Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Ichiban Uran Maine Treasures,cz


Ichiban Uran Maine Treasures,cz

Ichiban Uran Maine Treasures,cz

*11. 4. 2013 Praha

Ichiban Uran Maine Treasures,cz: IchibanPlemeno:
Mainská mývalí, 1.0, MCO ds 09 22, 2xV1

Adresa pelíšku:
Praha

Počet kočkovitých spolubydlících:
1 - Victoria Sun Maine Treasures.cz

Místo na spaní:
Spím s páníčky v posteli a všude kde se mi zlíbí. Mazlit se chci nejlépe ve dvě ráno, když dělají, že spí. Jsem lovec všeho co se hýbá, ale na páníčky drápky fakt nevytahuju, přece jen jsem velmi dobře vychovaný kocourek. Mám za sebou dvě výstavy, na obou jsem získal ocenění V1.
Letos na podzim (2014) jsem se stal otcem 16-ti koťat, která mám se třemi partnerkami, vrh T, U, V. Koťata jsou k vidění momentálně na stránkách chovné stanice mainetreasures.cz .

Nejoblíbenější místo:
Celý byt a tam, kde se něco děje.

Nejoblíbenější činnost:
Lov dlouhé tkaničky, páníček mi vyrábí takové správné kočičí hračky, protože ty kupované vůbec nic nevydrží. Taky proháním Viktorku, aby se víc hýbala. No a největší novina - letos na podzim (2014) jsem se stal otcem 16-ti krásných koťat, která mám se třemi partnerkami, vrh T, U, V. V barvách od černé až po bílou s čevenými znaky, jako jsem já. Koťata jsou k vidění a k zadání na stránkách chovné stanice mainetreasures.cz .

Nejoblíbenější hra:
Lov plyšových myší tkanička, balonek, útok ze zálohy a - mazlení.

Nejoblíbenější rošťárna:
Jsem prý strašně zvědavý, řekněte, kam se nevejdu, nebo nevlezu, a já to zkusím. Pokud je někde v dosahu plátek šunky, je můj, chleba nebo rohlík od šunky si ovšem nechte.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Moje škrabadlo, no a trochu i koberec, vím to se nemá, stejně jako sedačka, ale jen když se nedívají, jinak samozřejmě vím, na co je škrabadlo, mohl bych vás to učit! Zrovna shazuju se stolu perníčky..

Nejoblíbenější jídlo:
Granulky i kapsičky, přemražené hovězí, nebo kuřecí.co mi dají.


Oči a červenou mám po mámě Pellumian Ivon Hitchen, postavu a bílou barvu srsti po tátovi Uranovi Sun Maine Treasures a prý ze mě vyroste hodně, ale hodně velký a statný kocour, šlechtic mezi kočkami. Nejhezčí prý jsem, když zvednu svůj mývalí hustý ocásek nahoru a vydám se něco zkoumat. Mám rád mazlení, to se natahuju, nechávám si drbat svoji polyšovou srst a předu jako kolovrátek. Mé jméno je Ichiban (iči-ban), japonsky se to píše 一番 a znamená "První". Jsem otcem 16-ti koťat s rodokmenem.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!