<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BaraHortova
|
Předmět: Jak správně držet kočku při podávání léků ? Přitlapkováno: 16. 9. 2009 20:38:49 |
|
|
Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Lucie K.
|
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Re: Jak správně držet kočku při podávání léků ? Přitlapkováno: 4. 10. 2010 10:41:08 |
|
|
BaraHortova napsal: | Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. |
No,zabalit kočku do pytlíku,to by měly moje kočky takový stres...to si nedovedu představit.Já mám 2 kočky a jelikož je léčím už přes měsíc a berou léky 2x denně,poradil mi a ukázal můj veterinář jak na to.Vezmete kočku za krkem za kůži(tak jako když máma tahá koťata) a tím jak jí tu kůži natáhnete,tak sama otevře tlamičku a znehybní se. Nejdříve mi to připadalo,že jí to bolí ale nebolí.A ´teď po měsíci podávání léků tímto způsobem si už tak zvykli, že už raději sami tu papulku malinko otevřou než abych je tahala.Stačí říct jen "vitamínek" a už ví,co je čeká. Léky dostávají v inječkní stříkačce a pomalinku je tam vpravím aby se kočka nezalkla.Mám dva divočáky ale naučili se to.Velká (ocicat)s tou byl problém jí dát kapičky do očí.Ted už rezignovala a drží tak krásně:-)Taky je vždycky pochválím jaké jsou to šikulky:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Jak správně držet kočku při podávání léků ? Přitlapkováno: 4. 10. 2010 13:49:15 |
|
|
wanesaa napsal: | BaraHortova napsal: | Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. |
Taky je vždycky pochválím jaké jsou to šikulky:-) |
Trpělivost a vytrvalost se prostě vyplatí! A pochvala nakonec je hodně důležitá, ony tomu ty potvůrky dobře rozumí ! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
miusiatko
|
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2010 16:07:20 |
|
|
Asi jsem tupá, ale já se k videu nepropracovala, i když trochu anglicky umím...jaksi mi to nejde spustit - dostanu se na nějaké úplně jiné stránky:roll:
Já sice problém s průnikem prášku a čehokoliv do jakékoliv kočky nemám , ale zajímalo mě to. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2010 18:06:58 |
|
|
To vlevo, ty texty jsou jednotlivé kapitoly:
Play Entire Video
Introduction
Preparation
Restraint
Procedure: Finger Method
Procedure: Pill Gun Method
Tips
Help...I don't have anyone to help me medicate my cat .....
a po kliknutí na ně, se pak klikne do toho zčernalého okénka vpravo a spustí se videjko.
Každopádně zajímavé. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2010 19:10:49 |
|
|
To jsem všechno pochopila, ale jaksi nemám nač klikat, resp. nejde mi nic rozkliknout, nechápu....... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2010 22:28:46 |
|
|
Tatiano, mně to normálně jde, kliknutím hned na první odkaz vlevo se spustí postupně všechny kapitoly.
Jen já bych potřebovala video, jak nacpat do kočky prášek v jednom člověku, ve dvou bych to neřešila _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
miusiatko
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2010 9:11:33 |
|
|
Tatiana, musite len kliknut a chvilu pockat, kym sa to vpravo nacita
A ZdenkaP, je tam aj video "I don't have anyone to help me.." alebo "I can't hold my cat still for medications".
U nas napriklad uterakova metoda fungovala. aj ked som bola na kung fu macku sama Akurat ze som prisla asi o pat uterakov _________________ Miuška & Frankie |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2010 21:43:19 |
|
|
tatiana napsal: | To jsem všechno pochopila, ale jaksi nemám nač klikat, resp. nejde mi nic rozkliknout, nechápu....... |
Je možné, že Vám chybí zásuvný modul do prohlížeče a tím se video nezobrazí. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 10. 2010 11:05:10 |
|
|
Tatiano, jak píše Smeny, možná chybí aktualizovaný flash player, na kterém jsou tahle videjka většinou založená ... ala youtube.
http://get.adobe.com/cz/flashplayer/ zvolit systém (windows, linux), používaný prohlížeč (Opera, Mozilla, Chrome, atp.) ... a pak nainstalovat aktualizaci ... snad to bude ono, a už to poběží _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|