Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Axilar Pelotilla*CZ neboli Axík


Axilar Pelotilla*CZ neboli Axík

Axilar Pelotilla*CZ neboli Axík

*23. 2. 2009 † 2. 3. 2010

Axilar Pelotilla*CZ neboli Axík: AxíkPlemeno:
Britská dlouhosrstá bikolor

Adresa pelíšku:
Hovorčovice

Počet kočkovitých spolubydlících:
Zatím žádný, uvidíme, jestli přemluvíme páníčka ;-)

Místo na spaní:
Panička mi připravila pelíšek a myslí si, že v něm budu spát, ale to mě ještě pořádně nezná!

Nejoblíbenější místo:
Opěrka sedačky - tady mooc rád ležím a packy mi visí na všechny strany, židle - balancování na vršku je úžasné, šplhadlo, teď jsem objevil krásu koupelny, takže se procházím po vaně a rád sedím na poklopu záchoda a pozoruju páníčky :-)

Nejoblíbenější místo na spaní:
Všude, kde to jde, hlavně ne v pelíšku. Nejradši mám nejhořejší patýrko šplhadla - tam na mě nikdo nemůže! A taky opěrka sedačky. Doufám, že se brzo dostanu i přes zákaz páníčka do postýlky :-)

Nejoblíbenější činnost:
Lumpačení - jelikož jsem ještě malé kotě, tak můžu všechno. Rád pozoruju paničku, když mi čistí záchůdek - to rád asistuju a kontroluju, jestli to dělá dobře, protože znáte lidi. Zatím jsem u nových páníčku krátce, takže prozkoumávám nové obydlí a zatím to docela jde!

Nejoblíbenější hra:
Miluju pěnové balonky, které jsem dostal od páníčka - lítám za nimi po celém bytě jak ztřeštěný a když ho konečně dostihnu, tak ho čapnu do tlamičky a utíkám s ním hned pryč. A ruka mojí nové "maminy" je taky zajímavá :-)

Nejoblíbenější rošťárna:
Nechci nové páníčky vylekat, takže zatím jsem celkem hodný kocouř, ale počkejte :-)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Jsem slušně vychovaný, takže samozřejmě škrabadlo! Ale občas se protáhnu i na židli :-)

Nejoblíbenější jídlo:
Zbožňuju mleté hovězí srdce - po tom se můžu utlouct a jsem schopný i "panáčkovat", kdyby se to po mně chtělo! A taky vitamínovou pastu - mňam, mňam! Za odměnu dostávám sýrové kuličky a ty mám taky rád. A taky pribináčka, syrové kuřecí maso (taky se pak stane, že na páníčky toho k obědu moc nezbyde) a když není zbytí, tak i granulky nebo kapsičky.


Jsem "pískací" - když seskakuju třeba ze škrabadla, tak u toho vydávám takové úžasné pískací zvuky - to mám po mamince!Jsem obrovský mazel - miluju, když mě hladí po kožíšku a mají mě rádi! A mám na Modrém kocouřovi i ségru - Amabile Pelotilla!

Bohužel, 2.3.2010 kocourek prohrál svůj boj a navždy odešel do kočičího nebe. Miluju tě opičko a nezapomenu na tebe, strašně moc mi chybíš!!



Tato stránka využívá kočkostyl Deep Sky 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!