<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: zápach výkalů Přitlapkováno: 26. 6. 2011 17:25:32 |
|
|
Mám dva kocoury - obyč a siamský. Dostávají granule a každý jednu kapsičku za den.
Problém je, že bobky siamáka strašně zapáchají. Chápu, že vákaly prostě páchnou, ale tady se nebavíme o nějakém smrádku z bobku (jako je to u druhého kocoura). Tady se jedná o neskutečný puch, který (i když to běžím hned uklidit) se drží v bytě snad ještě hodinu i přesto, že otevřu okna. Smrdí takhle už dlouho, ale nynějšímu spolubydlícímu to značně vadí, což celkem i chápu.
Je to tím, že mu nesedí strava? Ted jedí Perfect fit, protože jsou to jedny z mála granulí, které jsou ochotni pozřít. Dříve jsem krmila siamským RC, ale jestli si dobře vzpomínám, tak smrděl taky, akorát že pak tyhle granule už nechtěli jíst.
Máte zkušenost se značkou, kterou by jste mi doporučili k vyzkoušení?
Moc děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 6. 2011 21:01:22 |
|
|
Dobry den,
co treba zkusit vynechat kapsicku? Nasi kocicaci po techto vecech pachnou, ale po normalnim premrazenym masu jsou ok. Zkuste a uvidite... |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2011 11:00:23 |
|
|
No kapsičky jsem jim zkrouhla na poloviční dávku a už tak mrmlají. Zkusím ty granulky Brit Care a když by problém přetrval tak zkusím bez kapsiček, ale to bude doma asi stávka
Děkuji za rady |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2011 10:04:39 |
|
|
Také jsme řešili tento problém, černá Henrieta neuvěřitelně pušila ať snědla co snědla. Veterinář nám poradil, že by to mohly být střevní breberky (možná giardie? už fakt nevím), dal nám čtyři prášky a bylo po pušení. Od té doby držíme prémiové kapsičky (žádný kitekat, po tom puší všichni) a superprémové granule a není problém. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
|