Značkování
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mikuda
|
Předmět: Značkování Přitlapkováno: 23. 5. 2013 21:33:37 |
|
|
Dobrý den,
prosím o radu. Nedávno jsem se stěhovala a psala dotaz: http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=4818&highlight=
Bohužel mi kocourek začal značkovat, nevím zda jen jednou (pochybuji), ale gauč pekelně smrdí. Zajdu na veterinu, abych vyloučila nemoc a je pravda, že v době kdy to udělal jsem změnila kočkolit - teď používám opět ten původní.Bojím se, že je to samotou...s alergií a v malém bytě si druhou kočičku nemohu dovolit. Jsem hodně v práci, bývá sám...příliš si nehrajem, nechce...spíš mazlit. Snažím se mu věnovat, ale asi ne dost. Poraďte mi prosím, na koho se mám obrátit. Proč myslíte, že to dělá a jak mu můžu pomoct? Často hlasitě mňouká, bojím se, že je nešťastný. Nevím co mám udělat.
Děkuji
Dana |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Značkování Přitlapkováno: 24. 5. 2013 6:07:52 |
|
|
Co se týče samoty a nešťastnosti, já nevím, ono je to takové nevím, spíš co si člověk myslí, že si kočka myslí. Jasně, kočky určitě visí na svém člověku, mám takové závisláky doma, a nejsou nějak extrémně závislí na sobě; když dorazíme domů, tak neleží v objetí, ale jsou rozesetí po bytě.
Zatím bych vyčkala, co výsledky na veterině a zkuste vrátit původní kočkolit. Ono kočky jsou nevyzpytatelné a třeba se jedná jen o reakci na ten kočkolit.
Pokud by to nebylo kočkolitem, tak asi bych zkusila pak feliway, bachovky. Ale uvidíte. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|