčkem, tak bych se chtěla zeptat jestli by nebyl zájem o srazík v Ostravě. Ráda bych poznala ostatní kočkomaniaky Můžeme dát čajík, popovídat si o našich kočičích láskách a třeba i navázat přátelství Budu se moc těšit. |
Já bych ráda šla _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Sraz v Ostravě Přitlapkováno: 5. 2. 2009 16:00:15 |
|
|
Jak by sis to představovala? Někde v hospůdce, nebo u někoho v bytě? A kolik návštěvníků bys zvládla příjmout? Záleží též kdy by se setkání uskutečnilo-v týdnu, o víkendu.....Jestli to myslíš vážně,chceš se stát hlavní organizátorkou srazu, napiš přímo : Svolávám sraz kočkařů v Ostravě tehdy a tehdy a tam a tam..... a zájemci ať se hlásí do toho a toho dne.Možná ten termín stanovit tak do měsíce-šesti týdnů, ať se každý má čas rozmyslet...Já bych přijela ráda.........i když chovám briťáky, jistě by se společná témata našla.... Zdravím! |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2009 16:52:20 |
|
|
No vidím to tak, že se můžem setkat buď u mě doma, nebo klidně v hospůdce. Ale doma je to asi lepší, není takový hluk. Máme velký byt, takže do deseti lidí cca by se k nám vešlo _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Sraz v Ostravě Přitlapkováno: 6. 2. 2009 6:58:57 |
|
|
mixatko.v napsal: | Svolávám sraz kočkařů v Ostravě tehdy a tehdy a tam a tam..... a zájemci ať se hlásí do toho a toho dne. |
Na organizování je tu i přímo stránka: http://www.modrykocour.cz/events-meeting.php
Funguje to tak, že organizátor srazu schvaluje zájemce (minimálně je dobré kontaktovat organizátora soukromě a třeba se mu i trochu představit, zvlášť je-li místem konání něčí byt) a pouze těm je pak viditelná kolonka kde přímo se sraz koná, což je pohodlné, protože vypichovat svojí adresu do fora není vždy úplně žádoucí. (viz veřejná a neveřejná položka v organizaci)
Takže přeji úspěšnou organizaci
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
sanny
|
Předmět: Re: Ostravský kočkosrazík nejen pro Ragdolláky :-) Přitlapkováno: 7. 2. 2009 18:24:00 |
|
|
Izzy napsal: | Dobrý den,
Ahoj Izzy,
prima nápad Ráda bych šla _________________ Sandra a Mutinci |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
Catca
|
Předmět: Re: Sraz v Ostravě Přitlapkováno: 5. 3. 2009 20:00:32 |
|
|
mixatko.v napsal: | Jak by sis to představovala? Někde v hospůdce, nebo u někoho v bytě? A kolik návštěvníků bys zvládla příjmout? Záleží též kdy by se setkání uskutečnilo-v týdnu, o víkendu.....Jestli to myslíš vážně,chceš se stát hlavní organizátorkou srazu, napiš přímo : Svolávám sraz kočkařů v Ostravě tehdy a tehdy a tam a tam..... a zájemci ať se hlásí do toho a toho dne.Možná ten termín stanovit tak do měsíce-šesti týdnů, ať se každý má čas rozmyslet...Já bych přijela ráda.........i když chovám briťáky, jistě by se společná témata našla.... Zdravím! |
Já jsem sice z Bratislavy, ale rodilá Ostravačka a jezdívám tam za rodiči, takže pokud bych to věděla zavčasu, moc ráda přijdu. Jinak taky britka. |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2009 8:35:44 |
|
|
Catca super, to by bylo fajn Teď už jen vybrat vhodný termín. Myslím, že tak duben, květen by byl optimální, abychom se stihli zmobilizovat _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|