Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

varování Šejdr

Fórum: Veterináři

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
Adélka



Založen: 29.08.2007
Příspěvky: 16

Předmět: varování Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 1. 9. 2007 9:16:58
Odpovědět s citátem

Chtěla bych se podělit o smutnou zkušenost s pražskou Veterinární klinikou Libuš nebo jak se říká prostě na Šejdru.

Je pravda, že už je to několik let zpátky, co se nám to přihodilo a že je možné, že se mezitím úroveň tohoto zařízení zvedla, přesto už bych tam se svou kočičkou nikdy nešla. Jednoho dne minda začala být malátná a jakoby mimo, bohužel byla zrovna sobota večer a nebylo kam jinam jít než do Libuše, kde mají non stop provoz. Dorazili jsme na místo a mou kočku tehdy postihl přímo v čekárně její první epileptický záchvat. Na nic jsem nečekala a vtrhla do ordinace. Musím uznat, že v ten moment byl přítomný lékař ochotný, odešel od právě rozdělané práce a ihned píchl mé kočičce diazepam. Jak se tam tak radili, usoudili, že by byla vhodná hospitalizace a provedení vyšetření. Tak jsem tam svého miláčka nechala s dobrým pocitem, že je o ní postaráno a nemůže se nic stát. Další den se konala umisťovací výstava Pražského spolku ochránců zvířat. Hned jsem tam všem vyprávěla události posledního dne, ale jakmile jsem prozradila, jaké zařízení jsem pro léčbu zvolila, všichni se zděsili. Jedna z dam ochotně s námi nasedla do auta a jeli jsme pro zvířátko. V jakém stavu mi ji předali, bych nikomu nepřála vidět. Kočička ležela rozpláclá ve vlastní moči, naprosto mimo sebe, což bych pochopila vzhledem k léčbě sedativy. Tvrdili mi ale, že jí ani nemohli nabrat krev, protože byla agresivní. Po injekcích diazepamu měla ovšem do agresivity hodně hodně daleko. Nechat ji tam ležet bez základní hygienické péče mi přišlo naprosto příšerné. Klinika si za den hospitalizace v podstatě bez nutných úkonů naúčtovala 6000 Kč. Ihned jsme milého pacienta z Libuše odvezli a nechali si doporučit jinou veterinářku, která u kočky aspoň zajistila výživu a celkovou péči. Odborné věci jsme pak řešili na brněnské klinice Jaggy, kterou můžu komukoliv s klidným svědomím doporučit po stránce odbornosti, vybavenosti a přístupu k pacientům.

Nedalo mi to a i dnes po těch letech jsem zabrousila na net a zjistila jsem, že s podobnou zkušeností zdaleka nejsem jediná. Je možné, že někdo bude mít s klinikou na Šejdru zkušenosti dobré, pro mě a mou micku je to vzpomínka spíš bolestná. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
rumena



Založen: 11.01.2008
Příspěvky: 4
Bydliště: praha

Předmět: Re: varování Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 11. 1. 2008 13:43:42
Odpovědět s citátem

já mám bohužel s veterinou Praha 4 šejdr stejné zkušenosti, bohužel taky se záchvaty podobnými epilepsii, je to již 3 roky ale opravdu tam již nepojedu, ještě dneska mám hrůzu jak byli laxní v přístupu k léčbě ....................
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
bobtail



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 64
Bydliště: Vestec, Praha Západ

Předmět: Re: varování Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 12. 1. 2008 22:42:23
Odpovědět s citátem

Na tuto kliniku jsme se také poprvé dostali s naší kočičkou Lucinkou která už bohužel není mezi námi Crying or Very sad , v době kdy měla svůj první epileptický záchvat a také proto, že to bylo v noci. Jelikož jsme bydleli na P-4, byla to nejbližší veterina s non-stop provozem. Tu noc tam byla velice milá doktorka, která kočičce píchla injekci a Lucinka již po několika minutách chodila po ordinaci. To nás přesvědčilo o tom, že tuto veterinu budeme navštěvovat i nadále. Asi po roce se Lucinka nastydla a byla na tom velice špatně, takže nám byla doporučena hospitalizace. Jenže kočička neměla v lásce jiné osoby, než nás, takže hospitalizace jí spíše uškodila, nežli by jí pomohla... Když jsme si pro ni přijeli, také nám bylo řečeno, že jí nemohli ani vyndat kanylu, protože byla agresivní, atd. My jsme je ovšem na tuto skutečnost upozorňovali - známe přeci naši kočku nejlíp a i přes to nám bylo řečeno, že to není problém. Při předávání Lucinka nevypadala o nic lépe, byla vystresovaná a vůbec nám nepřišlo, že by se zlepšila. Hlavní důvod hospitalizace byla dehydratace z důvodů nepřijímání potravy, ani vody. Bohužel dále nic nepřijímala ani po příjezdu domů. Nakonec se nám jí podařilo z toho vytáhnout vlastními silami, ale asi po dvouch letech se situace opakovala. Kočička opět dehydratovaná, takže jsme s ní dojížděli na kapačky a opět nám byla doporučena hospitalizace. Dnes zpětně lituji, že jsme souhlasili. Situace se opět opakovala, kočka vypadala při přebírání snad ještě hůř a opět byla agresivní a vystresovaná. Po příjezdu domů to vypadalo, že je to lepší, Lucinka dokonce něco snědla. Jenže asi ve 2 hodiny ráno dostala epileptický záchvat, který se opakoval s krátkými přestávkami asi 10x a poté mi v křečích zemřela v náručí Crying or Very sad . Dodnes mi to vhání slzy do očí a lituji, že jsme ji tam nechali... Podle mě ty záchvaty byli důsledkem toho stresu... Lucince bylo 11 let. Jediné za co jsem ráda je, že nezemřela tam, ale s námi doma, kde byla zvyklá... Od té doby jsme se na tuto veterinu neodvážili zavítat. Několik měsíců nato jsem viděla reportáž v pořadu "Chcete mě", ve které mluvili dvě majitelky psů o otřesném přístupu této veteriny. Jednu nechali s psíkem sedět v čerkárně, ačkoliv to byl akutní případ a pejsek byl na tom velice špatně... Asi po půl hodině jí tam zemřel v náručí. Takže tuto veterinu bych rozhodně nikomu nedoporučila!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Luciana



Založen: 27.02.2008
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 9

Předmět: Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 27. 2. 2008 13:08:38
Odpovědět s citátem

Dobrý den, také mám velmi špatnou zkušenost s tímto pracovištěm. Před dvěma lety jsem se na ně obrátila, protože mi kocour odcházel před očima. Apatie, nejedl, jen ležel a byl jak" z hadru". Na jedne veterine na Proseku mi diagnostikovali z krve rakovinu, coz mi prislo jako hloupost, i jela jsem si to nechat potvrdit nebo vyvratit do Libuse. Kocku prohlizeli, brali krev, delali RTG (asi predpokladali ze pripadny nador zkostnatel ci co), pak ho vyholili skoro vsude, delali sono, zjisitli zanet mocovych cest, tak jsem se "zaradovala" ze tedy musim zrusit tydenni sluzebku, abych mohla podavat antibiotika, doktor rekl, ze to jeste tyden vydrzi.Zeptala jsem se ho, jestli to mysli vazne.. prekousla strasny vztek a zlost, sebrala kocoura a odjela.
Dostala jsem doporuceni na Dr. Skacela z Pankrace. Jeho jako jedineho napadlo podivat se tomu polomrtvemu zvireti do krku, diagnostikoval pricinu, kterou behem dalsi ctyr hodin odstranil. Lecili jsme se ambulantne dalsi dva mesice, ale vsechno jsme zdarne prestali..... Nevim, jake mate kdo zkusenosti s Dr. Skacelem, ale na tezke diagnozy, internu je vyborny Libi se mi, ze pouziva i homeopatika... Sice ted bydlim na druhem konci Prahy, ale jezdim k nemu porad.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
BaraV



Založen: 10.02.2008
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha

Předmět: Re: Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 6. 3. 2008 9:51:34
Odpovědět s citátem

Crying or Very sad Já tedy nemám žádné zkušenosti s touto veterinou, ale když čtu všechny příspěvky ohledně této kliniky - mám z toho husinu!
Luciano! Koukám, že jste z Prahy 9. Smile Já též. Nemáte nějaké dobré zkušenosti s veterinou na praze 9?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
fe69



Založen: 17.08.2007
Příspěvky: 34

Předmět: Re: Šejdr
PříspěvekPřitlapkováno: 17. 3. 2008 21:18:30
Odpovědět s citátem

Pokud mohu doporučit dobrou kliniku na P9 Proseku: veter. klinika ViaVet, Bohušovická 505 - u Alberta přímo naproti nové budoucí stanici metra. Hlavně MVDr. Matušina je skvělý diagnostik i "léčitel" a jako ortoped patří mezi nejlepší a s plným nasazením se všem věnují i ostatní lékaři/řky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Erianka



Založen: 22.01.2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Pikovice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 29. 7. 2008 16:02:32
Odpovědět s citátem

Nedá mi to, a musím vyvážit Vaše stížnosti s klinikou Na Šejdru mou dobrou zkušeností. Minulou neděli večer naši Tsunami pokousal pes, takže cesta vedla rovnou do nemocnice Libuš. Tsunamku si tam nechali do druhého dne, odoperovali jí zlomenou tlapku, druhou pokousanou tlapku ošetřili.. Denně jezdíme na převazy, vždy je tam moc milý pan doktor a ještě skvělejší sestřičky, které si Tsunamka zamilovala. To, že se léčba přední nožky nezdařila a touhle dobou už je Tsunami nejspíš po amputaci, není chyba lékařů... Tuto kliniku bych klidně doporučila, mají tam skvělý přístup, ceny sice dost pražské, ale v případě záchrany Tsunami prostě na peníze nehledíme, i když se suma celkem blíží 20 000 Kč. Vem to čert, hlavně když jedna z naší kočičí smečky bude v pořádku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
bobtail



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 64
Bydliště: Vestec, Praha Západ

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 29. 7. 2008 16:41:36
Odpovědět s citátem

Erianka co jsme na Šejdr chodili, tak mi přišlo, že se tam lékaři hodně střídali. Takže je možné, že už je tam zase úplně jiný personál Wink . Já každopádně dávám přednost lékaři, kterého znám a vím, že tam bude pokaždé jen on Laughing . Ale je fakt, že pokud by se našim miláčkům něco stalo večer o víkendu, nebo v noci a bylo by to akutní, tak jedu na Šejdr, protože je to jediná veterina s Non-stop provozem, kterou v Praze znám a máme ji opravdu blízko - cca 5km Smile .
_________________
Hanka, Anabell a Cookie Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Erianka



Založen: 22.01.2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Pikovice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 29. 7. 2008 19:48:39
Odpovědět s citátem

Bobtail: My máme jinak kočinky taky registrované na veterinární klinice na Zbraslavi, jelikož to tam máme z Pikovic tak nějak nejblíž, ale tohle byl opravdu vyjímečný případ, a musím říct, že jsem hodně ráda za takové zařízení s non stop provozem. Protože netuším, co bysme dělali, kdybysme měli čekat do rána do osmi... Jinak já mám se Šejdrem zkušenost první, přítel jako Pražák to tam zná asi déle, takže by mi asi taky řekl, co a jak se tam děje se střídáním lékařů. Ono asi vést takovou kliniku není žádná legrace, má to tam svá, určitě přísná, pravidla a prostě ne každému to vyhovuje...Na mě klinika působila dobrým dojmem, že vědí, co dělají a snaží se, aby to dělali co nejlépe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
bobtail



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 64
Bydliště: Vestec, Praha Západ

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 1. 8. 2008 21:19:50
Odpovědět s citátem

Ale nejdůležitější je, že Vám Tsunamku zachránili Laughing .
_________________
Hanka, Anabell a Cookie Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Kateřina



Založen: 14.02.2009
Příspěvky: 6

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 18. 2. 2009 22:27:39
Odpovědět s citátem

To je teda hrozný co tu čtu, raději se jim vyhnout obloukem. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
PAVITA



Založen: 20.08.2007
Příspěvky: 330
Bydliště: PRAHA 8

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 19. 2. 2009 9:18:02
Odpovědět s citátem

Ahojky,

pro ty,kteri bydli na praze 9,doporucuji veterninarni kliniku v Bohnicich hned u polikliniky Mazurske, chodim k panu doktoru Simovi a jsem spokojena , super pristup ke zviratum, dobre ceny a vse vysvetli.
pavla
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   





Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (27x)
2
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (16x)
3
Veterinární poradna: Britský modrý kocour ... (16x)
4
Koťata bez PP po rodičích s PP (16x)
5
Proč kočkám v noci svítí oči? (15x)
6
Vídeňská ZOO - naše poslední zastávka (15x)
7
Dvacátá čtvrtá poznávačka vyhlášena (14x)
8
Vaříme pro kočky: Polévka pro kočky (12x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top