<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Chars1
|
Předmět: Ruční vysavač na chlupy Přitlapkováno: 3. 3. 2013 12:51:28 |
|
|
Ahoj,
mám doma mainskou mývalí kočku, která celoročně pouští dost chlupů. A protože se mi nechce vždycky jen kvůli chlupům tahat velký vysavač, přemýšlím nad koupí nějakého menšího (a ne moc drahého) ručního vysavače. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Trochu se bojím koupit si nějaký "normální" levnější vysavač, aby se mi hned neucpal tím kvantem chlupů a nemusela bych ho hned vyhodit.
Díky
Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2013 15:42:48 |
|
|
Koupila jsem v Lidlu aku rotační vysavač asi za 800, funguje líp než ten ruční. Je tam rotační kartáč, ale vypadá to jako to dřívější mechanické koště. Občas ho tam mají v nabídce. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chars1
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2013 17:01:48 |
|
|
No, doma nemám koberce, jen dlažbu a parkety, takže ten rotační kartáč bych asi moc nevyužila. Jde mi spíš o to, abych, když uvidím někde chuchvalec chlupů nebo budu potřebovat vysát spadaný kočkolit kolem záchodu, nemusela běhat pro velký vysavač, ale prostě jen popadla malý, uklidila to místo a hotovo. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2013 19:25:14 |
|
|
Micubiši možná myslela něco takového:
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/Elektricky-uklizec-se-4-kartaci
Nicméně co se týče mě, tak jsme rezignovali a koupili Roombu, což už je teda jiná cenová kategorie (ale zase je to v podstatě bez práce).
Protože velký vysavač se nám taky tahat nechtělo, smeták na stelivo u záchůdku stačil, ale zase s ním nešlo brát ty chuchvalce chlupů, no a s malým aku se člověku taky nechtělo lítat po bytě a lovit chlupy a vytahané stelivo. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chars1
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 3. 2013 13:46:54 |
|
|
No, já plánuju tím vysávat i třeba škrabadlo a nahoře na skříních, kde kočka spává, takže tam bych se s ničím větším nedostala. A roombu jsme měli, ale z nějakého důvodu se nám doma pořád ztrácela a kočka ji vždycky v noci zapínala, tak jsme se jí museli zbavit. Já mám v plánu vysávat i velkým vysavačem normálně, takže to vytahané stelivo a chlupy vždycky jednou za pár dní uklidím pořádně, ten malý chci fakt jen na to, abych když někde vidím nějaký bordel, to mohla rychle vysát. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lufty
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 1. 2019 23:51:24 |
|
|
Docela dobrý sací výkon má v současnou dobu ETA Carsha, takže na zvířecí chlupy ideální a cenově je tak kolem průměru nebo lehký nadprůměr. Nápomocné porovnání je třeba tady https://www.equiplo.cz/nejlepsi-rucni-vysavace/. Navíc má i HEPA, i když to je spíš takový bonus. U průměrně výkonných ještě pomáhá turbokartáč. |
|
|
Odpovědět
|
|
|