Blechy v bytě
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Beastie
|
Předmět: Blechy v bytě Přitlapkováno: 12. 1. 2014 10:20:14 |
|
|
Asi před dvěma týdny byly kočky v kontaktu s máminou venkovní smečkou, takže k nakažení blechami rozhodně vím kde došlo. Na kočkách blechy nejsou vidět, kočky se nedrbou, ale našla jsem dva malé stroupky na krku/pod krkem a když kočku vyklepu na bílý podklad, padají z něj černé tečky = jasná indikace blech. Dostala jsem Advantage spot-on, takže jsem aplikovala
Teď nutně potřebuju vystříkat postel, kde kočky leží a křeslo a byt. Jakým přípravkem, když všechno jako je Biokill je pro kočky jedovaté, a já si vážně v dvoupokojovém bytě nemůžu dovolit kočku někam 72 hodin nepustit. Co jde peru, ale křeslo a matrace vyprat opravdu nemůžu...
Kočky k mámě ani odvézt nemůžu, když tam se nakazily.
Jak teď ? Nejlépe potřebuju něco, co ještě dnes koupím a vystříkám, nebo nebudu mít kde spát, teď když vím, že mám v posteli blechy.
PS - včera jsem si přivezla nový gauč, když ho rozbalím a přikryju vypranou dekou blechy se mi do něj již nedostanou, že?
Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Beastie
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 1. 2014 9:40:06 |
|
|
Opravdu žádná rada? Jinak budu muset koupit ten biokill a zkusit to vyřešit. aby toho nebylo málo, mám k tomu akvárka, pro které je to taky jedovaté.
Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 1. 2014 14:53:18 |
|
|
Můžete zkusit frontline ve spreji, který je určený přímo k nastříkání na zvíře. Takže pokud s ním nastříkáte matrace a sedačku, kočkám to určitě vadit nebude. Jinak já si myslím, že každodenní důkladné luxování těchto míst by mělo stačit. Vysajete případné živé blechy i většinu vajíček. Jinak kočky momentálně působí jako živý štít a blechy likvidují tím, že v sobě mají hubící přípravek. Držím palce, ať to brzo zvládnete. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|