nateklé hnisající koutky úst
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Šeri
|
Předmět: nateklé hnisající koutky úst Přitlapkováno: 20. 10. 2010 14:19:39 |
|
|
Ahoj, náš mainský kocour(8 měsíců), měl asi před měsícem, nateklý koutek, na dotek tvrdý, jako vřídek a byl nateklý až nahoru k dásním, pak mu začal hnisat, veterinář sám nevěděl co to je a od čeho, dal nám antibiotika, po těch to zmizelo a teď to má zase na druhým koutku. Nebolí ho to, zatím to nehnisá, má to už týden a nemizí, od dásní to prý nemá, nemáte s tím někdo zkušenost? Předem děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
ver8
|
Předmět: Re: nateklé hnisající koutky úst Přitlapkováno: 26. 10. 2010 19:33:30 |
|
|
Šeri napsal: | Ahoj, náš mainský kocour(8 měsíců), měl asi před měsícem, nateklý koutek, na dotek tvrdý, jako vřídek a byl nateklý až nahoru k dásním, pak mu začal hnisat, veterinář sám nevěděl co to je a od čeho, dal nám antibiotika, po těch to zmizelo a teď to má zase na druhým koutku. Nebolí ho to, zatím to nehnisá, má to už týden a nemizí, od dásní to prý nemá, nemáte s tím někdo zkušenost? Předem děkuji. |
Asi Vám nepomohu, jsem naprostý laik v péči o kočky, ale naše koťátko asi za týden co jsme si ho přivezli měl také tvrdou "bouličku" na spodním "rtu", která během několika dnů začala hnisat. Když jsem s ním jela k paní doktorce zeptala se mě jestli se nebouchla. Což u našeho Číčáka je co chvilka, že neubrzdí nebo nestihne včas zatočit a narazí. Tak to zatím přisuzujeme k tomuto. Dostali jsme mastičku s antibiotiky a za chvilku boulička byla ta tam |
|
|
Odpovědět
|
|
|