Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se! Registrací souhlasíte s podmínkami používání.
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Nahrává se...

Recenze knihy - Vicky Myronová: Dewey - Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět

Datum19. prosince 2016  |  AutorJaGa  |  Zobrazení celkem/dnes1 549x / 1x


Kniha Dewey - Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět
Autor Vicki Myronová
Vydavatel IKAR, 2009
Počet stran 320


Recenze knihy
Recenze knihy - Vicky Myronová: Dewey - Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět

Knížka je skutečný příběh od kotěte, kterého vhodili do schránky na knihy u knihovny v městě Spencer ( USA). Stal se součástí knihovny a úžasným způsobem se sžil s návštěvníky. Za svůj dlouhý život (1988-2006) se stal velmi populárním, jeho příběh se pomalu šířil po státech ve všech médiích. Autorkou je knihovnice, která jej nalezla a stala se jeho maminou, její životní příběh, plný překonávání problémů a nemocí je velmi osobní a vnímavého čtenáře vtáhne do děje. Kniha je krásně lidská.

P.S. Pro čtenáře od 20 let




Tagy ?

recenze knihykniharecenze


Obsah se nahrává...


Sdílejte!  |  O sdílení
Sdílet přes e-mail Sdílet na Facebooku Odeslat pomocí Facebook Messengeru Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+




Související Kočkočtení >

Recenze knihy - Alžběta Dvořáková: Herkules a strašidla

Herkules je zhýčkaný pražský kocour, jehož jediným snem je, jak sám tvrdí, prožít ...

9
  |  Počet zobrazení1 436x
Datum21. listopadu 2016

Recenze knihy - Jeffrey Moussaieff Masson: Kocour, který pozoroval lidi

Autorem knihy je Jeffrey M. Masson (*1941), původem americký spisovatel, dnes žijící na Novém Zélandu ...

3
  |  Počet zobrazení1 340x
Datum1. července 2016

Recenze knihy - Karel Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku od Karla Čapka. Originální recenze audioknihy pro Modrého kocouře.cz.

9
  |  Počet zobrazení1 670x
Datum15. června 2016



8 komentářů

Pro přidání komentáře se prosím přitlapkujte.

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum19. prosince 2016 19:24

To ja tiez . Ale dala som si sledovat, ked bude v predaji dotlač 😉

JaGa
KocouřákJaGa  Datum19. prosince 2016 19:15

pro Andreu - u nás na netu jsem našla tuto knihu - anglicky, italsky, katalánsky a německy.

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum19. prosince 2016 19:00

JaGa, ja ju chcem naporad 😉

JaGa
KocouřákJaGa  Datum19. prosince 2016 18:48

pro Andreu K - doporučuji zapůjčit v knihovně

Karla z Končin
KocouřákKarla z Končin  Datum19. prosince 2016 15:30

Taky jsem ji četla je fakt moc pěkná. Taky jsem konec obrečela.

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum19. prosince 2016 14:41

Momentálne je všade nedostupná... ale isto si ju kúpim, akonáhle bude opäť v ponuke

Ája0804
KocouřákÁja0804  Datum19. prosince 2016 11:22

Četla jsem, krásná knížka, líbila se mi, ale závěr jsem obrečela.

Zapalka
KocouřákZapalka  Datum19. prosince 2016 6:40

Ďakujem za prima tip, určite si ju zoženiem :-)

Výše uvedené názory a komentáře nevyjadřují stanovisko Modrého kocouře.cz. Modrý kocouř.cz si vyhrazuje právo příspěvky odporující dobrým mravům, v rozporu se zákony nebo obsahující reklamu smazat.

Reklama

Nejčtenější

1
Nový domov (61x)
2
Výběr článků o kočkách 16. prosince 2017 (14x)
3
Dopis Kočžíškovi (12x)

Má Váš kočičák už svou stránku ve Zlaté knize?

Víte, že svému kočičákovi tady můžete vytvořit osobní stránku? Víte, že pak může mít své vlastní kočkoalbum, deníček a další?

Registrujte se!

Registrace není povinná, ale umožní Vám využívat všechny funkce, které Modrý kocouř.cz nabízí - jednoduché vkládání fotek, komentování nebo komunikace s ostatními Kocouřáky.

Reklama

Modrý kocouř.cz (c) 2017

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube

Tyto stránky používají soubory cookies, abychom vám usnadnili a zpříjemnili jejich procházení. Rozumím
Jak cookies používáme?

Top