Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Chiquitka


Chiquitka

Chiquitka

*29.3.2003

Chiquitka: Lvice salónůPlemeno:
Perská čičinta

Adresa pelíšku:
Pardubice

Počet kočkovitých spolubydlících:
2 - Coco Chanel, Jassica

Místo na spaní:
Jako místo na spaní mi panička koupila molitanový pelíšek, ale jsou místa, která mám mnohem raději... v posteli u paničky, konferenční stolek v obývacím pokoji, nejvyšší polička na našem kočkodromu (o kterou se hádám s kamarádkou Chanelkou)... A teď i s naším novým přírůstkem do naší kočičí rodinky, britské modré Jassicy.

Nejoblíbenější místo:
Nejoblíbenější místo? Asi tam, kde je zrovna Chanelka :o) Jsem takový její druhý ocásek. A taky potom na kuchyňském stole, což ale panička móóóc nerada vidí.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Nejraději spinkám paničce na bříšku.

Nejoblíbenější činnost:
Přemýšlím, přemýšlím... No jasně, už to mám! Mazlení, papání, mazlení, papání, mazlení, papání atd.

Nejoblíbenější hra:
Nejoblíbenější hrou je zapinkávání malých plyšových myšiček (velkou plyšovou nám panička už 2x vysála) pod ledničku. Pak šťourám a šťourám... A když už jsou moc daleko, poprosím paničku, aby mi je za pomocí vařečky zase vypinkala ven :-) a já mohla pokračovat.

Nejoblíbenější rošťárna:
Ráda provokuju svoji kočičí kamarádku Chanelku. Třeba tím, že na ni skáču jako sumo. Prostě ji zalehnu a basta. Ale přeci jen je silnější než já, a tak mi pak vždycky jednu ubalí a pěkně mě prožene po bytě. To je právě to, co mě baví :-)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Jednoznačně náš kočkodrom. Jinde mě to neba.

Nejoblíbenější jídlo:
Moc ráda chřoupu kvalitní granulky a ještě radši mám šťávičku z masových pytlíčků. Mám ji tak ráda, že chudák Chanelka už ji docela pěkně dlouho neochutnala. Nejdřív jí totiž vymlsám ze své misky a pak se přesunu na tu Chanelčinu. Je hodná, vždycky mě nechá a pak dobaští to co zbyde.


Co dodat? Jsem hodná, milá, hypermazlivá a rošťačivá holka. Jsem moc ráda, že mám doma svou kočičí kamarádku Chanelku. Ze začátku jsem se jí sice moc nelíbila, ale teď jsme rády, že se máme.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!