<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Luci + 4
|
Předmět: Smutný příběh. Přitlapkováno: 12. 1. 2012 21:09:32 |
|
|
Ano, je to opravdu smutný příběh. Smutný tím, že někdo s IQ bublajícího bahna dokáže NA SILVESTRA ( když práskaji petardy) vyhodit ven, zděšenou chuděru štouchat ramínkem a ještě se tím bavit a chlubit.A hlavně že se uživatelky v diskusi pod článkem dobře baví, hihi, to je legrace.No.
http://www.prozeny.cz/profily/ne-fret@seznam-cz/denicek-zaznam/52537-smutny-pribeh
Doufám, že je to jen fiktivní článek. _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 1. 2012 11:33:12 |
|
|
Ahoj. Já to teda brala jako srandu. Taky mi to přišlo mailem. Naše číči taky nesmějí být v jednom pokoji samotné,(bydlí tam křečci, pták Ohnivák, ještěr, rybičky, šváby) a přesně vědí, kdy že bude vyhazov a vlezou si pod velkou postel až do rohu a já musím použít smeták, abych je vyhnala. Sice do nich nešťouchám, ale používám mučící nástroj Teprve potom pochopí,že to myslím vážně. Ale na Silvouše žádný normální člověk kočku ven nevyžene. Byla to určitě sranda... _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thunder
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 1. 2012 14:33:04 |
|
|
I mně to přišlo mailem a srdečně jsem se u toho zasmála...brala jsem to jako vtip se vším všudy
aby zkrátka razantně vyznělo, že si taxikář myslí, že tak zacházel s tchyní...a pochybuju, že tak někdo zchází s kočkou a když...tak to jen úmyslně zní drsně...protože i já jsem pošťuchovala kočku smetákem s podpostele (samozřejmě jemně) a taky jsem spílala,když mi kocour vyhrabal celý květináč...to padlo slov. Kdybych to chtěla sepsat, jen by záleželo na tom, jak bych to pojala a hned bych tím pohoršila pár lidí... |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 1. 2012 18:31:24 |
|
|
Já to dostala taky a smála jsem se, až jsem málem brečela-vzala jsem to jako vtip a jsem přesvědčená, že to tak míněno bylo. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Efis
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2012 9:34:16 |
|
|
No, já nevím.. Jasně, ten příběh je určitým způsobem vtipný, ale já čtu spíš mezi řádky a - možná je to můj "handicap" - asi jsem přecitlivělá, ale já tam kromě všeho ostatního vnímám i tu kočku. Její stres a potřebu se schovat do bezpečí. Takže pokud je to vymyšlené, pak OK (ale pak je to zas jen nějaký "plk" bez reálné podstaty), pokud je to pravda, tak se tomu zas tak nesměju.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|