Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se! Registrací souhlasíte s podmínkami používání.
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Nahrává se...

Pozvánka do světa kočičí a lidské duše

Datum21. září 2006  |  AutorAgata Grey  |  Zobrazení celkem/dnes8 074x / 1x

Už sama skutečnost, že se pouštíte do čtení těchto řádek, je dobrým znamením.

Dovolím si vám tedy představit kočičí svět z jiného úhlu pohledu. Jak by se nám líbil třeba svět naopak? Svět, kde by kočky rozhodovaly o nás lidech podle pravidel vytvořených námi, rádoby pány tvorstva?

Co kdyby ...

To takhle jednoho krásného dne zvedne pan Kocour hlavu od misky plné lahodných granulí a nevrle mňoukne směrem k paní Kočce: „Co říkáš, Míco, na ty naše lidi? Nějak se mi ten chlapík přestává líbit, už má pleš jak mlýnské kolo, hází do sebe jedno pivo za druhým, a ty jeho doutníky, kdo to má pořád čichat? Schody už pořádně nevyběhne, a funí jak lokomotiva. Pořád by jen spal. Nevím teda, jak Ty, ale já už ho mám docela dost! Včera jsem ho slyšel chrápat celou noc, to byl rachot, až mě to budilo z mých divokých kocouřích snů!“

Na to paní Kočka líně zvedne hlavu a zavrní: „Máš pravdu... a hlavně ta jeho, pořád se cpe a to už je jak dýně - za chvíli se sem všichni nevejdeme, a ten její parfém, teda nic pro můj jemný čumáček!“

Kocour se odhodlaně naježí: „Tak vidíš. Nikam to nevede, jsou nám už jen na obtíž. Bude to každý den horší, uvidíš. Nakonec budou chtít, abychom se o ně dokonce starali!“

Kočka přikývne: „Jak říkáš, táto... Tak já hned ráno zavolám doktorovi, aby se zastavil, a skončíme to, ať je klid.“

Poté se oba spokojeně uloží ke spánku a sladce usínají s pocitem jediného správného rozhodnutí ...


Mimochodem, už jste se své kočky zeptali, zda je s vámi spokojena?


K péči o opuštěná zvířata, a to především kočky, jsem se dostala vlastně náhodou. Před téměř 15ti lety si mě jedna taková mazaná kočičí cestovatelka prostě sama odchytila. Počkala si na mě a kráčela přede mnou až domů jako hrdý vojevůdce, aniž jsme se předtím kdy potkaly. Měla prostě jasno, kudy se vydat. Pak už stačilo jen přinést první mističku. Zřejmě to tak chtěl sám kočičí Bůh, kdo ví.

V současné době je mým cílem je vybudovat kočičí ráj – mnohé kočky totiž prošly skutečným peklem, mnohdy způsobeným právě námi, pány tvorstva. Snažím se jim proto zajistit kvalitní „kočičí ubytovací zařízení s kompletním servisem“, sestávající jak z prostorného krytého vnitřního zázemí celoročně obyvatelných „kočičích apartmá“, tak s dostatkem venkovních výběhů se vším vybavením, které kočky ke spokojenému životu potřebují.

Svým svěřencům nechci nabízet ubytování bez rozdílu stejné, ale snažím se plně přizpůsobit a vyhovět jejich individuelním potřebám, zvyklostem a „vkusu“, takže kočce navyklé na pohodlí městského bytu rozhodně nevnucuji přírodní scenérie, aniž o ně sama projeví zájem, a naopak, kočku milující volnost a prostor neuzavírám do bytové kóje. Některé kočky vyžadují venkovní výběh, jiné touží žít jako čistě domácí tvorové, a je na mně, abych jim zajistila dostatečně vyhovující podmínky a pohodlí.

Trvám na pestrosti stravy, respektuji rozdílné potřeby kočičích žaludků a chutí, umím si poradit s případným dietním omezením. Snažím se o zajištění veterinární péče s nepřetržitým provozem a kvalitní dostupností.

Nejedná se o klasický útulek sloužící široké veřejnosti, nemohu a ani nechci fungovat jako přestupní umísťovací stanice, u mne žijící kočky ovšem mají tu výhodu, že s příchodem do azylu získávají případný domov na celý svůj kočičí život, a to s veškerou péčí a láskou. Umístění do domova nového přichází v úvahu pouze tehdy, pokud tento může nabídnout podmínky stejné nebo dokonce lepší. Nejde mi tedy o umístění za každou cenu, a než k tomuto kroku svolím, nový domov si důkladně osobně prověřím, a spíše než zvířata obratem umísťovat, spíše plánuji zajistit případná depozita v dalších objektech.

Jistě, ani tak nelze poskytnout azyl neomezenému množství zvířat, ale ostatně on i gigantický megahotel pojme pouze omezené množství hostů... Nicméně, i tak je v současné době reálné poskytnout při zajištění dokončení stavebních úprav ve stávajících prostorech adekvátní domov minimálně další stovce koček a poté pokračovat dále, nebráním se ani navázání kontaktů s ostatními organizacemi se stejným posláním a cílem.

Tou hlavní odměnou je pak spokojené vrnění, předení a mlaskání u plných misek ušatých chlupatců...


Ovšem nejen úsměvné jsou dny s kočičími bytostmi... Prožila jsem si dva roky intenzivní péče o kocoura - těžkého diabetika... Můj život fungoval v rytmu intervalů aplikace inzulínu a podpůrných léků, neexistoval klidný spánek, nebylo možné vzdálit se na více než několik hodin, které byly beztak provázeny děsivým strachem, v jakém stavu jej najdu po návratu. Málokdo pochopil a rozuměl – vždyť se přece stačilo konečně rozhodnout a milosrdná euthanasie vše vyřeší...

Hyperglykemie střídala hypoglykemii, křeče, záchvaty, bolesti, kolapsy, ledviny to vzdaly, tělo zrazovalo, ale ta silná kočičí duše chtěla tolik žít ... Domácí léčba se střídala s hospitalizací, infuzní terapie byla posléze denní nezbytností ... náklady na stabilizaci a veterinární péči dosahovaly astronomických výšin, ne vždy jsme se setkávali s profesionálním přístupem veterinárních lékařů, o to víc jsme si vážili péče i přístupu Veterinární kliniky v Praze 4-Libuši, kde jsme patřili mezi velmi časté a stálé pacienty...

Byli jsme prostě vděčni za každý vybojovaný klidný den, a dokázali jsme si jej prožít naplno.

Jelikož léčba vyžadovala neustálé další výdaje, byla jsem nucena vyčerpat všechny dostupné možnosti, jejichž následky řeším dodnes – nicméně, ničeho nelituji, prostě jsem zvolila cestu poněkud klikatější, než je v kraji zvykem ...

Tyhle dva roky považuji za nejbohatší a nejvzácnější období mého života a jsem osudu za tuto životní zkoušku bezmezně vděčná.

To propojení s kočičí duší bylo natolik silné, že mi přestalo stačit starat se o zvířata tak jako dosud – s láskou, péčí a maximálním pochopením jejich potřeb, ale stále jen v anonymitě. Dostala jsem šanci. Je moji povinností ji využít a umožnit šťastný život i mnoha dalším z řady našich čtyřnohých přátel.

Oni si to totiž zaslouží. Oni totiž, narozdíl od lidstva, mají logiku ... Že by opět zasáhl sám kočičí Bůh ... ?



Z této situace posléze logicky vyplynulo založit občanské sdružení, neboť při realizaci mnoha dalších cílů nutno fungovat jakožto právnická osoba, být snaživý jedinec jaksi nestačí ... Ale tím hlavním hnacím motorem stále zůstává má osobní kočkománie, ač související plány a záměry jsou mnohem širšího rozsahu.

Jsem ovšem nucena neustále oddělovat „zrno od plev“. Měla jsem tu čest poznat jistý počet skutečně dobrých lidí, kterých si nesmírně vážím a kteří to taktéž nemají v životě lehké. Zároveň jsem ale poznala a stále poznávám další a další pokrytce, závistivce (ač netuším, co vlastně závidí), falešné mluvky ... Smekám před těmi, kteří pochopili, o čem život je, méně mluví a více jednají. No a ty ostatní prostě nechávám jejich osudu ... a oni mi za to občas hodí pod nohy nějaký ten klacíček či balvánek ... ale s tím se přece počítá. Hlavní je, že cesta vede dál. Podstatnější je spokojený pohled mých svěřenců...

V současné době máme k dispozici nemovitost – bývalý statek s dostatkem prostoru, který byl pořízen právě za účelem zřízení zmíněného kočičího ráje, kde se snažím mj. zřídit pohodový azyl pro kočky, které by jinak byly odkázány na potulný život bez domova. V tomto bodě bych ráda dodala, ano, je to především o financích, a ti, kteří se domnívají, že nevím, co s nimi (neboť zmínka o nemovitosti dělá divy, ač málokdo tuší, co vše získání předcházelo a jaké okolnosti se vším souvisí, a že po vyčerpání veškerých možných i nemožných možností budu ještě dlouho řešit neřešitelné), bych ráda požádala o poněkud jiný úhel pohledu, než je v kraji zvykem (bohužel, hovoří ze mne vlastní zkušenost a mnohdy skutečně zírám, co v těch našich mozkovnách dokáže uzrát), neboť neinvestovat po vlastním svobodném rozhodnutí do tak „bezvýznamných a neperspektivních“ záležitostí, jakými byly a jsou nezbytné výdaje na veterinární léčby, provozní režii, náklady na péči o zvířata, která neprodukují žádný využitelný artikl ve smyslu „zvíře patří na pekáč“, žiji si zcela bezstarostně a užívám sociálních jistot jako mnozí z již výše zmíněných.

V současné době pečuji o 18 šelmiček ve věku od jednoho měsíce po 13 let, z nichž kromě dvou šťastlivců všechny poznaly samotu, opuštěnost, hlad, bolest a v neposlední řadě i lidskou krutost, a mým cílem je poskytnout domov mnoha dalším chlupatcům.

Ano, my lidé velice rádi a často mluvíme, diskutujeme, kritizujeme, polemizujeme, pokyvujeme soucitně hlavou, odsuzujeme vše jiné a nám nepochopitelné, ale jen neradi nazýváme věci pravými jmény, a o co více hlasitě litujeme a líbivě slzíme, o to méně jsme ochotni přinášet skutečné oběti.

Závěrem si dovolím podotknout, že daná problematika se svým způsobem týká nás všech.

V této souvislosti bych ráda zmínila, že kočky rozhodně nejsou pouze nástrojem na chytání myší, jak jsou pojímány „po vesnicku“, a že ani jejich role milé společnice v mnohých domácnostech zdaleka neobsáhne vše, co kočka může nám lidem nabídnout, proto si dovolím následně připojit malý úvod do „léčby kočkou“, čili felinoterapie. A věřte, že nejen speciálně vyšlechtěná plemena dokáží rozdávat léčivou energii. Dokonce se odvážím tvrdit, že právě kočka, která ví o životě své, vykazuje mnohem více empatie a pochopení pro naše lidská trápení.

Základem felinoterapie je využití vrozeného daru empatie, intuice a léčivé energie kočky schopné odnímat bolest a utrpení, schopnost navozovat duševní harmonii a napomáhat najít ztracenou životní rovnováhu, vytvářet nový smysl života potřebným, odnímat pocit osamění, zklamání, opuštěnosti, vytvářet pocit jistoty a bezpečí. Mnohdy právě zodpovědnost za blízkého milovaného tvora drží seniory při životě.

Oblast psychická je s oblastí fyzickou velmi úzce spojena. Nemocný, handicapovaný či starý člověk se cítí vyhoštěn z lidské společnosti, mnohdy ztrácí smysl života či dokonce chuť žít, zvláště, pokud je mu tzv. zdravou aktivní společností dáváno najevo, že již není adekvátně výkonný, bystrý, schopný, žádoucí ... Následně se uzavírá do sebe, přestává komunikovat s okolím, navazování kontaktů mu činí čím dál větší potíže. Přitom vnitřně o to více touží po přijetí, vnímá samotu a bolest mnohem intenzivněji než člověk zdravý či v produktivním věku.

Postižený, bezmocný či starý člověk touží být přijímán bez podmínek, touží po sounáležitosti a pocitu blízkosti, fyzickém i verbálním kontaktu s živým tvorem. Potřebuje se cítit potřebný a žít plnohodnotným životem i za dané situace. Skutečné lidské kvality nelze vyčíslit věkem či momentálním zdravotním stavem.

Kočka má v těchto situacích dvojí význam. Jednak umožní vytvořit náhradní citovou vazbu, mnohdy velice silnou, lze hovořit až o propojení lidské a zvířecí duše na velmi pevných základech. Prostřednictvím zvířete je postiženému či starému člověku zároveň umožněno lépe komunikovat s okolím, zvíře může hrát roli jakéhosi prostředníka při opětovném navazování kontaktů a sžívání se s okolním světem, dává oslabené bytosti pocit zodpovědnosti za své zvíře, který je velmi silnou motivací žít.

Felinoterapie je v ČR takřka neznámým, většinou opomíjeným pojmem, vytlačovaným do pozadí známější a náročnější hipo - a především canisterapií. Jistě, psi jsou nejčastějšími pomocníky člověka, přínos asistenčních, vodicích a signálních psů je značný, velmi záslužný a obdivuhodný, zaslouží si tedy právem podstatnou podporu a prezentaci.

Kočka nemůže poskytnout člověku pomoc takového formátu jako tito psi. Ale, ruku na srdce, to od ní ani neočekáváme ... Požadujeme od ní (a dostáváme) mnohem více citu, něhy, duševní harmonie a lásky...

Léčebné působení kočky může probíhat i v omezeném prostoru, kočka nevyžaduje pravidelné venčení, výcvik, fyzickou spoluúčast. Kočka si vystačí, postará se o sebe sama a přitom dokáže vyzařovat velice silnou pozitivní energii. Je tedy ideálním „terapeutem“ a společníkem pro osoby s omezenou hybností, kam patří jak tělesně postižení, tak většina seniorů, kteří nevyžadují přímé služby vodicích či asistenčních psů, přesto jim prospívá společnost zvířecího miláčka. Nelze totiž opomíjet jisté kočičí mystično, již odpradávna obdivované, přijímané i zatracované, ale stále všudypřítomné ...

Kočky si vytvářejí vlastní názor na člověka již při prvním kontaktu. Tento moment je mnohdy rozhodujícím pro další soužití. Pokud ovšem kočka člověka přijme do svého teritoria, jde o vztah velmi silný, rovnocenný, který rozhodně není dopřán všem.

Přejme si tedy vzájemné pochopení, důvěru, citlivou komunikaci. Ano, s kočkami lze komunikovat stejně tak, jako se sobě rovnými blízkými bytostmi. Jde jen o to, umět navázat vzájemný hlubší kontakt, čitelný pouhým pohledem. Vzájemné spojení dvou odlišných, a přesto tolik podobných světů by nemělo zůstat opomíjeno a nedoceněno. Ráda bych závěrem konstatovala, že felinoterapii zmiňuji z důvodu, že moji srdeční záležitostí jsou právě kočky. Ale zároveň dodávám, že velice prospěšná a záslužná je přítomnost jakéhokoliv zvířete, i kdyby se mělo jednat o fretku, králíka, křečka, papouška či rybičky v akváriu. Skutečnost, že léčebná terapie jiných němých tváří nebyla dosud definována a pojmenována, nic nemění na její existenci a přínosné podstatě.


Život si cestu vždycky najde – dejme mu tedy šanci.


Po dlouhých letech tedy vystupuji z anonymity a hledám zároveň nové partnery, sponzory a spřízněné duše pro podporu mých (nejen) kočičích záměrů a cílů, jelikož při hledání kvality nutno poznat kvantitu.

Ony totiž ty naše šelmičky, ač jsou to bytosti velice krásné a inteligentní, samy o pomoc požádat nedokážou.

Ony totiž citlivé lidské duše se samy do popředí drát neumí.

Ono totiž spojení těchto dvou světů je nesmírně obohacující, a vzniká tak pouto nejsilnější.


Mezi moji další prioritu a prozatím velký sen patří záchrana a chov ohrožených druhů zvířat – jak jinak, především kočkovitých šelem, mezi něž patří např. kočka divoká, ocelot, serval, rys karakal apod. Tato krásná a ušlechtilá zvířata si rozhodně nezaslouží osud, který je mnohdy čeká, není nic horšího než stát se pouhým zbožím v rukou tvora jménem Člověk, jehož cílem je zisk a sláva ...

Ráda bych Vám závěrem poděkovala za pozornost, a pokud se cítíte jakkoliv osloveni, bude mi ctí případná další komunikace s Vámi. Těším se na další kontakt jak písemně, emailem či telefonicky, popřípadě po dohodě i osobně.

On skutečně život není tak černobílý, jak se nám může zdát ...

A přitom stačí tak málo – otevřít oči a vnímat všechny jeho barvy ...


Kontakt: AGATA GREY tel. 774 079 337

email: Felix.Grey@email.cz

Více: www.felixgrey.info

Dovoluji si všechny rozumné lidi schopné vnímat i srdcem pozvat na naše webové stránky, kde se o nás, o našich kočičích obyvatelích a našich plánech dozvědí o něco více.

Případné zájemce jakkoliv nás podpořit po předchozí dohodě ráda uvítám osobně, neboť jsem názoru, že je potřeba nejprve se přesvědčit na vlastní oči a až poté konat závěry ...

Zároveň předem děkuji všem, kteří se rozhodnou nám pomoci, neboť z malých kapek sestává každý oceán, a i zdánlivě zanedbatelný příspěvek, hmotná výpomoc či zaslání drobné finanční částky posune spokojený kočičí život o něco dále ...

Případným dárcům na náš účet FELIX GREY o.s., 1002015761/0400, Živnobanka, samozřejmě na požádání rádi vystavíme potvrzení o přijetí finančního daru za účelem odpisu z daní.

Pomoci můžete i zasláním sms – více na našich webových stránkách www.felixgrey.info.
Obsah se nahrává...


Sdílejte!  |  O sdílení
Sdílet přes e-mail Sdílet na Facebooku Odeslat pomocí Facebook Messengeru Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+





43 komentářů

Omlouváme se, ale tato diskuse byla ukončena, není možné přidat další komentář.

Filip
KocouřákFilip  Datum29. ledna 2007 0:00

Stanovisko vyžádané paní A. Grey (Aga) k této diskusi najdete v úvodníku 29. ledna 2007.

Aga
KocouřákAga  Datum24. ledna 2007 12:51

Btw - Filipe, a proč jste diskuzi již nezavřel ? I vám vyhovuje tahle žumpa plná křivých obvinění a nepodložených lží ? Celá causa byla již předána kam náleží - ohledně IP vás vyrozumí Policie, kdybych se měla skutečně vzrušovat u kdejakého Ann-Anny, nevyjdu ze vzrůša - skutečně se diví, že si necháte z webu dělat prádelnu špíny, ale to je skutečně jen vaše věc...

Aga
KocouřákAga  Datum24. ledna 2007 12:47

;-)))
A o tom, jak web Modrý kocouř ochotně napomáhá trestné činnosti bude paní Aga s úsměvem publikovat v jiných médiích ;-)))

Filip
KocouřákFilip  Datum24. ledna 2007 10:47

Ann: Slovo "dárcovské (sms)" jsem v článku vymazal.

Ann-Anna
KocouřákAnn-Anna  Datum24. ledna 2007 10:42

I já děkuji za upřesnění původu komentářů.Vše to vysvětluje podstatu sporu a vysvětlení paní Agy je úsměvné, ale to již nebudu komentovat.Chtěla bych Vás spíše jen požádat o jednu laskavost o kterou se snažím už od prvního příspěvku, prosím o opravení věty v záveru článku o dárcovské sms to je vše.
O dobrovolnících a všem ostatním ať si každý udělá obrázek sám.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: ann (23. listopadu 2006 16:52), Ann (28. listopadu 2006 21:27), ann (3. prosince 2006 21:23), Ann (7. prosince 2006 19:56), Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Ann (31. prosince 2006 14:24), Ann (8. ledna 2007 17:29), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann (20. ledna 2007 23:05), Ann (23. ledna 2007 9:18)

Filip
KocouřákFilip  Datum24. ledna 2007 7:12

Aga: Můžete házet špínu na Kocouře, dobře, já se ale stejně vůči Vám nezachovám, není to můj styl. Když diskuse začala otázkou na Vás, dokonce jsem uvažoval, že Vám napíšu, jestli byste prosím mohla reagovat. Nechci totiž, aby zde byl nějaký názor jedné strany bez možnosti té druhé bránit se. Vše se zdánlivě uspokojivě vysvětlilo... Vaši „dobrovolníci se začali vyjadřovat, často vše tady shazovat (Petra), nikdo z nich ale neuvedl, že „je Vaším dobrovolníkem“, obhajují Vás jakoby zvenku, což alespoň podle mě celé záležitosti nepřidává na důvěryhodnosti (zajímavé je v tomto ohledu vyjádření „dobrovolníka Mirka“ ze dne 8. 12. 2006, kde Ann obviňuje, že si plete IP adresu s e-mailem. Nikdo ale v té době a ani dnes IP adresu kohokoliv znát nemůže, nikde zveřejněna není – zajímavé, jako by se Mirek bál?). V posledním příspěvku házíte špínu ještě na někoho, kdo se do této diskuse alespoň otevřeně nijak nezapojil. Tímto Vás žádám: přestaňte využívat Modrého kocouře pro propagaci svých aktivit a hlavně pro boj s kýmkoliv, s kým se neshodnete. Toto samozřejmě neplatí jen pro paní Agu, ale obecně. Přestaňte zde prosím kohokoliv jen tak na základě svých zákulisních informací napadat, toto místo je pro diskusi, otázky a odpovědi. Bude-li tato diskuse pokračovat v podobném duchu jako dosud, budu nucen ji zavřít. Děkuji za pochopení.

Aga
KocouřákAga  Datum23. ledna 2007 23:58

Dík za zveřejnění IP - skutečně nebráním svým dobrovolníkům používat můj počítač ke sdělení názoru. Ale těší mne, že je zde i prokazatelný důkaz o aktivitě pana Handloviče - stačí zadat http://web.telecom.cz/karelhandlovic/

a máme jeho hobby jako na dlani ;-))

Věřte, že já se skutečně kdejakým ubožákem zabývat nehodlám.
Od toho jsou jiné instituce.
Z mé strany je tato diskuse uzavřená.
Zda moderátoři zde mají v popisu práce umožňovat virtuálním hrdinům poškozování jména organizace, toť věc druhá - nicméně, skutečně vřele doporučuji fakta nejprve míti podložená, poté je zkreslovat. A zda web Modrý kocouř místo kočičí tématiky přechází raději na veřejnou prádelnu lží a křivých obvinění, se mi může maximálně hodit jako téma na vtipný fejetonek na jiná média ;-)) To již není vizitka má, ale vizitka provozovatelů webu a je jen a pouze na nich, jak s prostorech zde naloží.
Mňau mňau ;-))

Aga
KocouřákAga  Datum23. ledna 2007 11:38

Btw-pokud máte pochybnosti o těch milionech,co veřejnost posílá na pomoc kočkám a kterými paní Aga místo nebohých kočiček zahrnuje člověka s rakovinou, zašlete stížnost na patřičné úřady a neobtěžujte ostatní. Pokud má nějaká veřejnost pochybnosti, může zvednout zadek, vše jak zde zmiňuje April by zvládl i podprůměrný invalida, nemyslíte ?

Lída
KocouřákLída  Datum23. ledna 2007 11:22

Pozor, ta slova o zviditelnovaní přes paní Ivetu jsou žalovatelná ! A věřte, že paní Iveta je svéprávná ! To jen na okraj. Jinak, jako moderátorce vám musí připadat tahle doskuse, v níž si v podstatě celou dobu jeden zoufalec,který o pdostatě věcí neví ani zbla, hojí mindr, naprosto trapná a zbytečná, ne?
Jediný komu to zvyšuje popularitu je skutečně Aga,


Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

April
KocouřákApril  Datum23. ledna 2007 9:50

Ann, nehodlám slovíčkařit, reagovala jsem na !všechny diskutující!, nejen na Vás! Ano, komentáře na veřejné forum patří, na tom nic špatného není, nicméně pokud mluvíte o prezentování myšlenek, tak ty myšlenky mají být k věci, má se diskutovat o nastoleném tématu a ne probírat robertky, IQ, či blondýny, či neustále dokolečka rozdmýchávat individuální spory ... to totiž k ničemu nevede, neustálé napadání, rejpání a urážení se (v tom je "výhoda" anonymního internetu), a jak jsem zmínila, tyhle žabomyší války poškodí pouze kočky.
Za 30 příspěvků se vůbec nic nevysvětlilo ... proto myslím, že pokud kdokoliv, vč. Vás Ann, má pochybnosti, tak ať ke zřizovatelce zajede, zdokumentuje situaci, napíše článek ... jinak je to všechno opravdu jen virtuální tlachání.
Bohužel, číst to musím, jsem moderátorka na Modrém Kocouřovi - proto si myslím, že mám nárok vyjádřit se k nevhodné diskuzi, kam bohužel, některé příspěvky sklouzly.

Ann
KocouřákAnn  Datum23. ledna 2007 9:18

Pěkný den,
tak nejprve bych ráda reagovala na příspěvěk paní Lídy.Abych napsala pravdu tak jsem si Váš příspěvěk přečetla několikrát než mi došla podstata věci. Je vidět, že asi znáte Agu dobře a také víte vše o jejích aktivitách.Máte pravdu, že mi asi neodpoví osobně, ale přeci jen od ní skoro vždy odpověď dostanu i když se pokaždé jmenuje nějak jinak, je to holt zkušená autorka a korektorka na volné noze.Vím i o tom, že se snaží zviditelnit pomocí pro paní Ivetu.Vy píšete, že finance od paní Agy směřují na pomoc nemocné paní, ale to by vypadala na to, že peníze ....To sem ale nepatří.Nad tím by se měla zamyslet spíše veřejnost, která přispěje finančně na pomoc kočkám, kam se následně jejich peníze dostanou.
Také bych si dovolila reagovat na příspěvek April.
Já osobně si myslím, že veřejné forum je k tomu aby se na něm prezentovala myšlenka a názor pisatele k danému tématu případně se reagovalo na komentáře a tak nevidím ve svém psaní nic špatného.Nehledě na tom, že se nevyjadřuji nijak vulgárně či dokonce urážlivě. Jestli Vám mé komentáře připadají jako " trapné virtuální komentáře " tak je přece nemusíte číst.Opět chci podotknout, že jsem se jen od začátku snažila pouze upozornit na chybu ve článku ohledně dárcovské SMS a to vše co tu následuje je jen pouhá reakce na reakci.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

April
KocouřákApril  Datum22. ledna 2007 17:37

Ano, život není o trapných virtuálních komentářích, což ale platí pro všechny zúčastněné. Proto Vás opět prosím (všechny diskutující!), pokud se neumíte k tématu bavit v rámci slušného chování, vyjadřování a vzájemné úcty, jak se na diskuzi na úrovni sluší a patří, tak raději nediskutujte!
Kdokoliv má jakékoliv pochyby, ať zvedne zadek, a zajede se na zmiňované zařízení podívat, příp. ať kontaktuje přímo zřizovatelku na jejích mailech. Ale řešit dohady na veřejném foru touto metodou k ničemu nevede.
Všichni zúčastnění jste se zde projevili natolik, že každý alespoň rozumný člověk si udělá z Vašich projevů na péči o kočky vlastní názor, bohužel, tratit na tom budou jen a jen právě ty kočky, ve !všech! útulkových a azylových zařízeních!

Janča
KocouřákJanča  Datum22. ledna 2007 16:22

Tak vy už máte 11 let robertka?No ten musí vypadat-nechtělo by to výměnu?

Lída
KocouřákLída  Datum22. ledna 2007 14:11

Bohužel, paní Aga vám zřejmě komentář osobně neposkytne, jelikož jí podobné tlachy nezajímají. Právě pomáhá přežít úplně cizí ženě s rakovinou, takže finance směřuje mj. i k ní. Pokud ovšem i s tímhle máte problém, prosím. Ale přesto vám doporučuji denně děkovat bohu, že vás tahle virtuální onanie uspokojuje. Pokud vás ovšem Aga tak zajímá, sledujte v dohledné době tisk a média. Zpráva se jistě objeví i na jejím webu. Poté se vám jistě podaří zironizovat i hodnotu lidského života. On totiž život skutečně není jen o kočkách a voliérách, natož o trapných zamindrákovaných anonymních komentářích. Život je běh na dlouhoutrať - pokud vám je ovšem běžet umožněno.


Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Ann
KocouřákAnn  Datum20. ledna 2007 23:05

Nedá mi to a musím reagovat na paní janu, já jednoho již mám 11 let. Máte pravdu, že za 50 korun žádného živého nepořídím, ale bohužel ani umělého a to z toho důvodu, že jsem těch 50 kč již odeslala. Jen mě potěšil Váš přístup k věci.Zase jste mi vrátila víru v dobré a rozumné lidi.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

jana
Kocouřákjana  Datum20. ledna 2007 20:00

Anno najděte si konečně nějakého chlapa, aby z Vás vyhnal tu zapšklou starou pannu!!!! Anebo si za svých 50 korun kupte Robertka(chlapa byste za to sehnala jen ztěží)!!!!
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Dagmar (15. prosince 2006 21:53)

Anna
KocouřákAnna  Datum20. ledna 2007 17:09

Dobrý den,tak jsem si přečetla krásně dojemný příběh o třech opuštěných kočičkách, kterých se z dobrého srdce ujala paní Agáta. Udělala jim krásnou voliéru kam je dala a bude je krmit dokud si u ní nezvyknou. Šlechetné strde opravdu paní Aga má, to se jí nedá odepřít! A dokonce k ní ta koťata přicestovala ž ze vzdálenosti 300 km. Jen mě tak napadá jestli jejich ubytování nebude na úkor nějaké jiné nemocné kočky nebo jestli neodčerpají nějaké prostředy na vybudování kočičího domova? Já jsem si myslela, že má paní Aga nedostatek financí, ale opak je asi pravdou. No počkám si na komentář paní Agy třeba nám to sama vysvětlí a nebo je to jen tah jak mít zase o 3 kočky více ve stavu? Jo a ještě jedna faktická poznámka, pročítala jsem si stránky darovatelů koček a oni mají opravdu pěkné stránky a ještě lepší srdce. Na jejich stránkách jsem se dočetla i konkrétní jména sponzorů a dárců a poděkování všem, ale na stránkách paní Agy kde nic tu nic.Sama jsem jí poslala sms v hodnotě 50,- to když ještě měla v provozu stránky felixgrey. Nečekám žádný vděk proto jsem to nedělala, ale věřím že jsem nebyla sama a alespoň nějaké DÍKY by neškodilo paní Ago a ne jen kvokat a urážet ostatní.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: ann (23. listopadu 2006 16:52), Ann (28. listopadu 2006 21:27), ann (3. prosince 2006 21:23), Ann (7. prosince 2006 19:56), Ann (31. prosince 2006 14:24), Ann (8. ledna 2007 17:29), Ann (20. ledna 2007 23:05), Ann (23. ledna 2007 9:18), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Aga
KocouřákAga  Datum8. ledna 2007 23:28

Tak tohle tady dlouho nebylo !!! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pokud si chce někdo něco skutečně ujasnit, má možnost objednat se na exkurzi přímo na "místo činu". V opačném případě jen rozšiřuje Klub virtuálních komiků ;-))

Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38)

Ann
KocouřákAnn  Datum8. ledna 2007 17:29

Paní Lenko, já jsem si zadala do vyhledávače felix grey a vyběhla mi stránka kde byl uveden pan Karel jako webmaster.Stránka je sice v rekonstrukci, ale i tak jsem získala jeho e-mail, informace@gawab.com. Napsala jsem mu a on mi zaslal odkaz na již zmíněné stránky.Některé věci tam uvedené jsou přístupné pouze po zadání hesla, ale i to mi pan Karel zaslal.Zkuste mu napsat a věřím, že budete mít také úspěch.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Lenka
KocouřákLenka  Datum1. ledna 2007 12:13

Jak mohu najít zmíněné stránky pana Karla, abych si něco zde napsaného alespoň trochu ujasnila?

Ann
KocouřákAnn  Datum31. prosince 2006 14:24

Milá paní Ago,
já jsem se jen snažila upozornit na chybu, kterou jste tu udělala.Viz můj první vstup.Poté mě překvapila Vaše reakce a tak jsem se začala trošku pídit po tom kdo vlastně jste a jen jsem zírala.Ale to sem nepatří, stačí se podívat na stránky pana Karla tam je vše podrobně a názorně vysvětleno.Vy zde píšete že o Vás lžu a napadám Vás.Přečetla jsem si své příspěvky a nikde jsem nic podobného nenašla.Teď mě jen tak napadá jestli nejste náhodou tak trochu schizofrenní Vy.Pořád zde o někom hovoříte, ale abych se přiznala tak netuším o kom a jistě nejsem sama.
Je ale pravdou, že tím co tady a ne jen tady předvádíte spíše spoustu lidí odrazujete.Měla by jste se nad sebou zamyslet a něco se sebou v Novém Roce 2007 udělat!
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Aga
KocouřákAga  Datum19. prosince 2006 14:47

Filipe, já nenapadám "vás ostatní" - ale konkrétní osobu, která ač nezná podstatu, tak vede svůj marný schizofrenní boj, aniž může své lži čímkoliv podložit. Pokud někdo koná dobro kdesi tamsi, klobouk dolů. A věřte, že tzv.virtuální odpuzující dojem mne nechává zcela v klidu. Ono totiž nejde o odpuzující dojem projektu, ale pouhou trapnou a komickou osobní zášť jedné konkrétní osoby. On kočičí ráj též není mým jediným projektem a rozhodně nestagnuji pouze u koček / ty jsou spíše srdeční záležitost / ale jsem názoru, že lépe nejdříve realizovat, poté o tom tlachat. A že své okolí přísně selektuji - všem doporučuji totéž. Pak se lze lépe vyvarovat "vší v kožichu", a o to více si vážit skutečných "lidí", kteří více konají, méně polemizují.
Takže i nadále zůstávám u svých postojů.
Na převlékání kabátků zde máme jiné.
Tuto diskusi nadále považuji za bezpředmětnou.
Hezký den


Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38)

Filip
KocouřákFilip  Datum19. prosince 2006 10:08

Aga: Už jsem s Vámi začínal souhlasit... než jsem přečetl poslední větu. Možná pochybnosti a odpuzující dojem (přesně takový pocit teď mám) u Vašeho projektu vyvolává právě to, jak osočujete lidi, kteří podle Vás nemají co nabídnout, nebo nepomáhají (kočkám). Není to z Vaší strany to samé, co právě napadáte? Jak víte, že někdo z "nás ostatních" nepřispívá třeba na boj proti rakovině nebo na očkování dětí v Africe? Je to snad něco horšího a méně záslužného než děláte Vy??? Možná to chce trochu nadhledu a vidět věci z odstupu... I kdyby byl kočičí ráj správný projekt (a to já od počítače opravdu nevím), tímto postojem mu rozhodně nepomáháte.

Aga
KocouřákAga  Datum18. prosince 2006 23:26

Moje řeč - všem, kdož měli či mají pochybnosti ( i Vám, April , jenž jste se téměř přikláněla k virtuálním pochybám ) jsem nabízela osobní exkurzi na "místo činu" - skutečně nikam nevede propírání a osočování, aniž vím,znám a vidím. Btw - většinou takto jednají ti, jenž sami nabídnout nemají co. Všem krásné Vánoce přeje Aga Grey a kočičí ráj.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38)

Filip
KocouřákFilip  Datum18. prosince 2006 13:24

Diskuse skutečně přerostla v něco, co nedává smysl a vůbec se netýká tématu. Internet k podobným vyjádřením svádí, je to jednoduché anonymně sem něco připsat a někoho urazit. Přesto bych rád, kdyby byl Kocouř podobných anonymních a bezobsažných výlevů ušetřen. Děkuji.
(Nevím, jak "kočičí ráj" vypadá a funguje, můžu si něco myslet, ale dokud nevím, o co skutečně jde, nebudu přece jen tak někoho s jiným názorem napadat.)

April
KocouřákApril  Datum18. prosince 2006 12:55

Nechcete si, dámy, to vzájemné osočování nechat na soukromé maily či přímo osobní střet? Řešit zcela anonymně podobné věci pod článkem, kde by se měly se měly objasňovat věci související s provozem zmíněného zařízení, a ne IQ, jatka, s/m pomůcky, kdo koho má na háku, atp. Je to minimálně nevhodné a svědčí to o inteligenci všech zúčastněných, bohužel, v tom negativním slova smyslu.

Petra
KocouřákPetra  Datum18. prosince 2006 12:55

Koho tohle tady zajímá ?
Virtuální plky.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Míša
KocouřákMíša  Datum18. prosince 2006 12:41

Kájo - vedle !
Dagmar není ta TVÁ blondýna, co tě má na háku ;-))
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Anna
KocouřákAnna  Datum16. prosince 2006 9:31

Milá paní , já bych to asi upřesnila: IQ blonďaté tykve.Vaše logika je opravdu moc zajímavá a držím Vám palce aby jste moc často nejezdila okolo jatek. Jistě jste i vegetariánka. A ještě bych se chtěla zeptat zda platí Váš požadavek na nějakého koníka z jatek nebo snaha o koupi ohrožených druhů zvířat? Mimochodem dnes jsem se koukala na nové stránky s/m pomůcek a opravdu jsou super!Mohu všem vřele doporučit!
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: ann (23. listopadu 2006 16:52), Ann (28. listopadu 2006 21:27), ann (3. prosince 2006 21:23), Ann (7. prosince 2006 19:56), Ann (31. prosince 2006 14:24), Ann (8. ledna 2007 17:29), Ann (20. ledna 2007 23:05), Ann (23. ledna 2007 9:18), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Dagmar
KocouřákDagmar  Datum15. prosince 2006 21:53

Milá Ann, máte zřejmě IQ tykve. O nemocnou kočičku nebo jakékoliv zvíře se nejlépe postará ten, který na to nemá a musí peníze shánět jak se dá. Někdy i žebráním. Já jsem si zrovna přivezla z městského útulku kocourka, kterého chtěli utratit jen proto, že není mazlivý! Co dělají s nemocnými kočkami si dovedu jasně představit, přestože na léčení, krmení dostávají peníze od města z našich daní!
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: jana (20. ledna 2007 20:00)

Jozin
KocouřákJozin  Datum15. prosince 2006 13:39

Bohatého Ježíška ;-))
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Anna
KocouřákAnna  Datum13. prosince 2006 15:31

A vy tedy nejste paní Marie? Je zajímavé, že mám několik vulgárních e-mailů od Vás a tam se vydáváte za Marii nebo se raději vůbec nepodepíšete!
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: ann (23. listopadu 2006 16:52), Ann (28. listopadu 2006 21:27), ann (3. prosince 2006 21:23), Ann (7. prosince 2006 19:56), Ann (31. prosince 2006 14:24), Ann (8. ledna 2007 17:29), Ann (20. ledna 2007 23:05), Ann (23. ledna 2007 9:18), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Mirek
KocouřákMirek  Datum8. prosince 2006 12:39

Ann - Karlo, med mi nechutná,u paní Grey prostě bydlím, tedy používám i její PC, ale mail mám založen vlastní, pletete si IP adresu s mailovou adresou. Paní Grey vypomáhám jako dobrovolník, tedy jsem zde již druhý měsíc zdarma ubytován, s tím máte též problém ? Věřte, že paní Grey má mnohem na více, než se zabývat Vaším trapným virtuálním bzučením, což je právě to, co Vám podobní nemohou skousnout.
Co jste dokázali Vy? Kromě anonymního nesmyslného blábolení ?
Nikoliv, necítím potřebu Vám cokoliv vysvětlovat - jen Vám dávám najevo své pohrdání, to je celé. Takže - paní Grey svého dosáhnout umí. A Vám tímto svým jménem přeji, aby Vás ta zloba a zášť nicotného človíčka neroztrhala - upřímně Vás lituji. Sbohem a šátek.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Ann
KocouřákAnn  Datum7. prosince 2006 19:56

Vážený pane, já teď nechápu Vaší reakci a jsem opravdu moc ráda, že jste byl u Paní Grey osobně a tady nám vše vysvětlujete. Jsem opravdu moc ráda a díky Vám. Jen mě trošičku zaráží, že zde uvádíte e-mail , který používá paní Agáta Grey.
Není to náhodou tak, že nám zde opět mažete med okolo úst?
Dnes jsem se koukala na Vaše žebrací stránky a mohu konstatovat pouze jediné, když na to nemáte tak proč to děláte?Proč nepředáte nemocnou kočku tam, kde jí poskytnou řádnou péči?Vaše jednání je opravdu prapodivné a zarážející.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Mirek Chalupa
KocouřákMirek Chalupa  Datum6. prosince 2006 21:42

Ano, April - právě proto je ideální, pokud mám zájem jakkoliv přispět, nejdříve se přesvědčit osobně, místo virtuálního blábolení - ono mezi řádky se pravda neodhalí. Zvláště pokud chce někdo vidět, kam jeho peníze přijdou, vřele doporučuji osobní návštěvu, jako jsem to udělal já.
Problém tkví ovšem v tom, že většina umí jen planě psát, a tím se stává jejich pomoc zcela zbytečná. Mně osobně by naprosto nezajímal odpověď v nějakém diskusním fóru či mailu, já zvedl zadek a jel přímo na místo. Vřele Vám doporučuji nejprve udělat totéž, poté řešit nepřesnosti.

Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

April
KocouřákApril  Datum4. prosince 2006 7:17

Myslím, že je naprosto v pořádku, když lidé, kteří chtějí poslat peníze na charitu (podotýkám jakoukoliv) pokládají otázky a chtějí vědět, kam peníze příjdou, příp. si chtějí udělat jasno v uvedených nepřesnostech. Problém ovšem tkví v tom, pokud se někdo zeptá, nebo naznačí nejistotu, že nedostane konkrétní odpověď.

ann
Kocouřákann  Datum3. prosince 2006 21:23

Vážená paní Petro, já právě řeším kočky, toto dělá špatné jméno všem, nehledě na to že je dárcovská sms chráněným symbolem a jeho používání je i v rozporu se zákonem, já jsem jen chtěla upozornit v dobré víře a nechápu, proč se na mě osočujete.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Petra
KocouřákPetra  Datum2. prosince 2006 18:14

šmarjájozef, tak řešíte kočky nebo blbosti ?
mluvte k věci, aga ať se stará o kočky a ann o sebe, a je klid
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Aga (2. prosince 2006 15:03), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Aga (18. prosince 2006 23:26), Aga (19. prosince 2006 14:47), Aga (8. ledna 2007 23:28), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38), Aga (23. ledna 2007 23:58), Aga (24. ledna 2007 12:47), Aga (24. ledna 2007 12:51)

Aga
KocouřákAga  Datum2. prosince 2006 15:03

Milá paní se na jemu podobné může tak akorát ... milá paní je na malé české blbínky zvyklá a jsou jí tak nějak ananas
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Petra (2. prosince 2006 18:14), Mirek Chalupa (6. prosince 2006 21:42), Mirek (8. prosince 2006 12:39), Jozin (15. prosince 2006 13:39), Míša (18. prosince 2006 12:41), Petra (18. prosince 2006 12:55), Lída (22. ledna 2007 14:11), Lída (23. ledna 2007 11:22), Lída (23. ledna 2007 11:38)

Ann
KocouřákAnn  Datum28. listopadu 2006 21:27

Ale mě se nezdá, že by tento článek psal bývalý webmaser. Nesvádíte to jen na něho? Vždyť toto je Váš článek, asi by jste se měla zamyslet co kde píšete milá paní.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Aga
KocouřákAga  Datum25. listopadu 2006 19:52

Nové webové stránky www.felinogrey.estranky.cz
Opakování pořadu Chcete mě ? s příspěvkem o nás :
čtvrtek 30.11. v 13.40 hodin, pátek 1.12. v 9.45 hodin

Aga
KocouřákAga  Datum25. listopadu 2006 19:50

Ano, bývalý webmaster skutečně uvedl nesprávný výraz formy podpory sms. Inu, jsme jenom lidé ...
http://www.ceskatelevize.cz/program/detail.php?idp=10095746244&day=1164409200&time=10:10&ch=1&searchstring=chcete+m%EC%3F&backaddr=search

ann
Kocouřákann  Datum23. listopadu 2006 16:52

Je zde mylně interpretováno zasílání DMS, na toto nemá o.s. Felix Grey oprávnění.
Z této IP adresy je také napsán příspěvek: Anna (13. prosince 2006 15:31), Anna (16. prosince 2006 9:31), Anna (20. ledna 2007 17:09), Ann-Anna (24. ledna 2007 10:42)

Výše uvedené názory a komentáře nevyjadřují stanovisko Modrého kocouře.cz. Modrý kocouř.cz si vyhrazuje právo příspěvky odporující dobrým mravům, v rozporu se zákony nebo obsahující reklamu smazat.

Reklama

Nejčtenější

1
Moje první ráno v novém domově (67x)
2
RSS kanály (67x)
3
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (59x)
4
Jsme v pořádným svrabu (33x)
5
Naléhavě hledáme dobrovolníka pro pomoc ... (24x)
6
Jak jsme paničku převezli (22x)
7
Veterinární poradna: Péče o kotě - očkování ... (21x)
8
Otázka dne: Vzdali byste se kočky kvůli ... (20x)
9
Skotská klapouchá kočka (20x)

Má Váš kočičák už svou stránku ve Zlaté knize?

Víte, že svému kočičákovi tady můžete vytvořit osobní stránku? Víte, že pak může mít své vlastní kočkoalbum, deníček a další?

Registrujte se!

Registrace není povinná, ale umožní Vám využívat všechny funkce, které Modrý kocouř.cz nabízí - jednoduché vkládání fotek, komentování nebo komunikace s ostatními Kocouřáky.

Reklama

Modrý kocouř.cz (c) 2024

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube

Tyto stránky používají soubory cookies, abychom vám usnadnili a zpříjemnili jejich procházení. Rozumím
Jak cookies používáme?

Top