<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
FreyaNemesis
|
Předmět: Ragdoll nebo Sibiřská kočka (neva masquerade) Přitlapkováno: 4. 12. 2011 13:13:40 |
|
|
Ahojte Plánuju si koupit koťátko, a rozhoduji se mezi Ragdollem a Sibiřskou. Zajímá mě hlavně povaha. Chtěla bych kočičku která se ráda mazlí ale zároveň to není úplný povaleč. Co myslíte, Ragdoll nebo Něvská maškaráda (neva masquerade) ? Předem moc děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2011 13:35:52 |
|
|
Ahoj. Ragdolla jsem měla, teď mám něvu. Ragdollek Lukášek byl strašně milý, když jsem si ho vzala, vždycky se nechal pomazlit, ale nikdy nebyl nijak extra mazlivý. Zato teď mám něvku Kissyho a ten je rozený mazel, je hodně společenský, dokáže se mazlit hodiny. Podle mě však spíše záleží na jedinci, je to hodně individuální. Být Vámi tak bych se prostě domluvila s pár chovateli na návštěvě, tak byste si mohla koťátka prohlédnout - jak ragdolly, tak sibiřky, zeptat se chovatele, ten zná povahu koťátek skvěle, takže pokud budete chtít mazlíka, určitě Vám řekne, které z koťátek je nejmazlivější. Zároveň bych určitě dala na první dojem - když se do kočičky zamilujete na první pohled, tak je to ta pravá! Přeju hodně štěstí při výběru. _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2011 19:23:41 |
|
|
Ještě lepší je, když si kotě vybere vás-to se stalo mně. Jela jsem si pro kornyška a odjela s devonem, protože Klaudýsek, sotva mně uviděl, seskočil ze škrábadla, vyšplhal se do mé náruče a už ze mně neslezl. Byla to láska na první pohled a přetrvala dodnes.
A když jsem měla koťátka devonů, přijela slečna pro kocourka, usedla, kočička si okamžitě na ni vyškrábala a ustlala si na jejím klíně a já v tu chvíli věděla na 1000%, že odjede s kočičkou. A taky že jo. Je to její supermazel napořád. Milují se.
Tohle je ideální stav, když si s kotětem padnete společně do noty. Takový vztah je nafurt. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
FreyaNemesis
|
Předmět: díky Přitlapkováno: 5. 12. 2011 8:38:43 |
|
|
Všem moc děkuji za odpověď, máte pravdu Akorát nejbližší chs něvěk je asi 1,5 h daleko, takže to bude složitější, ale snad to bude stát za to |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2011 9:29:05 |
|
|
Tak potom ještě doporučuju zajet si na nějakou výstavu koček - je tam mnoho chovatelů, takže se s nimi můžete pobavit a vybrat si jak podle povahy a vzhledu koťete, tak podle přístupu chovatele, ten Vám o CHS taky hodně řekne;) Když se do nějaké kočičky zamilujete už tam, veřte mi, že pak Vám nebude líto projet celou republiku:) Nevím, odkud jste ale nejbližší výstava je v Praze 17.-18.12. a potom co vím, tak někdy na začátku ledna v Ostravě... _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
FreyaNemesis
|
Předmět: výstava Přitlapkováno: 5. 12. 2011 14:07:27 |
|
|
Nad tím jsem už taky přemýšlela, a jelikož mám blízko Ostravu, tak tam v lednu zajedu Moc děkuju |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2011 16:45:36 |
|
|
Andrea. napsal: | Nevím, odkud jste ale nejbližší výstava je v Praze 17.-18.12. a potom co vím, tak někdy na začátku ledna v Ostravě... |
Praha je bohužel zrušena |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2011 18:28:34 |
|
|
Aélinnel napsal: | Andrea. napsal: | Nevím, odkud jste ale nejbližší výstava je v Praze 17.-18.12. a potom co vím, tak někdy na začátku ledna v Ostravě... |
Praha je bohužel zrušena |
Ono asi bude rušeno více výstav-poté, co FIFe odbouchla vystavovatele z jiných organizací.... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|