odber moci u kocoura-punkce mocoveho mechyre
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jitka Radlova
|
Předmět: odber moci u kocoura-punkce mocoveho mechyre Přitlapkováno: 16. 10. 2013 15:08:31 |
|
|
Mate prosim nekdo zkusenosti s oderem moci jehlou primo u VETa?? Nas kocourek ma 3.5 roku, je nadhernej, bohuzel porad se mu opakuje zanet mocoveho mechyre. Trva to uz rok a pul ( je vykastrovany). A ma struvity. Je na diete- porad, pije hodne, je to opecovavane zviratko.... bohuzel ten zanet se mu porad vraci... Vzdy je prelecen ATB, zanet se zlepsi, struvity taky, nekdy dokonce uplne zmizi.... a za 2 mesice mame zanet znovu, s krvi, bilkovina na +++ krizky atd..... Ted naposled bral ATB 25 dnu..... a dnes, podle rozboru moce, je to lepsi, nema v moci krev, ale bilkovina na + tam je a leukocyty..... Takze zanet je tam slabsi, ale je.... Nase doktorka mu hodla poslat moc na kultivaci- coz je super.... Ale.... trva na odberu moce jehlou primo z mocoveho mechyre- pres brisni stenu..... bez narkozy..... Protoze pouze tak se da zajistit, zby byla moc absolutne sterilni.... a nebyl zkresleny vysledek. Bojim se toho docela .... muzete mi napsat sve zkusennosti, prosim??
Dekuji
Jitka |
|
|
Odpovědět
|
|
|