Purina ONE
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Mishankaa
|
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 11. 2009 11:18:48 |
|
|
Krmivo se nezařazuje k lepším/horším na základě ceny, ale na základě složení. Purina One není nejhorší, ale ani nejlepší krmení. Jaké jiné krmivo jste zkoušela? |
|
|
Odpovědět
|
|
Mishankaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 11. 2009 21:16:13 |
|
|
RC,Brit care,hills,Pro plan
ale byl to i jeden balíček Whiskas |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2009 9:22:51 |
|
|
Tak buď budete zkoušet dál, nebo budete krmit Purinou One. Není to nejhorší, ale myslím, že za ty peníze se dá sehnat lepší složení. To by to ovšem kocouř musel jíst. |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2009 10:03:03 |
|
|
Ono také někdy záleží na konkrétní příchuti zvolené značky. Pokud máte mlsnou šelmu jako já, tak zkuste Royal Canin Exigent nebo ještě lépe Royal Canin Pure Feline Beauty. Dále můžete zkusit granule Mastery Duck. Jinak z mých experimentů s granulemi jsem dospěl k názoru, že pokud je v dané řadě varianta sensitive, tak bývá obvykle považována kočkou za chutnější než ostatní příchutě. Jinak cena granulí v internetovém obchodě z vašeho odkazu mi připadá dost vysoká, např. v Kauflandu mají 800g Purina One do 109,-Kč v modrozeleném obalu a druhy v bílém obalu tuším za 119,-Kč. Tamtéž lze také koupit granule Perfect Fit, o kterých soudím mají podobnou úroveň kvality jako Purina One, takže by možná také stály za vyzkoušení. Pro lepší značky je pak nutno navštívit specializovaný obchod nebo objednat přes internet.
Já jinak předkládám své šelmě přibližne napůl granule a konzervy, přičemž v granulích hlavně zmíněný RC, který občas proložím malým balením něčeho jiného pro změnu. |
|
|
Odpovědět
|
|
|