Nesouhlas
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Scarface
|
Předmět: Nesouhlas Přitlapkováno: 30. 5. 2008 18:10:08 |
|
|
Souhlasim aby se smazala tema, ve kterych se haze spina, ruzne urazky a nepodlozene obvineni... proste vse to hnusne a absurdni. Takove pomluvy nepatri vubec nikam, a melo by byt vseobecne zakazano, nekoho verejne jmenovat a kritizovat podle pouheho doslechu a momentalni nalady!!! At se ale nemazou kladne a pozitivni veci, jako je napriklad nyni chvala, ktere jsem se pravem konecne dockala. Byla jsem velmi potesena a dotcena, az mi sli slzy do oci... kolik se za me postavilo spravnych a inteligentnich lidi. Vsem bych chtela touto formou velmi podekovat a preji si aby tyto krasna slova vymazana nebyla!!! Neni v nich zadna zloba, ani zavist a lez. Je v nich vsak urcite svedectvi, ktere me konecne na tomto foru ocistilo a povzbudilo, proto bych si prala aby zde bylo zachovano. Jestli ze ne, musely by se vymazat i jina temata, ktere byly daleko horsi a ktere zustaly navzdy uzamceny. Nebo budeme hlasovat jeste jednou? Dekuji Ivana Rufenachtova |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Re: Nesouhlas Přitlapkováno: 30. 5. 2008 19:07:19 |
|
|
Scarface napsal: | Souhlasim aby se smazala tema, ve kterych se haze spina, ruzne urazky a nepodlozene obvineni... proste vse to hnusne a absurdni. Takove pomluvy nepatri vubec nikam, a melo by byt vseobecne zakazano, nekoho verejne jmenovat a kritizovat podle pouheho doslechu a momentalni nalady!!! At se ale nemazou kladne a pozitivni veci, jako je napriklad nyni chvala, ktere jsem se pravem konecne dockala. Byla jsem velmi potesena a dotcena, az mi sli slzy do oci... kolik se za me postavilo spravnych a inteligentnich lidi. Vsem bych chtela touto formou velmi podekovat a preji si aby tyto krasna slova vymazana nebyla!!! Neni v nich zadna zloba, ani zavist a lez. Je v nich vsak urcite svedectvi, ktere me konecne na tomto foru ocistilo a povzbudilo, proto bych si prala aby zde bylo zachovano. Jestli ze ne, musely by se vymazat i jina temata, ktere byly daleko horsi a ktere zustaly navzdy uzamceny. Nebo budeme hlasovat jeste jednou? Dekuji Ivana Rufenachtova |
"Nemám slov" _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Scarface
|
Předmět: Re: Nesouhlas Přitlapkováno: 30. 5. 2008 19:15:08 |
|
|
Skutecne?A na co? |