<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nikyna10
|
Předmět: Z venku do bytu Přitlapkováno: 2. 11. 2013 9:56:06 |
|
|
Potrebovala bych vedet vas nazor, hrozne o nej stojim a je opravdu akutni. Moje rodice maji doma dvourocniho perskeho kocourka, ktery bydli venku, jelikoz maji doma psa a pejsek by ho nesnesl v byte. Ja bych si kocourka chzela vzit do bytu s to z toho duvodu, ze mi prijde, ze venku nejvice trpi jeho srst, ktera je opravdu husta a dlouha. Tuhle zimu nam tak splsnatel, ze jsme mu museli celou srst otrhat a opravdu ho takhle trapit. Tak mam tu moznost nastehovat si ho do bytecku, ale prave me zajima vas nazor, jestli si myslite, ze si ns to zvykne, nikdy nebyl zvykli byt uvnitr. Nechci aby tam trpel, ale navic je to hrozny mazel a prijde mi, ze venku strada skrz kontakt. Myslite si, ze se nauci chodit na zachodek, nelezt po vrscich a nedrapat vse, co mu prijde pod packy? Dekuji za nazor. A opravdu to specha, odvezla bych si ho uz ted ve stredu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2013 11:09:49 |
|
|
Peršani nemají venku co pohledávat, tohle plemeno patří jen do bytu. Vím o čem mluvíte, taky sem musela dvě peršanky komplet oholit, poté co se potulovali vyhozené venku. Srst strašně trpí. Prošlo mi už tady hodně tuláků, co žili celý život venku a s chozením na záchůdek neměli problém. Jestli Vám bude skákat do výšek nebo škrábat nábytek - to dělá i celoživotně bytová kočka, když má roupy:). Ale tohle plemeno je vyložený gaučák, tak bych se toho nebála.
Myslím, že bude s Vámi v bytě šťastný a pomůže mu to. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Nikyna10
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2013 15:31:50 |
|
|
Dobre, jsem rada za Vasi odpoved, snad si dobre u nas zvykne, ale mam jeste jeden dotaz,mmame s nim venku jeste jednu kocicku, nebude mu chybet? Po case si chceme poridit psa, tak snad si na nej zvykne, je mladej a jsou mu jen dva roky A bude lepsi kocourka vykastrovat? Dekuji predem za odpovedi. |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2013 21:10:10 |
|
|
Zvykne si. Záleží, jaký mají s druhou kočkou vztah, ale pokud nejsou na sebe opravdu fixovaní, neviděla bych to tak dramaticky. I na psa si kočka může zvyknout. Kastrace je nutnost, pokud nechcete aby Vám v bytě začal značkovat a šly na něj kočičí touhy. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|