<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Petraben
|
Předmět: Ridka stolice s trochou krve a bolava prdelka Přitlapkováno: 22. 11. 2012 12:09:20 |
|
|
Mam doma pulrocni kocicku, a pred nekolika dny zacala mit trochu ridsi stolici (i docela dost zavanejici). vzdy kdyz vyleze z kockolitu ukapne ji od zadecku kapka stolice s trosilinkou krve, a vzdy to ma i okolo zadecku. Zzjistila jsem, ze si to moc necisti, tak ji to vzdy utru vlhcenym kapesnikem a evidentne ji ta prdelka boli, ikdyz jen lehce poklepu kapesnikem abych to ususila.
Krmime suche RC a konzervy bud Felix nebo taky RC, obcas varena srdicka a nebo trochu tunaka ve vlastni ztave. Mam ale jeste jendu kocku, tak je 3.5 leta a problemy nema, takze ve strave to asi nebude.
JInak cica, zadne jine problemy nema, normalne ji a pije...
Co by to mohlo byt?
Diky za rady!
Petra |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Ridka stolice s trochou krve a bolava prdelka Přitlapkováno: 22. 11. 2012 21:02:50 |
|
|
Petraben napsal: | Mam doma pulrocni kocicku, a pred nekolika dny zacala mit trochu ridsi stolici (i docela dost zavanejici). vzdy kdyz vyleze z kockolitu ukapne ji od zadecku kapka stolice s trosilinkou krve, a vzdy to ma i okolo zadecku. Zzjistila jsem, ze si to moc necisti, tak ji to vzdy utru vlhcenym kapesnikem a evidentne ji ta prdelka boli, ikdyz jen lehce poklepu kapesnikem abych to ususila.
Krmime suche RC a konzervy bud Felix nebo taky RC, obcas varena srdicka a nebo trochu tunaka ve vlastni ztave. Mam ale jeste jendu kocku, tak je 3.5 leta a problemy nema, takze ve strave to asi nebude.
JInak cica, zadne jine problemy nema, normalne ji a pije...
Co by to mohlo byt?
Diky za rady!
Petra |
No pokud má problémy se stolicí a navíc silně páchnouci,tak to bude asi jídlem,co sedí jedné,nemusí sedět druhé,já bych vyzkoušela jiné granule.Už vícekrát jsem tady četla, že po RC granulích měly kočky stejné příznaky,ale jsem jenom laik,takže navštivte veterináře:-)
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Petraben
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 11. 2012 22:08:32 |
|
|
No zvlastni ale je, ze ji krmim RC kitten , stejne jako ji krmili v depozitu odkud ji mam. Mam cicu 3 mesice a v podstate jsem najela na to same krmivo...tak nevim co stim? No budu to jeste jeden dva dny pozorovat a pak pujdeme k panu doktoru at mame klid! Preci jen mate pravdu ze neni kocka jako kocka a ta starsi nemela nikdy s nicim problemy..(tuk tuk)
Dekuji za radu! |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2012 10:17:48 |
|
|
Krev může být jen z prasklých žilek v konečníku, to se občas stává. Změna konzistence a větší zápach by mohl znamenat přezubování, už se kočičce zoubky vyměnily?
Na druhou stranu, v tomhle období řádí dost různé virové nemoci. Takže pokud by se to do pár dnů neupravilo nebo by kočička začala být unavená, šup k vetovi. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|