Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Fei


Fei

Fei

*29. 10. 2002 V tento den, jen o tři roky později, jsem si ji přinesla z útulku domů

Fei: To mi to sluší na tom bílym gauči, viď?Plemeno:
Mourinka

Adresa pelíšku:
Praha

Počet kočkovitých spolubydlících:
1 - Sambička

Místo na spaní:
Nejraději chodím spinkat se svojí paničkou do postele. Urovná mi peřinku vedle sebe, já se k ní přitisknu a vrním si. Samozřejmě nejprve mě musí chvíli hladit, jinak bych asi neusnula...


Nejoblíbenější místo:
Když můžu skočit paničce na klín, to je žůůůžo!

Nejoblíbenější místo na spaní:
Ráda chodím spinkat na křesílko u počítače (je na něm totiž heboučká deka) a taky do bedničky na odpočívadle, tam si připadám schovaná a chvíli trvá než si mě někdo všimne.:-)

Nejoblíbenější činnost:
Mazlení a spaní:-)

Nejoblíbenější hra:
Nedávno jsem objevila, že když páníček chodí po bytě a tahá za sebou šňůrku, tak se celá rozparádim a lítám za nim, no a za mnou líta ségra Sambička. Ale já bývám stejně první u zdroje:-)

Nejoblíbenější rošťárna:
Tu vymyslela moje kočiči ségra. Schová se pod kobereček, zavolá mě, já přiběhnu a přes koberec jí začnu otlapkávat. (Někdy jí i trošku profackuju, ale to většinou přijde panička, vynadá mi a já beru roha.)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Máme doma dvě místečka na škrábání (aspoň to říká panička...), já ale chodím nejraději "brousit" na dřevěný práh mezi dveřma. Samo sebou, že to není úplně ono, takže pak musím k panu doktorovi na manikůru a pedikůru....

Nejoblíbenější jídlo:
Nejradši mám asi šunku, jenže tu moc nedostávám. Mám totiž speciálně upravenou stravu, takže baštím takový hnědý sušený kuličky a občas dostanu kočiči masíčko z konzervy. Ségra to musí kvůli mě jíst taky, takže ani nemusím závidět:-) Ale jsem spokojená, je to vidět i na mým bříšku:-)) No co, kočiči modelky stejně už vyšly z módy.


Ještě jsem Vám zapoměla říct, že jsem trošku strašpytel. Paničku mám ráda a dala bych za ní tlapku do ohně, ale páníčka se trošku bojím. Když mě hladí, radši se sbalím a jdu jinam. Pořád mi oba rodičové vysvětlují, že se bát nemusím, ale to není nic platné. Chlapi prostě nejsou nic pro mě!



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!