<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ovecka
|
Předmět: Odmítají pelíšek Přitlapkováno: 23. 1. 2008 10:48:44 |
|
|
Babiččiny kočičky (kočka a kocour) dostali nový pelíšek. Nejdřív si na něj rychle zvykli a často tam odpočívali. Ale po cca 2 týdnech ho začali odmítat. Nechtějí v něm být, a i když je tam dáme, hned chtějí pryč.
Kočička měla před tím jiný, doma vyrobený pelíšek a bylo to stejné. Nejdřív tam byla takřka pořád, pak z ničeho nic ho začala odmítat a z daleka obcházet.
Čím to může být? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
ovecka
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 1. 2008 11:09:56 |
|
|
Dík za odpověď.
Nějak moc se tím netrápíme. Babička se už smířila s tím, že kočičky jsou nejraději na křesle, nebo na stoličce u kuchyně (aby jim náhodou neuniklo nějaké jídlo ). Ale stejně mě zajímá, proč je tomu tak. Nejdřív se tam rozvalovali pořád a pak vůbec ne.
Jo, a ten první pelíšek, co měla kočička - jak ho začala odmítat, našla si jiné místo. Když jí tam pelíšek přemístili, ležela vždycky vedle, radši na holé zemi. (jinak má teplo ráda) |
|
|
Odpovědět
|
|
Moni
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 1. 2008 11:42:27 |
|
|
S pelíškem jsme dopadli podobně. Naše čičnka k němu má nepřekonatelný odpor. Tak jsme ho nakonec dali tam, kam kočička nesmí a máme jistotu, že tam nepoleze. |
|
|
Odpovědět
|
|
Frantiska
Založen: 06.12.2007 Příspěvky: 97 Bydliště: Praha 4 / Uherske Hradiste
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 1. 2008 13:34:30 |
|
|
nase kotata spi v byte asi na 20 mistech, proto jsem nekupovala ani pelisek jen maji vsude polstarky na spani |
|
|
Odpovědět
|
|
pewis
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 1. 2008 15:45:27 |
|
|
Asi je to všude dost podobné - čím dražší pelíšek, tím větší odpor k němu kocouř má V našem případě se to týká i hraček a škrabadla - vše,co je zakoupeno, tvrdošíjně odmítá. Vše, co je hnusné,staré, ošuntělé a připravené na vyhození tam se naše Ebinka vyskytuje a hraje si. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 2. 2008 17:36:54 |
|
|
Dobrý den, naši kocouři také čas od času odmítají své pelíšky, ale mám vyzkoušeno, že když je vyperu tak jsou zase v oblibě. |
|
|
Odpovědět
|
|
Itchy
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 5. 2008 2:25:49 |
|
|
Náš 3 letýkocour/je to nalezenec-máme ho necelý rok/ ,odmítal od začátku spát v pelíšku.Koupila jsem mu odpočívadlo s pelíškem a škrabadlem..nic.Pak jsem mu koupila krásný,větší pelíšek...Jen si ho očuchal a zase nic.Od prvního dne spí s námi v posteli,buď u nohou,nebo mezi námi,nebo za hlavou nebo se přitulí podél mého nebo přítelova těla,položí si tlapky na nás a chrní.
A někdy si zaleze do obýváku a tam se vyvalí do křesla.
Vím,že tato reakce už není podle data moc aktuální,ale píši to i kvůli ostatním,kteří by tohle řešili......
Pelíšky dále stojí prázdné v předsíni a jsem ráda...Není totiž nic krásnějšího,než usínat a cítit teplo toho malého tvorečka a slyšet jak vrní a odfukuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 5. 2008 5:30:28 |
|
|
Naše Betty dostala krásný látkový domeček když jsme si ji přivezli jako koťátko. Spala v něm pořád, v noci i přes den. Ale asi za měsíc si postupně nacházela jiná místa ( na okně-má tam měkou deku, na poličce původně na kytky-má tam polštářek, s námi v posteli atd.) a pelíšek zůstal opuštěný. Spí všude možně jenom né v pelíšku. Pod krbem máme velký proutěný kšík s dřevem. Tam se nastěhovala a spala na dřevě. Tak jsem dřevo vyndala, košík vyčistila, dala tam plštářek, no a už tam nechodí. Tak tam zase vrátím dřevo. Kočky jsou prostě své a jsou tam, kde se jim to zamlouvá. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
Itchy
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 5. 2008 13:03:57 |
|
|
Přesně tak,Betty.
My lidé bychom taky nechodili spát tam,kde by nám to někdo určil.Třeba pod stůl
To ten náš si jednou v noci vybral jako pelíšek krabici od bot,která byla připravená na vyhození..Na tom není nic divného,ale spíš mně rozesmívá to,že on jak je velký,váží skoro 6kg,tak se to té krabice sice nějak vměstnal,ale ta po nějaké chvíli rupla a byla z toho spíš papundeklová dečka |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 5. 2008 20:30:12 |
|
|
Naše příšerka spává v kbelíku na podlahu, co je v koupelně Hezky si tam hoví i s tím hadrem A poslední dva dny se jí nějak zalíbilo v koši na papír Jinak má svá oblíbená místa - u přítele ve skříni, na sedačce, pod stolem na židli, na škrabadle Nějaké speciální pelíšky jsme nikdy neřešili |
|
|
Odpovědět
|
|
|