silikonové stelivo - do záchodu?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nelll Anonymní
|
Předmět: silikonové stelivo - do záchodu? Přitlapkováno: 6. 4. 2006 14:26:29 |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenost s tím, jestli se smí hovínko obalené v silikonovém stelivu házet do záchodu? Na hrudkujícím píšou, že se to nemá, ale na silikonu ani zmínka... Nebo jak to likvidujete? Když se to hodí do vody, tak to stelivo tak syčí, jak natahuje vlhkost. Trochu se bojím, abych to nenadělalo paseku v odpadu. Prosím o radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: silikonové stelivo - do záchodu? Přitlapkováno: 6. 4. 2006 16:03:32 |
|
|
Se silikonovým stelivem nemám zkušenosti, nicméně hovínko obalené i v hrudkujícím stelivu do záchodu házíme. Do záchodu spíš nesmějí přijít čůránky (hrudky z čůrání), které by ho mohly ucpat, ale relativně pár zrníček škodu nenapáchá.
Proto myslím, že i silikonové se do záchodu hodit s bobkama může ... ostatně kam jinam s bobkama ... mně osobně se nechce zrovna po každém kakošení běhat z 11. patra do popelnice
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pomněnka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2006 22:05:50 |
|
|
Já mám silicon a obalené bobky házím běžně do záchoda. Jak napsala April, pár zrníček nevadí, projdou a vůbec silicon by měl nezávadný i pro životní prostředí, měl by se dát kompostovat. Bez obav. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 4. 2006 14:39:34 |
|
|
Ja pouzivam silikonove stelivo uz nekolik mesicu. Obalena hovinka hazim vzdy do WC a kdyz kocici zachudek cistim, tak vzdycky vsechnen silikon najednou nasypu do lidskeho WC a splachnu. Zasyci a rychle se splachne, nevadi i kdyz je ho vetsi mnozstvi (neni videt zadna voda). Zda se mi to hygienictejsi nez hazet do popelnice a ekologicky je nezavadne. |
|
|
Odpovědět
|
|
nelll Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 4. 2006 13:08:50 |
|
|
Děkuji všem za rady! |
|