Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Jack


Jack

Jack

*srpen 1994

Jack: Prosím si dobrůtku.Plemeno:
Kočičák poloperšan

Adresa pelíšku:
Plzeň

Místo na spaní:
Určené ho nemám, to by si panička nodovolila, takže lehávám dle potřeby: gauč, postel, houpací křeslo, židle.

Nejoblíbenější místo:
Nejraději se zdržuji v malé papírové krabici, nikdo by nevěřil, že se do ní vejdu, ale nepohrdnu ani polštářem na posteli.

Nejoblíbenější místo na spaní:
V noci spím nejraději na gauči, alespoň se nemusím o místo dělit, ale ve dne si rád otevřu skříň a zalezu nenápadně mezi oblečení. To je klídek (doporučuji). A můžou si mě hledat a volat, jak je jim libo.

Nejoblíbenější činnost:
Nedávno jsem se naučil, že když poprosím, vždycky dostanu alespoň maličkatou dobrůtku (jsem totiž neodolatelnej). Takže pokud zrovna nespím, chodím neustále za paničkou a prosím a prosím a prosím.

Nejoblíbenější hra:
Občas se rád rozběhnu za hozeným míčkem, ale nejlepší je, když se někdo schová za dveře a vykukuje ne mě. Já se pak nenápadně přibližuju a pak skočím a dotyčného kousnu. Fakt skvělá zábava (pro mě teda jo).

Nejoblíbenější rošťárna:
Provokace. Když se mi nechce panička věnovat nebo se jí ještě nechce ráno vstávat, začnu někde poblíž škrábat křeslo, židli nebo alespoň koberec a to by jste viděli, jakej je o mě najednou zájem. A pokud se mi někdo něčím znelíbí, tuze rád mu počůrám boty nebo jinou část oděvu. To je fakt kočičárna.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Jak už jste si přečetli, škrábu tam, kde to za něco stojí a odkud je bezpečná úniková cesta.

Nejoblíbenější jídlo:
Mojí favoritkou je šunka. Už se mi i párkrát povedlo otevřít si lednici a vzít si to, co mi právem (tedy tím kočičím) náleží. Ale výborný je i tuňák z plechovky a taky kapsičky. Nevím proč, ale panička mi pořád nadává, že chci jenom kapsičky a granule už nevezmu do tlamky. No řekněte, nemám na to v mém věku nárok?


Asi není jednoduché se mnou vyjít, ale když mě někdo pořád netahá, nehladí a chová se podle mnou určených pravidel, tak se ho ani nevšimnu.



Tato stránka využívá kočkostyl Green 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!