Počet koček
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Leemet
|
Předmět: nikdy neříkej nikdy :) Přitlapkováno: 19. 11. 2009 12:53:40 |
|
|
Od doby, co jsem založila toto vlákno se u mnohých počet koček zvýšil:) Tak se také přidám. Z původního stop stavu 5 koček na 30m2 jsme se vyšplhali na 8 starousedlíků a nyní mám ještě dvě koťata přechodně, než si najdou domov. A můžu říct, že nám to klape:) Skoro každý, kdo se ke mě chystá na návštěvu, čeká smrad, bordel a hlavně kočku kam se podívá. Nakonec mě vždycky potěší reakce: "A víš, že jsem si myslel, že to bude horší... a kde jsou vlastně všechny kočky? " |
|
|
Odpovědět
|
|
Jizi
|
Předmět: Re: nikdy neříkej nikdy :) Přitlapkováno: 19. 11. 2009 13:29:35 |
|
|
Leemet napsal: | . Z původního stop stavu 5 koček na 30m2 jsme se vyšplhali na 8 starousedlíků a nyní mám ještě dvě koťata přechodně, než si najdou domov. A můžu říct, že nám to klape:) |
Tak to je super
My máme teď na 50m2 ve 2+kk tří a půl letého kocourka a čtyřměsíční kočičku - pokoj je zarovnaný škrábadly, pomalu tu začínáme vypadat jako zverimex Další rozrůstání smečky zatím v plánu není - ale uvidíme _________________ J & T & M & Chester |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2009 22:40:22 |
|
|
Zdravím, tam zatím máme stav 50 m2 a jednu kocourku.Ale budeme se stěhovat do véélkého,hodně velkého domu,a přítel žije v domnění že 1 kočka je stopstav-to je barbar!Já považuju i ve velkém domě za úplný stop stav 5 koček,čtyři možná líp,aby měl pracující člověk na všechny času stejně;)
Ale fakt,nedělám na netu nic jiného než luštím po BRI point koťatech a modlím se aby už nastala doba stěhování:-D
Čest paní(slečne) která je na 30 m2 s osmi kočkami-zírám!:-O
I když jsem kočkomil největší,tohle bych asi nedala...
Aélinnel
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3