<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 5. 2010 18:23:53 |
|
|
Tak jsem dneska taky provedla koupi koulodráhy-neodolala jsem a koupila ji normálně v obchodě,sice by mně po netu asi vyšla levněji,ale co by člověk pro kočiny neudělal,že
Kočička s tím blbla celé odpoledne,teď spí jak zabitá,je úplně na kaši.Pinkaly jsme si spolu,pak sama,jen lituju,že mám jen tu základní sadu,až budu něco objednávat třeba na allpetu tak přikoupím nejmíň 4 samostatné díly a rozšíříme,takže všem vřele doporučuju, ta naše se s tím fakt vyblbne..příště zkusíme šustivý tunel, a pak už nic,protože máme zakočkohračkovaný celý byt |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2010 8:57:50 |
|
|
jééé, vy bydlíte u nás doma |
|
|
Odpovědět
|
|
lenka.pit
Založen: 19.12.2009 Příspěvky: 36 Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2010 12:11:44 |
|
|
taky máme koulodráhu a máme i šustivý tunel, ten velký..a je to mazec....lítají v něm jak šílený a kravál je to šílený, ale co, mají zábavu...jinak i u nás to vypadá jak v kočičím lunaparku... |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2010 13:31:20 |
|
|
vetka.M napsal: | jééé, vy bydlíte u nás doma |
A to jsem ještě chtěla koupit druhé škrabadlo, lehátko na topení a hlavně tu keramickou fontánku - nicméně přítel se mně snaží přesvědčit, že to se už do 1+1 fakt narvat nedá..což se ještě uvidí |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2010 17:03:37 |
|
|
Aélinnel napsal: | vetka.M napsal: | jééé, vy bydlíte u nás doma |
že to se už do 1+1 fakt narvat nedá..což se ještě uvidí |
Hehehe, Aélinnel, zvu Vás do Brna a přijďte se s přítelem podívat, co vše se dá narvat do 1+1!!!! Ale zatím tam mám pořád ještě i svoji postel, tak furt dobrý.... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|