Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Bublinka-Bublle Bil Cats


Bublinka-Bublle Bil Cats

Bublinka-Bublle Bil Cats

*5. 4. 2008

Bublinka-Bublle Bil Cats: BublinkaPlemeno:
Britská lila tečkovaná

Adresa pelíšku:
Brno

Počet kočkovitých spolubydlících:
3 - Baillando,Kubíček,Ťapinka

Místo na spaní:
Velké škrabadlo v kočičím pokoji a nebo postel naší mazlitelky...někdy i stůl v kuchyni a když příjde návštěva tak i uprostřed stolu v obýváku (jako nejkrásnější dekorace:-)

Nejoblíbenější místo:
Balkon...ta naše to nechápe- jak se tam můžu tak slastně vyhřívat a protahovat a válet...ale když už ho kvůli nám nechala zasklít:-) tak ho musím pořádně využít!!!:-)

Nejoblíbenější místo na spaní:
Kdekoliv,kdykoliv:-):-)

Nejoblíbenější činnost:
Tak tou je moje práce!!! Chodím do domova pro seniory,kde si mě všichni hladí,těší se na mě a já jim za to hodně zavrním...je to krásné,jak se na mě těší a když mě uvidí-povídají mě..jak se celou dobu měli,co dělali a jak jim po mě bylo smutno.Mám je moc ráda a když se za nimi chystám,skočím si do kočárku sama a čekám,kdy už pojedeme.

Nejoblíbenější hra:
Laser!!!! jak jen tu červenou tečku chytit!!! běhá po koberci,najednou je na poličce a na stole...a to si pište,že se jí snažím ulovit...a taky se mě to někdy povede!!!!:-)

Nejoblíbenější rošťárna:
Zlobit Balůa!!!! např.-jednou jsem vlezla potichounku do vany,protože vím,že lehává na kachličkách v koupelně.Když přišel..stoupla jsem si a pacinkou jsem ho pleskla na hlavičku!!! Jéé ten vyskočil!!! ten se lekl!!! a utíkal jak malinký kotě pryč:-):-)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Jsem vzorná kočička...škrabadlo!!

Nejoblíbenější jídlo:
Tak to je problém!!! aspoň to tak říká naše mazlitelka:-) granulky- to ANO!!! Kapsičky...no nic moc!! ale ta šťávička v nich to můžu...kousky ať si dojí kdo chce:-) a někdy taky pribiňáček...ale to jen trochu,abych ocenila snahu,že mě ho koupila:-)


Před 8 týdny jsem se stala maminkou OSMERČAT!!! no napoprvé slušný výkon!!!:-)...ale když ten Dante byl fakt krásný kocour♥....miminka jsou nádherná...i když někdy musím vylézt nahoru na skříň ,abych si od nich trochu odpočinula..mám jednu holčičku a sedm kluků...tak si asi dovedete představit..jaké někdy provedou lumpárničky:-)



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!