Chovatelská stanice
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Andrea
|
Předmět: Chovatelská stanice Přitlapkováno: 25. 9. 2006 10:52:11 |
|
|
Zdravím, ráda bych se zeptala zda si mohu zaregistrovat chovatelskou stanice aniž bych prozatím chovala koťátka. Mám kočičku, ale zatím nevím zda budeme mít koťátka. Děkuji všem. _________________ www.luckysun.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Chovatelská stanice Přitlapkováno: 25. 9. 2006 11:17:37 |
|
|
Andrea napsal: | Zdravím, ráda bych se zeptala zda si mohu zaregistrovat chovatelskou stanice aniž bych prozatím chovala koťátka. Mám kočičku, ale zatím nevím zda budeme mít koťátka. Děkuji všem. |
Myslím, že víc informací a co a jak podniknout pro úspěšné zaregistrování by měla sdělit ZO sdružení chovatelů koček v Brně - http://www.kockybrno.cz/ nebo Sdružení chovatelů - http://www.schk.cz/schk/sdruzeni.htm
S osobními zkušenostmi a radami by mohla poradit i majitel/ka původní chovatelské stanice kočičky ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pomněnka
|
Předmět: Re: Chovatelská stanice Přitlapkováno: 25. 9. 2006 12:29:58 |
|
|
Andrea napsal: | Zdravím, ráda bych se zeptala zda si mohu zaregistrovat chovatelskou stanice aniž bych prozatím chovala koťátka. Mám kočičku, ale zatím nevím zda budeme mít koťátka. Děkuji všem. |
Andrei,
určitě Máš registrovaný název na celý život (dokonce se to dědí) a v případě, že se rozhodneš, zkrátka chováš |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena Anonymní
|
Předmět: Re: Chovatelská stanice Přitlapkováno: 25. 9. 2006 12:32:24 |
|
|
Chovatelskou stanici si založit můžete kdykoliv, ale není důvod proč to dělat když koťátka zatím ještě neplánujete. Prozatím stačí když se stanete členkou SCHK, můžete chodit se svou kočkou na výstavy a popovídat si s chovateli a až se rozhodnete tak si můžete o chovatelskou stanici zažádat. Vyřízení trvá asi 3 měsíce a budete platit poplatek 1000,- Kč. Další informace najdete např. na www.kotatko.net. |
|
|
Odpovědět
|
|
|